הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

3 שאלות לגבי קרוספיט

• פותח/ת השרשור Stass
  • פורסם בתאריך
1. נכון, אבל לא פעם ולא פעמיים הביקורת כאן היא פחות ממועילה ומדיפה אליטיסטיות מיותרת. אתה רוצה לבקר, תבקר סבבה שום דבר אינו חסין ושום דבר אינו האמת המוחלטת. מה כן כל ביקורת היא טובה אם יש בסיס מאחוריה, אז היא תהיה הרבה יותר נכונה ובמקום אם תהיה מאחוריה אסמכתא פרט לאני יודע וזה מספיק. אתה מוצא פגמים באימונים, אחלה תצביע עליהם וציין מדוע עם המידע המתאים.

אני אמרתי שקרוספיט כמו שהוא מתואר באתר הראשי, רחוק שנות אור מלהיות תוכנית עם דגש על כוח. ואז ה kool-aid drinker שלנו התחיל להתעצבן ולזרוק מושגים כמו כושר כללי, כושר נרחב ועוד שטויות בסגנון. אז האליטיסטיות היא שלכם.

2. להכליל בצורה כזו, גם כן לא במקום. יש affiliate טובים מאד שכן משתמשים באימונים מהאתר הראשי. אלו שלא משתמשים לא עושים זאת רק בגלל שהם לא חושבים שהתכנון אינו מתאים, יש גם עניין של ציוד ומקום ומס' משתתפים ורמת המשתתפים. ידוע לך על כאלו שלא הולכים לפי האתר הראשי בגלל שהם חושבים שהוא לא טוב, ציין ובטוח נמצא על כל אחד כזה כאלו שגם הולכים לפי האתר הראשי ומצליחים מאד. גם HQ עצמן אומרים ואנחנו אמרנו את זה בעצמנו, יש יותר מדרך אחת לעשות קרוספיט וזאת של האתר הראשי היא רק אחת מהן.

כן, ידוע לי על כאלו. אני אתן לך רמז. הם עכשיו לא affiliates בגלל שהם לא הלכו בעיניים עצומות אחרי גלאסמן.

3. אם אתה חושב שאין הגיון בתכנון, ציין מה אתה חושב שאינו תקין ולמה. התבנית במאמר שניתן בקורס וההרצאה שבאה בעקבותיו, הם רק על מנת להסביר את הרעיון הכולל. גם באתר הראשי ממזמן לא הולכים בדרך הזו וניתן לראות את זה בבירור. אפשר לפתוח את זה לדיון, בוא ניקח את השבוע שעבר למשל ונעבור עליו ונחווה דעה לטוב ולרע.

אה, אז כרגע האימונים נשלפים מהתחת של מישהו, והם לא מוכנים לספר מה ההיגיון, איך התכנון מתבצע או שום דבר בסגנון. אבל העיקר שזה open source. תסמכו עלינו ויהיה בסדר.

בכל מקרה, אתה מפספס את הנקודה שהאנשים הכי טובים בקרוספיט לא באו מרקע של קרוספיט. מזה אומר על התכנון של ה-WOD לדעתך?

סליחה על האליטיסטיות.

הבעיה היחידה שלי שקרוספיט יוצרת אתלטים בינונים אם לא גרועים .
הסתכלתי על האימונים האחרונים באתר ואני לא מבין איך מישהוא יכול להשוות את זה
לתוכנית נורמלית של אתלטים .

מישהוא פה יכול לנמק את האימונים ולהסביר למה הם יעשו אותו אתלט טוב ?

הם לא. ועל זה נאמר שכדי להיות טוב בקרוספיט אתה צריך לעשות משהו שהוא לא קרוספיט.

בכל המקרה, היתרון העצום של קרוספיט הוא שהם מחזירים את המוט והמשקולות למקום הראוי להם, ואולי עם הזמן חדרי הכושר יראו כמו שצריך.

זה מאוד תלוי בהגדרה שלך ל"אתלט טוב".
אני מאוד אתפלא אם מתאמן מתחיל שיעשה את התוכנית מהאתר הראשי עם scaling מושכל לא ישתפר בכושר הכללי שלו (לפי ההגדרה של iwcabtamd). האם זאת התוכנית האופטימלית? אני חושב שלא. אבל היא כן אפקטיבית. אני בטוח שתוכניות קלאסיות של פיתוח אתלטים שבהם בונים בסיס כח שעל גביו בונים מהירות, סיבולת ויכולת אירובית בנוסף ל- skills ספציפיים יותר אפקטיביות. הבעיה היא שהתוכניות האלה מיושמות במעט מאוד מקומות שבהם מתאמנים אתלטים. אין תוכניות כאלה בחדרי כושר. אין תוכניות כאלה במשטרה או בצבא. קרוספיט אולי פחות טובה מתוכנית כזאת, אבל היא טובה בהרבה מ- bis and tris on tuesday.

זה מאוד תלוי בהגדרה שלך ל"אתלט טוב".
אני מאוד אתפלא אם מתאמן מתחיל שיעשה את התוכנית מהאתר הראשי עם scaling מושכל לא ישתפר בכושר הכללי שלו (לפי ההגדרה של iwcabtamd). האם זאת התוכנית האופטימלית? אני חושב שלא. אבל היא כן אפקטיבית. אני בטוח שתוכניות קלאסיות של פיתוח אתלטים שבהם בונים בסיס כח שעל גביו בונים מהירות, סיבולת ויכולת אירובית בנוסף ל- skills ספציפיים יותר אפקטיביות. הבעיה היא שהתוכניות האלה מיושמות במעט מאוד מקומות שבהם מתאמנים אתלטים. אין תוכניות כאלה בחדרי כושר. אין תוכניות כאלה במשטרה או בצבא. קרוספיט אולי פחות טובה מתוכנית כזאת, אבל היא טובה בהרבה מ- bis and tris on tuesday.
כ"כ הרבה מילים בשביל להגיד שקרוספיט היא אפקטיבית אבל לא אופטימלית? עבור אדם "מתחיל", כמעט כל דבר יהיה "אפקטיבי". מה הנקודה שלך?

אני עדין לא מבין,אם רוב פה חושבים שקרוספיט לא טוב,,אז למה פתחתם פורום בנושא...כדי להגיד ש זה לא יעיל ולא אפקטיבי?
איך נראים אימונים שלכם?
האם אתם כשמתאמנים אחרת,יכולים לבצע אימון מאתר הראשי?
מחר אני עושה אימון נחמד מ 5.03.10 אתר הראשי :

21-15-9 reps of:
225 pound Deadlift
135 pound Overhead squat

תנסו,תגידו בכמה עשיתם.הרי בסופו של דבר אנחנו כאן בשביל להתאמן.

אני עדין לא מבין,אם רוב פה חושבים שקרוספיט לא טוב,,אז למה פתחתם פורום בנושא...כדי להגיד ש זה לא יעיל ולא אפקטיבי?
איך נראים אימונים שלכם?

21-15-9 reps of:
225 pound Deadlift
135 pound Overhead squat

בכמה זמן ?
אתה באמת חושב שזה אימון מאתגר ?

איך נראים אימונים שלכם?

21-15-9 reps of:
225 pound Deadlift
135 pound Overhead squat

זה פורום דיונים על קרוספיט, לא פורום הערצה לקרוספיט. תתמודד עם זה. בינתיים אתם לא מביאים שום טיעונים פרט לבכי.

והאימון שאתה הולך לעשות מחר הוא לא משהו מטורף. נכון, הוא ישאיר אותי בלי אוויר, אבל זה לא מעניין אותי כרגע.

אני לא חושב שהוא קל..הייתי שמח לראות תוצאות טובות..תנסו.
דיונים?מה עם אימונים..
אני לא הולך להתמודד עם זה,אני ככה מתאמן כל יום...
אם זה לא מעניין ..אז מה כן?

תוצאות מחר?!

נערך לאחרונה:
זה פורום דיונים על קרוספיט, לא פורום הערצה לקרוספיט. תתמודד עם זה. בינתיים אתם לא מביאים שום טיעונים פרט לבכי.

והאימון שאתה הולך לעשות מחר הוא לא משהו מטורף. נכון, הוא ישאיר אותי בלי אוויר, אבל זה לא מעניין אותי כרגע.

אה אלכס אני חושב שלא הבנו , הכל זה ביד אחת .
טוב זה כבר קצת יותר מאתר , אבל עדיין סביר .

אני לא חושב שהוא כל..הייתי שמח לראות תוצאות טובות..תנסו.

אתה שם לב מה קורה כל פעם שיש ביקורת על משהו בקרוספיט? מישהי מאנשי הקרוספיט בא וקורא תיגר על ה WOD שהכי מתאים לו כדי להסיט את הדיון מהנושא.

אז יאללה, מחר אני עושה סקוואט 140 קילו להכי הרבה חזרות שאני יכול. תפרסמו תוצאות טובות.

אני אמרתי שקרוספיט כמו שהוא מתואר באתר הראשי, רחוק שנות אור מלהיות תוכנית עם דגש על כוח. ואז ה kool-aid drinker שלנו התחיל להתעצבן ולזרוק מושגים כמו כושר כללי, כושר נרחב ועוד שטויות בסגנון. אז האליטיסטיות היא שלכם.

בנקודה הזו אתה צודק, קרוספיט לא מתיימרת להיות תוכנית עם דגש על כוח. תוכנית שלכוח יש חלק באימונים אך לא בלעדי. קרוספיט תשפר את אלמנט הכוח אצל אתלט, לא powerlifter או מרים אולימפי. אם אתה רוצה להיות יותר rounded מבחינת יכולות בכמה אלמנטים, אז לדעתי כן קרוספיט היא הדרך. אם תתאמן בקרוספיט כן יהיה שיפור במרכיב הכוח, לא כמו שתקדיש אך ורק לכוח אך עדיין יהיה שיפור אם תבצע את הימים הכבדים. אין פה אלטיסיטיות, קרוספיט היא תוכנית כושר כללי, אין מה לעשות אין מושג אחר טוב יותר שמתאר את המטרה. הגלגל לא הומצא אצלנו, מדובר בתאוריות אימונים שקיימות הרבה זמן. השילובים בקרוספיט הם אולי החידוש, הכוח טמון בצורה לא מבוטלת בפופולריות הנצברת. גם אימוני westside נוקטים בגישה של לא רק כוח בלבד אלא גם עבודה דינמית, אני לא טוחן westside כמו רבים וטובים פה אני רק מתחיל בנושא. אשמח אם מישהו עם נסיון ישפוך אור בעניין, על ההבדלים והיתרונות והחסרונות בגישה של westside.

כן, ידוע לי על כאלו. אני אתן לך רמז. הם עכשיו לא affiliates בגלל שהם לא הלכו בעיניים עצומות אחרי גלאסמן.
אני מסתמך רק על הבסיס של קריאה מתגובות שלך בלבד, המסקנות שלי נובעות אך ורק משם. אני מאמין שאתה מתכוון לריפ רוב וולף וגרג אוורט, אליטות בפני עצמם שגם אני מצר על מה שהיה אבל זו לא המלחמה שלי. אבל יש רבים וטובים כמו
crossfitcentral , crossfitvirtuosity
hybridathletics
ואפשר עוד לרשום עוד, אבל האם זו מהות הויכוח? איפה זה מקדם אותך ואותי?

אה, אז כרגע האימונים נשלפים מהתחת של מישהו, והם לא מוכנים לספר מה ההיגיון, איך התכנון מתבצע או שום דבר בסגנון. אבל העיקר שזה open source. תסמכו עלינו ויהיה בסדר.
ממש לא, התכנון לא מבוסס אמנם על תקיפה של שרירים ספציפיים אבל אני לא חושב שהוא רנדומלי לחלוטין ומופלץ כמו שאתה אומר מהתחת של מישהו. האימונים עובדים על טווחי תנועה שונים, הרי גם אתה הייתה בקורס וגם אתה מכיר את המאמר של "האנטומיה של קרוספיט" שמפשט את העניינים לכמה אבני בניין בסיסיות. בוא ונבדוק את שלושת הימים האחרונים, מה אני רואה שם
5.3
דינמי - פשיטה וכיפוף של האגן, פשיטה של הברך,
סטטי - פשיטה של עמוד השידרה, הרחקה של הכתף, העלאה והרחקה בסיבוב של השכמה.
כל זה בשילוב עבודה דינמית של שרירי הירך והאגן עם עבודה חזקה של מייצבים .
6.3 -
שוב עבודה דינמית של שרירי הרגליים והליבה, אין צורך לפרט מה קורה בסקוואט אני מניח שכולם מכירים. במקביל עבודה דינמית על GRIP פשיטה וכיפוף של הכתף והזרועות.
7.3 -
מרכיב סיבולת, עם עבודה של פשיטה של האגן והכתף עם שילוב של מס' קבוצות שרירים גדולות ע"י ניצול תנועות מורכבות.
כאן אני רואה דווקא עבודה על מס' טווחי תנועה, שתביא לשיפור וחיזוק של הרבה אלמנטים ומסלולי אנרגיה. היום יום מנוחה, נשוב ונראה את שלושת הימים הבאים ונוכל להשוות את התועלת והבעייתיות ביחס לאלו.
לגבי ה open source, כן זה פתוח לכולם כל אחד יכול לבוא ולנסות והמידע זמין לכולם. תסמכו עלינו ויהיה בסדר, לא אני לא חושב שזה כך. אם אתה בא וישר מנסה את מה שכתוב, ללא הפעלה של מס' תאים ועושה את המאמץ וקורא קצת אז סלח לי אתה אדיוט (לא אתה אלכס, זו מטפורה למי שנכנס וקורא בפעם הראשונה) והתוצאה שאתה מביא על עצמך היא אשמתך.

בכל מקרה, אתה מפספס את הנקודה שהאנשים הכי טובים בקרוספיט לא באו מרקע של קרוספיט. מזה אומר על התכנון של ה-WOD לדעתך?

סליחה על האליטיסטיות.
שוב אלכס שמות, לא רק אלו שעזבו וכבודם במקומם מונח. אפשר אולי להסתמך על הרשימה של זוכי משחקי קרוספיט שנה שעברה, לא כל אחד התחיל בקרוספיט אבל חלקם כן. הרבה מהם הגיעו מרקע תחרותי ועקב פציעות ושאר דברים פרשו ואז גילו את קרוספיט וגם הם מודים שבתחילה היה להם קשה והם לא ביצעו אף אימון כנדרש. עם הזמן והאימונים, בא הגובה.
Men's Overall Results
אני לא רואה קשר בין מי שעזב לבין טיב ה WOD

---------- התגובה התווספה ב 10:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:03 ----------

דרך אגב, מקריות או שלא?
פוסט היום של בלייר מוריסון, לגבי תכנון האימונים.
אפשר להסיק לכאן או לכאן אני חושב
principles-of-variation

נערך לאחרונה:
בנקודה הזו אתה צודק, קרוספיט לא מתיימרת להיות תוכנית עם דגש על כוח. תוכנית שלכוח יש חלק באימונים אך לא בלעדי. קרוספיט תשפר את אלמנט הכוח אצל אתלט, לא powerlifter או מרים אולימפי. אם אתה רוצה להיות יותר rounded מבחינת יכולות בכמה אלמנטים, אז לדעתי כן קרוספיט היא הדרך. אם תתאמן בקרוספיט כן יהיה שיפור במרכיב הכוח, לא כמו שתקדיש אך ורק לכוח אך עדיין יהיה שיפור אם תבצע את הימים הכבדים. אין פה אלטיסיטיות, קרוספיט היא תוכנית כושר כללי, אין מה לעשות אין מושג אחר טוב יותר שמתאר את המטרה. הגלגל לא הומצא אצלנו, מדובר בתאוריות אימונים שקיימות הרבה זמן. השילובים בקרוספיט הם אולי החידוש, הכוח טמון בצורה לא מבוטלת בפופולריות הנצברת. גם אימוני westside נוקטים בגישה של לא רק כוח בלבד אלא גם עבודה דינמית, אני לא טוחן westside כמו רבים וטובים פה אני רק מתחיל בנושא. אשמח אם מישהו עם נסיון ישפוך אור בעניין, על ההבדלים והיתרונות והחסרונות בגישה של westside.

כן, גם מחיטוט עצבני באף, יהיה שיפור בכוח אצל אנשים מתחילים. הבעיה עם קרוספיט זה שאתה בחיים לא תעבור את רמת המתחיל מבחינת כוח, ולכן אתה גם תגביל את עצמך מבחינת ביצועים בכל שאר המרכיבים, חוץ מאולי לרוץ 20 ק"מ. ובשביל זה לא צריך קרוספיט.

אני לא מאמין שעשית כרגע השוואה בינם לבין Westside.

אני מסתמך רק על הבסיס של קריאה מתגובות שלך בלבד, המסקנות שלי נובעות אך ורק משם. אני מאמין שאתה מתכוון לריפ רוב וולף וגרג אוורט, אליטות בפני עצמם שגם אני מצר על מה שהיה אבל זו לא המלחמה שלי. אבל יש רבים וטובים כמו
crossfitcentral , crossfitvirtuosity
hybridathletics
ואפשר עוד לרשום עוד, אבל האם זו מהות הויכוח? איפה זה מקדם אותך ואותי?

למה אף אחד מהם לא הולך לפי האתר הראשי לדעתך? למי מהם יש אתלטים טובים?

ממש לא, התכנון לא מבוסס אמנם על תקיפה של שרירים ספציפיים אבל אני לא חושב שהוא רנדומלי לחלוטין ומופלץ כמו שאתה אומר מהתחת של מישהו. האימונים עובדים על טווחי תנועה שונים, הרי גם אתה הייתה בקורס וגם אתה מכיר את המאמר של "האנטומיה של קרוספיט" שמפשט את העניינים לכמה אבני בניין בסיסיות. בוא ונבדוק את שלושת הימים האחרונים, מה אני רואה שם
5.3
דינמי - פשיטה וכיפוף של האגן, פשיטה של הברך,
סטטי - פשיטה של עמוד השידרה, הרחקה של הכתף, העלאה והרחקה בסיבוב של השכמה.
כל זה בשילוב עבודה דינמית של שרירי הירך והאגן עם עבודה חזקה של מייצבים .
6.3 -
שוב עבודה דינמית של שרירי הרגליים והליבה, אין צורך לפרט מה קורה בסקוואט אני מניח שכולם מכירים. במקביל עבודה דינמית על GRIP פשיטה וכיפוף של הכתף והזרועות.
7.3 -
מרכיב סיבולת, עם עבודה של פשיטה של האגן והכתף עם שילוב של מס' קבוצות שרירים גדולות ע"י ניצול תנועות מורכבות.
כאן אני רואה דווקא עבודה על מס' טווחי תנועה, שתביא לשיפור וחיזוק של הרבה אלמנטים ומסלולי אנרגיה. היום יום מנוחה, נשוב ונראה את שלושת הימים הבאים ונוכל להשוות את התועלת והבעייתיות ביחס לאלו.
אז לפי מה שאתה אומר כאן, כל צירוף תרגילים שאני אשלוף כאן באקראי יהיה WOD הגיוני. נשמע מצוין.

לגבי ה open source, כן זה פתוח לכולם כל אחד יכול לבוא ולנסות והמידע זמין לכולם. תסמכו עלינו ויהיה בסדר, לא אני לא חושב שזה כך. אם אתה בא וישר מנסה את מה שכתוב, ללא הפעלה של מס' תאים ועושה את המאמץ וקורא קצת אז סלח לי אתה אדיוט (לא אתה אלכס, זו מטפורה למי שנכנס וקורא בפעם הראשונה) והתוצאה שאתה מביא על עצמך היא אשמתך.

open-source אומר שיש לי גישה לעקרונות התכנון שלהם, מה שלא נכון במקרה הזה. יותר מזה, HQ גם לא פתוחים להצעות ושיפורים, כמו שאמור להיות במודל open source.

שוב אלכס שמות, לא רק אלו שעזבו וכבודם במקומם מונח. אפשר אולי להסתמך על הרשימה של זוכי משחקי קרוספיט שנה שעברה, לא כל אחד התחיל בקרוספיט אבל חלקם כן. הרבה מהם הגיעו מרקע תחרותי ועקב פציעות ושאר דברים פרשו ואז גילו את קרוספיט וגם הם מודים שבתחילה היה להם קשה והם לא ביצעו אף אימון כנדרש. עם הזמן והאימונים, בא הגובה.
Men's Overall Results
אני לא רואה קשר בין מי שעזב לבין טיב ה WOD
אתה מוזמן לעבור שם על המקומות הראשונים. אף אחד מהם לא קרוספיטר במקור. כולם עושים קרוספיט זמן די קצר, וכולם באו מרקע חזק. ג'ייסון קליפה למשל התאמן פעמיים ביום לפני התחרויות של קרוספיט. קצת מוזר שצריך תכנון שונה מקרוספיט כדי לנצח בקרוספיט, לא?

דרך אגב, מקריות או שלא?
פוסט היום של בלייר מוריסון, לגבי תכנון האימונים.
אפשר להסיק לכאן או לכאן אני חושב
principles-of-variation

אתה קוראה לזה תכנון? כתוב שם לגוון בכל דבר אפשרי וזהו.

אם הצלחתי להבין את אלכס, אז (חלק מ)הבעיות שלו עם קרוספיט הן:
1. לא עובדים לפי העקרונות שאתם התחילו את השיטה.
2. לא ברור מה ההגיון מאחורי תכנון האימונים.
3. כהמשך של 2, אין מטרה מוגדרת לאימונים, קרי "אנחנו מתאמנים כדי שבעוד חודשיים נרים 20 קילו יותר בסקוואט".
4. לטענתו, מי שמתאמן בתוכנית כוח בלבד בפרק זמן מסוים, שלאחריו הוא יעבוד על שיפור הכושר האירובי, תוך שימור הכוח, יגיע לתוצאות טובות יותר ממי שעשה קרוספיט בלבד במשך אותו הזמן, בהנחה ששני האנשים מתחילים מנקודת התחלה זהה (עד כמה שאפשר).

אלכס איפה אתה רואה השוואה, לגבי westside וקרוספיט זה שהם במקרה נמצאים באותו משפט תחבירי לא הופך את זה להשוואה. כמו שאתה טוען עלינו שאנחנו מתבייכנים, מה קרה כתבתי את השם המפורש? אז כבר רואים פגיעה? צא מזה אני מדבר על העקרון, קשה אני מבין לקרוא משהו בפורום ולצאת מהמסגרת שאתה מקובע כל כך ולנסות לנתח את הדברים מנקודת ראות אחרת אבל תנסה.
מכל מה שאני רואה, אתה תקוע כל כך עמוק באנטיות שלך שאתה לא רואה או לא רוצה לנהל דיון.
לגבי תכנון האימונים, מה רע בגיוון? שוב לא העלת טענה שמחזיקה משהו חוץ מעוד פעם להגיד שזה נראה לך הפלצות של סתם מישהו. בוא קח את זה לנקודה המקצועית ודבר מתוך הנסיון שלך, איפה אתה רואה חסרונות בתכנון האימונים?
אתה נגד HQ וזה כבר מובן, אין לי מניות אצלם ואני לא מצדד או מתריס כנגדם. אני מדבר על אימון ותכנון אימונים כאשר יש מטרה שעומדת לפניך, דבר על זה ואל תסטה לאלו ככה ואלו ככה תן הסברים.

אלכס איפה אתה רואה השוואה, לגבי westside וקרוספיט זה שהם במקרה נמצאים באותו משפט תחבירי לא הופך את זה להשוואה. כמו שאתה טוען עלינו שאנחנו מתבייכנים, מה קרה כתבתי את השם המפורש? אז כבר רואים פגיעה? צא מזה אני מדבר על העקרון, קשה אני מבין לקרוא משהו בפורום ולצאת מהמסגרת שאתה מקובע כל כך ולנסות לנתח את הדברים מנקודת ראות אחרת אבל תנסה.
מכל מה שאני רואה, אתה תקוע כל כך עמוק באנטיות שלך שאתה לא רואה או לא רוצה לנהל דיון.
לגבי תכנון האימונים, מה רע בגיוון? שוב לא העלת טענה שמחזיקה משהו חוץ מעוד פעם להגיד שזה נראה לך הפלצות של סתם מישהו. בוא קח את זה לנקודה המקצועית ודבר מתוך הנסיון שלך, איפה אתה רואה חסרונות בתכנון האימונים?
אתה נגד HQ וזה כבר מובן, אין לי מניות אצלם ואני לא מצדד או מתריס כנגדם. אני מדבר על אימון ותכנון אימונים כאשר יש מטרה שעומדת לפניך, דבר על זה ואל תסטה לאלו ככה ואלו ככה תן הסברים.

זה מתחיל לעייף. כל פעם ששואלים אתכם משהו לעניין, אתם מתחילים לבכות. אתה עשית הקבלה ל-WS, כי הם מכניסים אימונים דינאמיים. אין שום קשר וזה ממש לא דומה.
ושוב אתה מסנן את כל השאלות, ושואל מחדש רק את מה שמתאים לך. גיוון לשם גיוון לא משרת שום מטרה. לגבי התכנון, כבר אמרתי הכל.
חבל שתם מנסים להמציא עקרונות איפה שאין כאלה.

אם הצלחתי להבין את אלכס, אז (חלק מ)הבעיות שלו עם קרוספיט הן:
1. לא עובדים לפי העקרונות שאתם התחילו את השיטה.
2. לא ברור מה ההגיון מאחורי תכנון האימונים.
3. כהמשך של 2, אין מטרה מוגדרת לאימונים, קרי "אנחנו מתאמנים כדי שבעוד חודשיים נרים 20 קילו יותר בסקוואט".
4. לטענתו, מי שמתאמן בתוכנית כוח בלבד בפרק זמן מסוים, שלאחריו הוא יעבוד על שיפור הכושר האירובי, תוך שימור הכוח, יגיע לתוצאות טובות יותר ממי שעשה קרוספיט בלבד במשך אותו הזמן, בהנחה ששני האנשים מתחילים מנקודת התחלה זהה (עד כמה שאפשר).

הקדמת אותי
1. אני לא חושב, העקרונות שהוגדרו עדיין קיימים היום באימונים
2. קשה למצוא הגיון, בגלל התבססות על עקרון האי התמחות.
3. בהמשך ל 2 נכון, אבל לא מתיימרת להיות מטרה ספציפית. עדיין ניתן לקחת לוגים של מתאמנים שונים ולראות שיפור.
4. יתכן אבל על כל אחד כזה נמצא קרוספיטר שיכול יותר וההיפך על אותו קרוספיטר נוכל למצוא אחד יותר טוב. זה קצת הביצה והתרנוגלת. עדיין אתה מתאר אימונים שהם יותר כלליים מהנקודה שנוגעים במספר אלמנטים והם אינם מתקבעים על משהו אחד.
אלכס אם זו כוונתך, אנא אשר

הקדמת אותי
1. אני לא חושב, העקרונות שהוגדרו עדיין קיימים היום באימונים
הם לא.

2. קשה למצוא הגיון, בגלל התבססות על עקרון האי התמחות.
מצוין.
3. בהמשך ל 2 נכון, אבל לא מתיימרת להיות מטרה ספציפית. עדיין ניתן לקחת לוגים של מתאמנים שונים ולראות שיפור.
גם ניתן לקחת לוגים של אנשים שמתאמנים על Hammer strength machines ולראות שיפור.
4. יתכן אבל על כל אחד כזה נמצא קרוספיטר שיכול יותר וההיפך על אותו קרוספיטר נוכל למצוא אחד יותר טוב. זה קצת הביצה והתרנוגלת. עדיין אתה מתאר אימונים שהם יותר כלליים מהנקודה שנוגעים במספר אלמנטים והם אינם מתקבעים על משהו אחד.
אלכס אם זו כוונתך, אנא אשר

תמצא לי כמה קרוספיטרים שלא עשו ולא עושים שום דבר פרט לקרוספיט שולטים בעולם הזה. אני עדיין מחכה.

אגב, הבחור שזכה במקום ראשון בקרוספיט גיימס 2009, הוא כנראה אתלט אמיתי. הוא אפילו לא הוריד חולצה!

צביקה, הנקודה היא שיש לא מעט מידע וניסיון לגבי איך "בונים" אתלט או כושר כללי בצורה הכי אפקטיבית. לזרוק אותו לתוכנית רנדומלית, קרוספיט, זאת כנראה לא הדרך הנכונה. סביר להניח שתראה שיפור ושזה יהיה מגניב כי זה מאוד מגוון, אבל זאת לא הדרך האופטימלית.
זה נראה לך כל כך בלתי הגיוני שאם אתה מתכנן את האימונים שלך ואת ההתקדמות והדגשים שלך אתה תראה תוצאות טובות יותר? הרי זה בדיוק מה שאתה עושה. רק לפני כמה ימים הגעת בעצמך למסקנה שאתה צריך יותר עבודת כח. ולכן אתה הולך להוסיף דגש על כח באימונים שלך. ייטב אם תעשה את זה לפי העקרונות הפשוטים והמוכחים של פיתוח כח, ולא בצורה רנדומלית.

Back
למעלה תחתית