1. נכון, אבל לא פעם ולא פעמיים הביקורת כאן היא פחות ממועילה ומדיפה אליטיסטיות מיותרת. אתה רוצה לבקר, תבקר סבבה שום דבר אינו חסין ושום דבר אינו האמת המוחלטת. מה כן כל ביקורת היא טובה אם יש בסיס מאחוריה, אז היא תהיה הרבה יותר נכונה ובמקום אם תהיה מאחוריה אסמכתא פרט לאני יודע וזה מספיק. אתה מוצא פגמים באימונים, אחלה תצביע עליהם וציין מדוע עם המידע המתאים.
אני אמרתי שקרוספיט כמו שהוא מתואר באתר הראשי, רחוק שנות אור מלהיות תוכנית עם דגש על כוח. ואז ה kool-aid drinker שלנו התחיל להתעצבן ולזרוק מושגים כמו כושר כללי, כושר נרחב ועוד שטויות בסגנון. אז האליטיסטיות היא שלכם.
2. להכליל בצורה כזו, גם כן לא במקום. יש affiliate טובים מאד שכן משתמשים באימונים מהאתר הראשי. אלו שלא משתמשים לא עושים זאת רק בגלל שהם לא חושבים שהתכנון אינו מתאים, יש גם עניין של ציוד ומקום ומס' משתתפים ורמת המשתתפים. ידוע לך על כאלו שלא הולכים לפי האתר הראשי בגלל שהם חושבים שהוא לא טוב, ציין ובטוח נמצא על כל אחד כזה כאלו שגם הולכים לפי האתר הראשי ומצליחים מאד. גם HQ עצמן אומרים ואנחנו אמרנו את זה בעצמנו, יש יותר מדרך אחת לעשות קרוספיט וזאת של האתר הראשי היא רק אחת מהן.
כן, ידוע לי על כאלו. אני אתן לך רמז. הם עכשיו לא affiliates בגלל שהם לא הלכו בעיניים עצומות אחרי גלאסמן.
3. אם אתה חושב שאין הגיון בתכנון, ציין מה אתה חושב שאינו תקין ולמה. התבנית במאמר שניתן בקורס וההרצאה שבאה בעקבותיו, הם רק על מנת להסביר את הרעיון הכולל. גם באתר הראשי ממזמן לא הולכים בדרך הזו וניתן לראות את זה בבירור. אפשר לפתוח את זה לדיון, בוא ניקח את השבוע שעבר למשל ונעבור עליו ונחווה דעה לטוב ולרע.
אה, אז כרגע האימונים נשלפים מהתחת של מישהו, והם לא מוכנים לספר מה ההיגיון, איך התכנון מתבצע או שום דבר בסגנון. אבל העיקר שזה open source. תסמכו עלינו ויהיה בסדר.
בכל מקרה, אתה מפספס את הנקודה שהאנשים הכי טובים בקרוספיט לא באו מרקע של קרוספיט. מזה אומר על התכנון של ה-WOD לדעתך?
סליחה על האליטיסטיות.