3 שאלות לגבי קרוספיט

• פותח/ת השרשור Stass
  • פורסם בתאריך
בהמשך למה שמורן אמר: http://www.cathletics.com/articles/index.php?show=shorty&shortyID=53

שוב, שלא תחשבו שאני שונא את קרוספיט. אני מקווה שהם יגדלו, ויחליפו את חדרי הכושר המגעילים שיש היום. זה לא אומר שאני חייב להסכים עם כל מה שהם עושים.

לפי המאמר הבסיסי שמפורסם באתר הראשי, כל אחד מאותם עקרונות שמתוארים במאמר קיימים באימון בין עם באופן ישיר או עקיף.

אני מניח שזה מבטא הסכמה, אני צודק ?

גם ניתן לקחת לוגים של אנשים שמתאמנים על Hammer strength machines ולראות שיפור.
אני מדבר על שיפור במספר מדדים, קח לדוגמא בחור שאני מכיר קית' מגווייר בן 50+. אלו הלוגים שלו והוא עוקב אחרי האתר הראשי כבר שנה וקצת, חלק מהאימונים RX וחלק עדיין לא. אני כן חושב שהוא מראה שיפור בהרבה דברים, אמנם לא מדובר במשקלים של מרים מקצועי אך לאדם ממוצע שאינו מתחרה ובשכבת הגיל הזו התוצאות יפות.

תמצא לי כמה קרוספיטרים שלא עשו ולא עושים שום דבר פרט לקרוספיט שולטים בעולם הזה. אני עדיין מחכה.
מהרשימה של המכונים שנתתי, רוב אורלנדו מהייבריד מגיע מעולם ה strong man אימוני הקרוספיט שלו כוללים הרבה אלמנטים מהעולם הזה. היה מרשים במשחקים, אך לא הגיע ל 16 האחרונים.
ג'רמי ת'יל מקרוספיט סנטרל מקום שני ב 2008 ו 16 ב 2009 בגלל פציעה מבצע אימונים שהם רק בתבנית קרוספיט.
בנוגע למבחן יכולת בוא ניקח את תוצאות ה crash b indoor rowing שהיו לאחרונה והתחרו בהם קרוספיטרים, חתירה היא חלק ממרכיבי האימונים וטניה ווגנר שזכתה במשחקים סיימה במקום 43 מתוך קרוב ל 200. טומי הקנברוק שסיים מקום שני במשחקים סיים שם במקום 101 מתוך 200 בקירוב. לא אלופים אמנם ולא שלטו בתחרות למרות שהן קרוספיטרים, אבל בתור כאלו שלא התאמנו במיוחד עבור התחרות הם סיימו בכבוד

---------- התגובה התווספה ב 11:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:27 ----------

בהמשך למה שמורן אמר: http://www.cathletics.com/articles/index.php?show=shorty&shortyID=53

שוב, שלא תחשבו שאני שונא את קרוספיט. אני מקווה שהם יגדלו, ויחליפו את חדרי הכושר המגעילים שיש היום. זה לא אומר שאני חייב להסכים עם כל מה שהם עושים.

אני לא חושב שאתה שונא ואני לא בא להוכיח אותך, אני בא "בנימה רוחנית" לגדול ולהתפתח וללמוד.

---------- התגובה התווספה ב 11:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:28 ----------

צביקה, הנקודה היא שיש לא מעט מידע וניסיון לגבי איך "בונים" אתלט או כושר כללי בצורה הכי אפקטיבית. לזרוק אותו לתוכנית רנדומלית, קרוספיט, זאת כנראה לא הדרך הנכונה. סביר להניח שתראה שיפור ושזה יהיה מגניב כי זה מאוד מגוון, אבל זאת לא הדרך האופטימלית.
זה נראה לך כל כך בלתי הגיוני שאם אתה מתכנן את האימונים שלך ואת ההתקדמות והדגשים שלך אתה תראה תוצאות טובות יותר? הרי זה בדיוק מה שאתה עושה. רק לפני כמה ימים הגעת בעצמך למסקנה שאתה צריך יותר עבודת כח. ולכן אתה הולך להוסיף דגש על כח באימונים שלך. ייטב אם תעשה את זה לפי העקרונות הפשוטים והמוכחים של פיתוח כח, ולא בצורה רנדומלית.

ברור שיש מידע וברור שקרוספיט היא אינה האורים והתומים (רשמתי נכון אני מקווה), יש הרבה מחקר והרבה מידע ואני חושב שיש מקום לשלבו בתוך קרוספיט ועושים את זה כל הזמן.
לגבי המסקנה שהגעתי אליה אתה צודק, רק שכחת לציין שהגעתי אליה מתוך שני דברים:
1. אני נהנה גם מעבודת כוח לא מעט ורואה בזה עוד גיוון ועוד משהו שחשוב מאד להתמקצע בו בנוסף זה אחד המדדים הטובים להתקדמות.
2. הנטייה שלי ליותר כוח, היא הסיבה שבעקבות מחלה ירדתי במשקל בצורה לא טובה ואני מחזיר אותו כרגע. כוח תופס דגש באימונים שלי גם מהסיבה הזו של לחזור למשקל שלי.

כיף לקרוא את זה שוב. צריך פשוט לזכור להעלות את זה כל פעם שמתחיל דיון קרוספיט.

לפי המאמר הבסיסי שמפורסם באתר הראשי, כל אחד מאותם עקרונות שמתוארים במאמר קיימים באימון בין עם באופן ישיר או עקיף.

אני לא מבין למה אתה ממשיך להתווכח על זה, ולהסיט את הדיון מהנקודה המרכזית. אין במאמר הזה תכנון.

אני מניח שזה מבטא הסכמה, אני צודק ?
הסכמה עם זה שאין היגיון? כן.

אני מדבר על שיפור במספר מדדים, קח לדוגמא בחור שאני מכיר קית' מגווייר בן 50+. אלו הלוגים שלו והוא עוקב אחרי האתר הראשי כבר שנה וקצת, חלק מהאימונים RX וחלק עדיין לא. אני כן חושב שהוא מראה שיפור בהרבה דברים, אמנם לא מדובר במשקלים של מרים מקצועי אך לאדם ממוצע שאינו מתחרה ובשכבת הגיל הזו התוצאות יפות.

הוא די חלש בשביל בן אדם בן 50. מה הנקודה? אמרתי שמכל תוכנית תראה שיפור, אם אתה מתחיל.

מהרשימה של המכונים שנתתי, רוב אורלנדו מהייבריד מגיע מעולם ה strong man אימוני הקרוספיט שלו כוללים הרבה אלמנטים מהעולם הזה. היה מרשים במשחקים, אך לא הגיע ל 16 האחרונים.
ג'רמי ת'יל מקרוספיט סנטרל מקום שני ב 2008 ו 16 ב 2009 בגלל פציעה מבצע אימונים שהם רק בתבנית קרוספיט.
בנוגע למבחן יכולת בוא ניקח את תוצאות ה crash b indoor rowing שהיו לאחרונה והתחרו בהם קרוספיטרים, חתירה היא חלק ממרכיבי האימונים וטניה ווגנר שזכתה במשחקים סיימה במקום 43 מתוך קרוב ל 200. טומי הקנברוק שסיים מקום שני במשחקים סיים שם במקום 101 מתוך 200 בקירוב. לא אלופים אמנם ולא שלטו בתחרות למרות שהן קרוספיטרים, אבל בתור כאלו שלא התאמנו במיוחד עבור התחרות הם סיימו בכבוד.
אז אתה רק מאשר את הטענה שלי, שמי ששולט בקרוספיט היה ספורטאי בעבר, ועושה קרוספיט תקופה קצרה. הוא לא בנה את עצמו בעזרת ה-WOD בלבד.

כל מי שרואים שעובד חזק בקרוספיט בכלל הגיע מתחום אחר של כוח
ועם הזמן התאהב בקרוספיט

קרוספיט זה לא מה שבנה לו את הכוח

אני קורא את ההודעות שלי ושלך ואני רואה שאנחנו מסתובבים סביב מספר נקודות ולא בדיוק קולעים למקום הנכון.
אני רוצה לסכם רגע את הדעות שלי:
1. המאמר שאליו קישרתי, לא בא להציג תכנון אימונים. הוא מסביר את העקרונות עליהן מושתת ה"פילוסופיה של קרוספיט" ואני חושב שתכנון האימונים המתפרסמים כן קולע לקווים המתווים במסמך העקרונות.
2. לגבי ק'ית, הוא לא בא לייצג אוכלוסיה שלמה של בני 50. אתה חושב שהוא חלש, בסטנדרטים שאתה מכיר אני מניח שאתה צודק. לגבי חתך אוכלוסיה כללי יותר בגיל הזה, הוא ממוקם טוב מאד לדעתי.
3. יש הרבה ספורטאי עבר בקרוספיט ולא חסר כאלו שיאשרו את מה שאתה אומר, הם הגיעו לזה בגלל שהם מצאו מענה למה שחסר להם כמו למשל תחרותיות. ברור שהרבה מהטובים בקרוספיט התגלגלו לקרוספיט מרקע מקצועי, הרי קרוספיט קיימת מספר שנים אבל נכנסה לתודעה רק בשלוש ארבע האחרונות. יחד עם אלו שאתה מדבר עליהם, יש גם כאלו שלא מגיעים מרקע של ספורט כלשהו והתחילו ממטרה כלשהי ופשוט משם לקחו את זה הלאה. הנקודה שאני חושב עליה היא האם אותם חברה עם הרקע שלהם בספורט (ג'רמי ת'יל למשל מגיע מכדורגל ולא עושה קרוספיט תקופה קצרה כל כך) ללא אימוני קרוספיט היו מצליחים כל כך במשחקים או באימונים המתפרסמים באתר הראשי או בכל אתר אחר או לצורך העניין אימון שאתה היית נותן להם.
תכנון הוא לא דבר רע אלא מחוייב מציאות, אבל יש גם סדר בבלגן שאתה רואה אם ננבור יותר פנימה ונבדוק לאורך זמן.

אני בעיקר רוצה לראות דוגמאות של קרוספיטרים, שעובדים עם mainsite WOD, שהיו שם מההתחלה. אחרי כמה שנים הם בטח כבר סוג של נינג'ות שיכולים להרים 750 פאונד מהריצפה, זה או שהם מבלים את עיקר זמנם בפורום פציעות.

אני קורא את ההודעות שלי ושלך ואני רואה שאנחנו מסתובבים סביב מספר נקודות ולא בדיוק קולעים למקום הנכון.
אני רוצה לסכם רגע את הדעות שלי:
1. המאמר שאליו קישרתי, לא בא להציג תכנון אימונים. הוא מסביר את העקרונות עליהן מושתת ה"פילוסופיה של קרוספיט" ואני חושב שתכנון האימונים המתפרסמים כן קולע לקווים המתווים במסמך העקרונות.
2. לגבי ק'ית, הוא לא בא לייצג אוכלוסיה שלמה של בני 50. אתה חושב שהוא חלש, בסטנדרטים שאתה מכיר אני מניח שאתה צודק. לגבי חתך אוכלוסיה כללי יותר בגיל הזה, הוא ממוקם טוב מאד לדעתי.
3. יש הרבה ספורטאי עבר בקרוספיט ולא חסר כאלו שיאשרו את מה שאתה אומר, הם הגיעו לזה בגלל שהם מצאו מענה למה שחסר להם כמו למשל תחרותיות. ברור שהרבה מהטובים בקרוספיט התגלגלו לקרוספיט מרקע מקצועי, הרי קרוספיט קיימת מספר שנים אבל נכנסה לתודעה רק בשלוש ארבע האחרונות. יחד עם אלו שאתה מדבר עליהם, יש גם כאלו שלא מגיעים מרקע של ספורט כלשהו והתחילו ממטרה כלשהי ופשוט משם לקחו את זה הלאה. הנקודה שאני חושב עליה היא האם אותם חברה עם הרקע שלהם בספורט (ג'רמי ת'יל למשל מגיע מכדורגל ולא עושה קרוספיט תקופה קצרה כל כך) ללא אימוני קרוספיט היו מצליחים כל כך במשחקים או באימונים המתפרסמים באתר הראשי או בכל אתר אחר או לצורך העניין אימון שאתה היית נותן להם.
תכנון הוא לא דבר רע אלא מחוייב מציאות, אבל יש גם סדר בבלגן שאתה רואה אם ננבור יותר פנימה ונבדוק לאורך זמן.

לגבי 3: לקחת אתלט מתחום כזה או אחר ולזרוק אותו לתחרות קרוספיט זה מבחן גרוע. למרות שלא נעים להודות בזה, יש לא מעט ספציפיות בקרוספיט. muscle up היא תנועה עם המון skill. חתירה, סנאצ', DU וכל תנועה אחרת. ראו את זה בבירור בגיימס האחרון. הבחורה האיסלנדית הפגינה יכולות מרשימות מאוד בכל מקצה שלא היה בו skill גבוה וקרסה ברגע שהספציפיות של קרוספיט יצאה לאור. טומי הקנברוק טחן את כולם במקצה של דפיקת מוט לרצפה. למה? כי הוא עובד בבניין ועושה את זה כל יום. אי אפשר לברוח מ- SAID. אתה תהיה טוב במה שאתה התאמנת להיות טוב בו.

אני בעיקר רוצה לראות דוגמאות של קרוספיטרים, שעובדים עם mainsite WOD, שהיו שם מההתחלה. אחרי כמה שנים הם בטח כבר סוג של נינג'ות שיכולים להרים 750 פאונד מהריצפה, זה או שהם מבלים את עיקר זמנם בפורום פציעות.

למה שהם יוכלו להרים 750 פאונד? (בוא נשאיר את סיסמאות השיווק המטופשות של גלסמן בצד לרגע). כדי להרים 750 פאונד אתה צריך להתמקצע בזה. אין אף אחד שמרים 750 פאונד ולא התאמן רק לזה.
זה כמו לשאול למה מתחרה בקרב 10 לא מתקרב לשיא העולם בקפיצה לרוחק. גם הטובים ביותר שמתאמנים כמה שנים.
יש כמה צעירים (הדוגמאות המפורסמות הם הבנים של מרטין וקליסטה) שהתאמנו בעיקר בקרוספיט ויש להם יכולות די מרשימות בספורט שלהם (קרוספיט).

לגבי 3: לקחת אתלט מתחום כזה או אחר ולזרוק אותו לתחרות קרוספיט זה מבחן גרוע. למרות שלא נעים להודות בזה, יש לא מעט ספציפיות בקרוספיט. muscle up היא תנועה עם המון skill. חתירה, סנאצ', DU וכל תנועה אחרת. ראו את זה בבירור בגיימס האחרון. הבחורה האיסלנדית הפגינה יכולות מרשימות מאוד בכל מקצה שלא היה בו skill גבוה וקרסה ברגע שהספציפיות של קרוספיט יצאה לאור. טומי הקנברוק טחן את כולם במקצה של דפיקת מוט לרצפה. למה? כי הוא עובד בבניין ועושה את זה כל יום. אי אפשר לברוח מ- SAID. אתה תהיה טוב במה שאתה התאמנת להיות טוב בו.

צודק, ספציפיות אם לוקחים את המושג ומשליכים אותו על תרגילים אז זה נכון. יש לא מעט תרגילים שדורשים התמחות, השאלה היא איך אותם תרגילים והשילוב שלהם משליכים אחר כך להתמודדות עם מטלות.
לכל אחד יש יתרון וחסרון וזה בא לידי ביטוי במשחקים, היו כאלה שהצטיינו בחלק והיו גרועים באחר. לא היה אחד ששלט כל הזמן באימונים, כולל מיקו אני חושב.
ספציפיות שאני מתכוון אליה אינה במובן של תרגיל זה או אחר, אלא ספציפיות יותר של תחום מסויים. במקרה הזה מדברים למשל על ענפי ספורט ואימונים שלהם שמכוונים לידי הצטיינות במשהו מאד מוגדר ומכוון מראש.

למה שהם יוכלו להרים 750 פאונד? (בוא נשאיר את סיסמאות השיווק המטופשות של גלסמן בצד לרגע). כדי להרים 750 פאונד אתה צריך להתמקצע בזה. אין אף אחד שמרים 750 פאונד ולא התאמן רק לזה.
זה כמו לשאול למה מתחרה בקרב 10 לא מתקרב לשיא העולם בקפיצה לרוחק. גם הטובים ביותר שמתאמנים כמה שנים.
יש כמה צעירים (הדוגמאות המפורסמות הם הבנים של מרטין וקליסטה) שהתאמנו בעיקר בקרוספיט ויש להם יכולות די מרשימות בספורט שלהם (קרוספיט).

בקשר לחלק הראשון, הייתי מצפה מ-Elite athletes שיוכלו לעשות דברים שהם.. אה... elite? אחרת אתה סתם תקוע עם חבורה של דבילים שמדסקסים לגמרי ברצינות מי ה-Best all around athlete other then Crossfitters. את זה אי אפשר ממש להפיל על גלסמן.

ובקשר לצעירים שדיברת עליהם - אני אשמח למידע, אני באמת סקרן לראות.

צודק, ספציפיות אם לוקחים את המושג ומשליכים אותו על תרגילים אז זה נכון. יש לא מעט תרגילים שדורשים התמחות, השאלה היא איך אותם תרגילים והשילוב שלהם משליכים אחר כך להתמודדות עם מטלות.
לכל אחד יש יתרון וחסרון וזה בא לידי ביטוי במשחקים, היו כאלה שהצטיינו בחלק והיו גרועים באחר. לא היה אחד ששלט כל הזמן באימונים, כולל מיקו אני חושב.
ספציפיות שאני מתכוון אליה אינה במובן של תרגיל זה או אחר, אלא ספציפיות יותר של תחום מסויים. במקרה הזה מדברים למשל על ענפי ספורט ואימונים שלהם שמכוונים לידי הצטיינות במשהו מאד מוגדר ומכוון מראש.

הצד השני של המטבע הוא שיש crossover מתרגיל אחד לשני במידה מסוימת. לכן אני כן מאמין שאחד היתרונות של קרוספיט הוא כמות ה- skills שאתה נדרש ללמוד כדי לבצע כמה שיותר מהאימונים. ככל שיש למתאמן יותר skills הוא יותר ורסטילי והסיכוי שהוא יפגוש מטלה שהוא לא מכיר או שאין לו skill שיש לו crossover טוב אליה הוא יותר נמוך. כנ"ל לגבי טווחי מאמץ.
אבל skills נבנים בצורה אופטימלית על ידי גבי בסיס מסוים ובעזרת תיכנון ולא ברנדומליות.

טוב,כמו שציפיתי ,הרבה מילים,רוב אין לי כוח לקרוא)))
שוב אותו סיפור,הרבה ביקורת.עדין לא ראיתי שמישהו נתן דוגמא איך הוא מתאמן,ואיך האימונים שלו עוזרים לו "להתמודד" עם אימון שיגרתי שעשיתי היום(כדוגמא)..מקווה עד לראות שמישהו יעשה..
המסקנה: רוב האנשים שלא מרוצים מהתכנון של קרוספיט ,לא ניסו את האימונים כאלה בכלל,לא יודעים להתמודד עם מאמצים מהסוג הזה.
אבל מה...לכתוב כולנו חכמים..אנחנו יהודים או לא )))))
דרך הגב,המאמר של בלאיר מוריסון על הבניית אימונים ממש טוב.

אני לא הולך לשכנע פה אף אחד..לא הולך להכנס לויכוחים ארוכים ...אשתדל לענות לשאלות לעניין,מתחילים,מנוסים...כמובן בנושא הקרוספיט(זה פורום קרוספיט,נכון?) ...הרי קצת ניסיון כבר צברנו...
יום טוב לכולם.

שוב אותו סיפור,הרבה ביקורת.עדין לא ראיתי שמישהו נתן דוגמא איך הוא מתאמן,ואיך האימונים שלו עוזרים לו "להתמודד" עם אימון שיגרתי שעשיתי היום(כדוגמא)..מקווה עד לראות שמישהו יעשה..
המסקנה: רוב האנשים שלא מרוצים מהתכנון של קרוספיט ,לא ניסו את האימונים כאלה בכלל,לא יודעים להתמודד עם מאמצים מהסוג הזה.

אני לא הולך לשכנע פה אף אחד..לא הולך להכנס לויכוחים ארוכים ...אשתדל לענות לשאלות לעניין,מתחילים,מנוסים...כמובן בנושא הקרוספיט(זה פורום קרוספיט,נכון?) ...הרי קצת ניסיון כבר צברנו...
יום טוב לכולם.

אני עושה קרוספיט וחרא בקרוספיט
אבל זה לא משפר לי בגרם אחד את הסקוואט שלי

הבעיה הראשונה היא שלכל הקרוספיטרים קשה לשמוע ביקורת על התוכנית.
אני לא מתכוונת לזה בצורה רעה, או למישהו ספציפי פה, אבל זה כנראה נובע מתפיסת ה- elite שמוטמעת בתוכנית. גם לי בתקופת ה- "קרוספיט זה הדבר הכי טוב ביקום" היו תסמינים כאלו. זה סוג של פגיעה באגו.
האמת היא, שגם אף אחד מאיתנו לא לקח חצי שנה- שנה של אימונים אחורה ובדק האם הם עומדים בקריטריונים לבניית התוכנית או לא. אלכס, היו גם תקופות שאימוני הכח היו דומיננטים מאוד במשך לא מעט שבועות.

אין ספק שיש משהו אירוני שהמנצחים במשחקים הם לא קרוספיטרים טהורים, אבל הם כן התאמנו בקרוספיט לפניכן. אולי מספיקה תקופה קצרה, אבל העובדה היא שהם חייבים להתאמן על קרוספיט כדי לנצח בתחרות הזו, ולא מספיק שהם היו פעם ממש ממש חזקים, או ממש מהירים. זה לבד לא מנצח את התחרות. ולכן כן צריך להיות קרוספיטר כדי לנצח במשחקים.

בגלל שאין תוכנית אחת מושלמת לכולם (חוץ מ- SS 😛), יהיר מי שחושב שהוא יכול לתכנן אחת.
כמו שאנחנו מצפים ממי שרוצה לעשות SS לקרוא את הספר וללמוד את התנועות, זה לא מופרך לבקש מאנשים לקרוא וללמוד את התוכנית ואת העקרונות של Crossfit. מי שעשה את שיעורי הבית שלו יודע שבאתר הראשי מדובר בהמלצה, שלא בהכרח הכי תתאים לו, אבל תעשה את העבודה.

בסופו של דבר, לפי האלטרנטיבות שיש היום בשוק, CrossFit היא הדבר הטוב ביותר לאדם הרוצה להתאמן באופן חובבני (דגש על כח, או דגש על סבולת, זה כבר תלוי במתאמן). היכולות שהשיטה מפתחת, המגוון הרחב, מרכיבי הכושר ושות', ובעיקר הכבוד שהיא עושה למוט- עולים על כל החסרונות שלה.

יום טוב לכולם.
גם אני עושה קרוספיט. עשיתי קרוספיט עם דגש על כח, ולכן היה שיפור בכח, לא בגלל הקרוספיט.
מניסיון אישי שלי אני מאמינה שאם הייתי עובדת היום ע"פ האתר הראשי בלבד הייתי מאבדת, ולא מעט, מהכח שלי (שכרגע הוא אינסופי, ורק עולה).

אני עושה קרוספיט וחרא בקרוספיט
אבל זה לא משפר לי בגרם אחד את הסקוואט שלי

משפט ראשון - קשה להתייחס,אני לא יודע מה אתה עושה ואיך.
סקוואט,עוד הפעם לא יודע איך אתה מתאמן,אבל כמובן עם אתה רוצה לעשות דגש על הסקוואט,צריך להתאים אימונים.
יש עוד נקודה,האם תוצאה בסקוואט שיש לך עכשיו עוצרת אותך כדי לבצע אימונים כמו ש נדרש.

אבל זה לא בשירשור הזה..הוא כבר מנופח מידי.

יום טוב לכולם.

המסקנה שלך מוטעת. רב האנשים שהשתתפו בדיון הזה בקיאים מאוד בקרוספיט (חלקם עברו level I) והתנסו באימונים. אם כל כך מעניין אותך האימונים של אנשים אחרים, יש פורום של לוגים. כמעט לכל מי שכתב פה ביקורת על קרוספיט יש לוג אימונים. אתה מוזמן לקרוא אותם ולראות איך אנשים מתאמנים ומה המטרות שלהם. נשמח אם תפתח אחד משלך.

גם אני עושה קרוספיט. עשיתי קרוספיט עם דגש על כח, ולכן היה שיפור בכח, לא בגלל הקרוספיט.
מניסיון אישי שלי אני מאמינה שאם הייתי עובדת היום ע"פ האתר הראשי בלבד הייתי מאבדת, ולא מעט, מהכח שלי (שכרגע הוא אינסופי, ורק עולה).

אני לא אמרתי שאתר ראשי זה הכי טוב.לי זה מתאים כי ככה אני בטוח שאני עובד על כל הנקודות החלשות שלי ולא רק על הדברים שאני טוב בהם.אני גם מרגיש שיפור.
כוח זה מצוין אבל זה לא דבר היחיד שצריך כדי לשפר את הכושר.

אני חושב שעם הזמן (וכשיש כבר ניסיון) כל אחד מחליט איך להתאים את האימונים הכי טוב.

---------- התגובה התווספה ב 16:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:09 ----------

המסקנה שלך מוטעת. רב האנשים שהשתתפו בדיון הזה בקיאים מאוד בקרוספיט (חלקם עברו level I) והתנסו באימונים. אם כל כך מעניין אותך האימונים של אנשים אחרים, יש פורום של לוגים. כמעט לכל מי שכתב פה ביקורת על קרוספיט יש לוג אימונים. אתה מוזמן לקרוא אותם ולראות איך אנשים מתאמנים ומה המטרות שלהם. נשמח אם תפתח אחד משלך.

אתה רוצה להגיד שאנשים שבשירשור הזה לא מרוצים כל כך מהקרוספיט גם עושים אותו..מוזר.
איך אני נכנס כדי לראות מה עושים ואיך...זה מעניין.
אני מפרסם אימונים שלי ב 2 מקומות.לוג בקרוספיט רוסיה(כבר תקופה ארוכה) והבלוג שלי.
למקור שלישי אין לי כבר זמן)))מצטער.

יום טוב!

אני לא אמרתי שאתר ראשי זה הכי טוב.לי זה מתאים כי ככה אני בטוח שאני עובד על כל הנקודות החלשות שלי ולא רק על הדברים שאני טוב בהם.אני גם מרגיש שיפור.
כוח זה מצוין אבל זה לא דבר היחיד שצריך כדי לשפר את הכושר.

אני חושב שעם הזמן (וכשיש כבר ניסיון) כל אחד מחליט איך להתאים את האימונים הכי טוב.

---------- התגובה התווספה ב 16:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:09 ----------

אתה רוצה להגיד שאנשים שבשירשור הזה לא מרוצים כל כך מהקרוספיט גם עושים אותו..מוזר.
איך אני נכנס כדי לראות מה עושים ואיך...זה מעניין.
אני מפרסם אימונים שלי ב 2 מקומות.לוג בקרוספיט רוסיה(כבר תקופה ארוכה) והבלוג שלי.
למקור שלישי אין לי כבר זמן)))מצטער.

יום טוב!

שמע אירובי זה מוות
אז מגוונים קרוספיט/ריצה/אליפטי/אימונים מחזוריים
תאמין לי שאני לא נהנה

Back
למעלה תחתית