3 שאלות לגבי קרוספיט

• פותח/ת השרשור Stass
  • פורסם בתאריך
בוריס, נכון, הדגש הוא להתאים את האימונים, וזה מה שכולם כאן אומרים.
לדעת האנשים הביקורתיים כאן העקרונות מצויינים, הביצוע עלוב.

האתר הראשי הוא טוב אם אתה רוצה להכיר את Crossfit, או אם אתה רוצה לקחת אימונים לדוגמה. רוב האימונים הם טובים, רק השיבוץ הכרונולוגי שלהם לוקה בחוסר תכנון.

וכן, יש להם גם כמה אימונים ממש גרועים.

הבעיה הראשונה היא שלכל הקרוספיטרים קשה לשמוע ביקורת על התוכנית.
אני לא מתכוונת לזה בצורה רעה, או למישהו ספציפי פה, אבל זה כנראה נובע מתפיסת ה- elite שמוטמעת בתוכנית. גם לי בתקופת ה- "קרוספיט זה הדבר הכי טוב ביקום" היו תסמינים כאלו. זה סוג של פגיעה באגו.
האמת היא, שגם אף אחד מאיתנו לא לקח חצי שנה- שנה של אימונים אחורה ובדק האם הם עומדים בקריטריונים לבניית התוכנית או לא. אלכס, היו גם תקופות שאימוני הכח היו דומיננטים מאוד במשך לא מעט שבועות.

אין ספק שיש משהו אירוני שהמנצחים במשחקים הם לא קרוספיטרים טהורים, אבל הם כן התאמנו בקרוספיט לפניכן. אולי מספיקה תקופה קצרה, אבל העובדה היא שהם חייבים להתאמן על קרוספיט כדי לנצח בתחרות הזו, ולא מספיק שהם היו פעם ממש ממש חזקים, או ממש מהירים. זה לבד לא מנצח את התחרות. ולכן כן צריך להיות קרוספיטר כדי לנצח במשחקים.

בגלל שאין תוכנית אחת מושלמת לכולם (חוץ מ- SS 😛), יהיר מי שחושב שהוא יכול לתכנן אחת.
כמו שאנחנו מצפים ממי שרוצה לעשות SS לקרוא את הספר וללמוד את התנועות, זה לא מופרך לבקש מאנשים לקרוא וללמוד את התוכנית ואת העקרונות של Crossfit. מי שעשה את שיעורי הבית שלו יודע שבאתר הראשי מדובר בהמלצה, שלא בהכרח הכי תתאים לו, אבל תעשה את העבודה.

בסופו של דבר, לפי האלטרנטיבות שיש היום בשוק, CrossFit היא הדבר הטוב ביותר לאדם הרוצה להתאמן באופן חובבני (דגש על כח, או דגש על סבולת, זה כבר תלוי במתאמן). היכולות שהשיטה מפתחת, המגוון הרחב, מרכיבי הכושר ושות', ובעיקר הכבוד שהיא עושה למוט- עולים על כל החסרונות שלה.

אני חושב שסיכמת יפה, אין מה לעשות בסוף המילה האחרונה היא של הנשים 😃

אתה רוצה להגיד שאנשים שבשירשור הזה לא מרוצים כל כך מהקרוספיט גם עושים אותו..מוזר.
שוב אתה טועה, אנשים לא מרוצים מה-HQ ומהאתר הראשי. כמו האמרתי, עקרונות התוכנית מצויינים. מי שלא מרוצה מהאימונים אלו השמנים בחיטוב שכרגע לא מרוצים מכלום 😃.
התלונות של רן נובעות מזה שקשה לו והוא מתבכיין.

אני חושב שסיכמת יפה, אין מה לעשות בסוף המילה האחרונה היא של הנשים
smile.gif
תודה.
אז לנעול? 😃

סתם.

אתה רוצה להגיד שאנשים שבשירשור הזה לא מרוצים כל כך מהקרוספיט גם עושים אותו..מוזר.
איך אני נכנס כדי לראות מה עושים ואיך...זה מעניין.
אני מפרסם אימונים שלי ב 2 מקומות.לוג בקרוספיט רוסיה(כבר תקופה ארוכה) והבלוג שלי.
למקור שלישי אין לי כבר זמן)))מצטער.

יום טוב!

אתה מבין מה קורה כאן? אתה לא קורא את התגובות, כי אין לך כוח או זמן, אתה מתווכח על דברים לא קשורים, ואתה מצפה לתגובות רציניות.

איך אני נכנס כדי לראות מה עושים ואיך...זה מעניין.
אני מפרסם אימונים שלי ב 2 מקומות.לוג בקרוספיט רוסיה(כבר תקופה ארוכה) והבלוג שלי.
למקור שלישי אין לי כבר זמן)))מצטער.

יום טוב!

עד כמה שידוע לי אין אף אחד בפורום שעושה את האימונים מהאתר הראשי. גם אין לי מושג מה זה אומר "עושה קרוספיט". ההגדרה כל כך אמורפית שאפשר לדחוף לתוכה כל תוכנית או שום תוכנית עם מעט מאוד ניפנופי ידיים. אולי זה כמו פורנו. אני אדע לזהות את זה כשאני אראה את זה.

שמע אירובי זה מוות
אז מגוונים קרוספיט/ריצה/אליפטי/אימונים מחזוריים
תאמין לי שאני לא נהנה

אני גם בא (אחרי הפסקה רצינית לרכיבת כביש ותאונה קשה)מתחום הpowerlifting .
גם לי יותר קל לעבוד על הכוח,המטקנונים גומרים אותי,במיוחד האלה שישי בהם ריצה של 800 מטר.

אז מה הפתרון- לעשות אותם יותר:)
צריך ללמוד להנות מהאי נוחות הזאת...אנחנו לא מיקו סאלו.

---------- התגובה התווספה ב 17:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:28 ----------

SystematicChaos , bentzurm
או.קי. הבנתי את התמונה.זה בחירה של כל אחד לבצע מאתר הראשי או לא,העיקר לשמור על עיקרונות של התכנון.
בכל מקרה הייתי ממליץ מידי פעם לעשות איזה אימון עם שם(Fran,Cindy...) כדי לדעת "איפה" אתם ואיך מתקדמים.*

coldfire,

כנראה שלא הבהרתי את עצמי נכון...אני בפורום הזה ממש לא בשביל להתוכח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עכשיו אפשר לנעול. 😃

הראשון משעשע. האחרים לא ממש.

השני גם טוב. סטיבן סיגל מלך:s28:

Originally Posted by Kyle Aaron
WTF?
Crossfit caters extremely well to the person whose goal is to feel frantic, exhausted and sick during a session, and who has no clear goals beyond that.

👑

Back
למעלה תחתית