הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית nike romaleos

Fitness_Is_Life

משתמש מתחיל
70
3
נק' מוניטין:
3
70
3
אני רוצה להתחדש ולקנות לעצמי nike romaleos. שמעתי שהromaleos 2 יותר טובים מהromaleos 3 אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום את נעליים האלה.
האם שווה להמשיך לחפש romaleos 2 או שאפשר להסתפק בromaleos 3?
ואם אתם מכירים גם איפה אפשר לקנות במחיר זול יחסית כי המחירים יוצאים מעל 800 שקל לנעליים האלה. אולי בעודפים יש אם מישהו מכיר..

רומלאוס 2 הן יותר רחבות וכבדות יותר, זה למה לפאוורליפטינג הן טובות יותר לרוב. הרומלאוס 3 הן די חיקוי של האדידס אדיפאוור, שהיום עולות הרבה פחות, אז אם כבר קנה אותן.
אבל אם אתה רוצה נעל באמת טובה, יש לך את הריבוק legacy lifter, שהן כמו הרומלאוס 3, רק יותר טובות, ואפשר למצוא אותן ב-500 שקל בערך

• פותח/ת השרשור
אני קניתי מפה
Nike Authorized Licensee | Athlete Performance Solutions
יש להם קצת עודפים מהדגם הזה. (מה שנמכר ב160$ זה עודפים) אולי יש במידה שלך.
סבבה אני אסתכל פה. הבעיה שבטח עם המשלוח והמיסים זה מגיע גם למחיר מוגזם.

רומלאוס 2 הן יותר רחבות וכבדות יותר, זה למה לפאוורליפטינג הן טובות יותר לרוב. הרומלאוס 3 הן די חיקוי של האדידס אדיפאוור, שהיום עולות הרבה פחות, אז אם כבר קנה אותן.
אבל אם אתה רוצה נעל באמת טובה, יש לך את הריבוק legacy lifter, שהן כמו הרומלאוס 3, רק יותר טובות, ואפשר למצוא אותן ב-500 שקל בערך
אז עדיף לדעתך את הLEGACY LIFTER על פני הROMALEOS?

מה מה מה מה מה... לא נכון אפילו קצת.
יש לי את שתיהן ובאותה מידה.
הרומולוס 2 צרות יותר כבדות יותר ויציבות יותר ועדיין נעל מצויינת, לשום את הריבוק לגאסי באותה קטגוריה? הן פסדר גמור אבל מתפרקות יחסית מהר והן לא יותר טובות מהרומולוס 3.

מה מה מה מה מה... לא נכון אפילו קצת.
יש לי את שתיהן ובאותה מידה.
הרומולוס 2 צרות יותר כבדות יותר ויציבות יותר ועדיין נעל מצויינת, לשום את הריבוק לגאסי באותה קטגוריה? הן פסדר גמור אבל מתפרקות יחסית מהר והן לא יותר טובות מהרומולוס 3.
ראיתי בערך טריליון ביקורות על הנעליים האלה וזה מה שכולם אמרו, אם הניסיון שלך שונה אני מאמין לך, אבל אני לא יודע אם זה נכון אוניברסלית

ראיתי בערך טריליון ביקורות על הנעליים האלה וזה מה שכולם אמרו, אם הניסיון שלך שונה אני מאמין לך, אבל אני לא יודע אם זה נכון אוניברסלית
ברמה שלאימונים ארוכים אני שם את ה3 ולקצרים אני שם את ה2 כי הן קצת לוחצות

הבנתי תודה. אז יש לך מושג במקרה איפה אפשר להשיג את הרומלוס 2 במחיר סביר? כי על פי התגובותאני מבין שה2 יותר טובות ועמידות מה3.
רק מאתרים לא מיינסטריים וסביר להניח שרק בצבעים הזוים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית