הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דילמה

Interdome

משתמש מתחיל
50
1
נק' מוניטין:
1
50
1
אוקי אז הדילמה שלי היא כזו, בכל הזמן יש מקרים לא משנה אם אתה במסה או בחיטוב אתה יוצא עם חברים למסעדה שם אי אפשר לספור קלוריות , או בכלל יותר גרוע המנות הן מפלצתיות ( 2קג בשר ל4 איש), ואז בעצם אתה סוטה מהקלוריות שלך בטוח.
השאלה הנשאלת היא איך להתחייס לזה , מצד אחד אתה כל השבוע יחסית מדויק סופר קלוריות , הכל במקום ואז באותו ערב אתה הולך לאכול (וכמו אצלי עכשיו במסה) אתה מצד אחד מפחד לאכול קצת פחות ממה שאתה צריך כי בכל זאת אתה במסה אבל אתה לא רוצה להיות בפלוס גדול מדי , (נגיד שלי 300 ודי בטוח שביום כזה הוא קופץ מעל , כמה ? אין לי איך לחשב אפילו) ומצד שני אתה כן רוצה להנות ולשבת כי בכל זאת אתה לא בעונש...
מה לעשות לגבי זה, שאתה לא יכול לספור קלוריות ואתה לא רוצה לחרוג בהרבה ולא רוצה לא לא להגיע ( פוגע בביצועים)
מקווה שהבנתם אותי אם זה כתוב לא מאד בצורה טובה.

אני אוסיף רק משהו קטן על מה שנכתב המון מעלי:

אחד הדברים המשמעותיים לדעתי שמפריד בין דיאטה מוצלחת לאחת לא מוצלחת היא זאת שלא פוגעת לך בדרך החיים. אי אפשר לתת לתפריט לנהל לך את החיים. אלא צריך להתאים את התפריט לחיים עצמם.

אם תאכל קצת עם חברים , אחלה תהנה. מחר תרוץ עוד קצת או שתוריד קצת מהפחמימות מאותו יום והכל יהיה בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית