הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה גורם לנפיחות בבטן תחתונה?

• פותח/ת השרשור 1tay
  • פורסם בתאריך

1tay

משתמש מתחיל
299
86
נק' מוניטין:
194
299
86
**אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל אני משער שזה קשור לתזונה אז אני אשאל פה אם לא תפנו אותי למקום הנכון

יש לי נפיחות בבטן התחתונה מאז שאני זוכר את עצמי ורציתי לדעת אם יש דרך להעלים את זה כי זה די מפריע למראה כי זה יכול אפילו לגרום לי להיראות שמן למרות שהבטן שמעל התחתונה ממש שטוחה ואסטתית וזה הורס הרבה...

מה גורם לזה והאם אפשר להיפטר מזה / לשפר את זה ?

**עריכה : ובפעמים שהיה לי קלקול קיבה או משהו והרבה שלשולים אז הנפיחות הייתה נעלמת והיו רואים הבדל משמעותי ..

תודה לעוזרים

נערך לאחרונה:
**אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל אני משער שזה קשור לתזונה אז אני אשאל פה אם לא תפנו אותי למקום הנכון

יש לי נפיחות בבטן התחתונה מאז שאני זוכר את עצמי ורציתי לדעת אם יש דרך להעלים את זה כי זה די מפריע למראה כי זה יכול אפילו לגרום לי להיראות שמן למרות שהבטן שמעל התחתונה ממש שטוחה ואסטתית וזה הורס הרבה...

מה גורם לזה והאם אפשר להיפטר מזה / לשפר את זה ?

**עריכה : ובפעמים שהיה לי קלקול קיבה או משהו והרבה שלשולים אז הנפיחות הייתה נעלמת והיו רואים הבדל משמעותי ..

תודה לעוזרים

או שזה עיניין גנטי או שיכול להיות אתה רגיש למזון מסויים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית