הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חברה שלי רוצה לעשות סייקל מה אתם ממליצים

galbrami9

משתמש מתחיל
26
3
נק' מוניטין:
3
26
3
שלום לכולם חברים , רציתי את עזרתכם חברה שלי מתאמנת תקופה של כמה שנים והחליטה שהיא רוצה לעשות סייקל , המתרות שלה הם להיתחטב ולרדת במשקל מה תוכלו להמליץ ?

• פותח/ת השרשור
מה יש לחברה שלי לשאול את זה בעצמה אני שואל את זה בשם שלה עם אתה יודע אשמח לתשובה עם לא עדיף שלא תגיב .. שאלתי שאלה לא ביקשתי עצות .. למה חייבת להיות תשובה מתחכמת ? את השיקולים עם לעשות זה אך ורק שלה והיא לא תתחיל עד שהיא לא תידע בדיוק מה יכולות להיות תופעות הלוואי תיהיה בטוח !!! עם בכול זאת תירצה לעזור אני אשמח עם לא יום טוב .

נערך לאחרונה:
אנאבר או סארם כמו אוסטרין
יש כאלו שימליצו על פרימו
הורמון גדילה או פפטיד משחרר
שום חומר אנדרוגני חזק

שתתחיל עם מינון נמוך של sarms
אוסטרין .. למשך 8 שבועות 10 מג בלבד ליום.
Rad140 במינון נמוך מאוד גם יכול היית מאוד יעיל.

עדיף אנבר ולא דברים אחרים אבל לצערי אני ניסיתי אנבר ונפלתי התנפחו לי הפנים והרגשתמ עצבני רב היום מישהו אמר לי שנפלתי על דיבול.

שלא תקח אנבר ולא כלום רוב הסיכויים שלא יפול על אנבר.
קח sarms שלgenex
Rad140 במינון מאוד נמוך או אוסטרין.

רפואי בלבד אם יכולה להשיג אבל יקר מאוד. כל השאר לא להתקרב
היי קודם כל אני לא בת ליאל זה גם שם של בן אגב, אני הולך להזמין אנבר של זנקו לפי מה זהבנתי אין דבר כזה אנבר רפואי וכבר לא מייצרים אנבר רפואי כמו שאין דיבול רפואי רק אנדרול רפואי טורקי וטסט רפואי, אני יילך על זנקו עשיתי בעבר סייקל שלהם והגעתי לתוצאות יפות תודה בכל אופן

ממה שהבנתי בארץ בלתי אפשר או מאוד קשה להשיג אנאבר מקורי. בעבר פרסמו בדיקות על החומרים שאפשר להשיג בארץ.
במקרה של גבר זה לא סוף העולם (יחסית) אבל לבחורה ליפול על חומר מזוייף (כלומר זה לא אנאבר, אלא דיבול למשל) ולחוות סימפטומים אנדרוגניים זה ממש לא סימפטי (אלא אם היא רוצה מסיבה מסויימת...).

מעבר לכך, אנאבר אומנם בין ה״מומלצים״ אבל גם יש תופעות לוואי, הגדלה של הדגדגן, ראיתי דוגמאות של נשים שהעור והקול השתנה מעט וכו׳.

אם היא לא מכוונת לרמה תחרותית או יש איזשהו אינטרס כלכלי (לדוגמא דוגמנית פיטנס) הייתי ממליץ לא להתקרב. ככה או ככה צריך להיות רציניים עם התזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית