הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון אפיסטיין סולו

• פותח/ת השרשור eh0231
  • פורסם בתאריך

eh0231

משתמש מתחיל
195
44
נק' מוניטין:
59
195
44
קראתי לפי דברי טום שאפשרי להריץ אפיסטיין סולו (לא כזה מומלץ אבל לא מסוכן) אם לא מעוניינים להתחיל עדיין עם זריקות וכו׳..
השאלה שלי היא; לסייקל מסה, אפשר לצפות לגדילה לא רעה בסייקל ראשון שעושים?
אני מודע לכך שאפיסטיין הוא סטרואיד לא כזה חזק לעומת אחרים אך יש לו מינימום תופעות לוואי ותוצאות לא רעות (למתחילים כמובן).
שאלה נוספת, מה אתם אומרים על אפיסטיין של RPN Havoc? קראתי עליו דברים טובים ואני בהתלבטות..

• פותח/ת השרשור
כן אבל לא שווה לסייקל ראשון. עדיף טסט כדי למקסם את הסייקל הראשון כי אתה "בתול"
בעייתי לי עכשיו להתחיל עם מחטים וכו׳. לא בטוח גם שאני אמשיך לסייקל תקופה אחרי הסייקל הראשון. בגלל זה אני מעדיף ללכת על אוראלי קודם. לראות איך הגוף מגיב לחומרים וגם מטעמי נוחות.
תגיד מייק מה דעתך על m-sten? ועוד שאלה פארמה קום עדיין אמינים? הם נראים די מקצועיים אבל לך תדע.. אותה השאלה גם לגבי דרגון פארמה.

נערך לאחרונה:
מה אתה ילדה קטנה?

להריץ רק אוראלים זה מפגר

סייקל של הישגים מינימלים ותופעות לוואי של כבד

בעייתי לי עכשיו להתחיל עם מחטים וכו׳. לא בטוח גם שאני אמשיך לסייקל תקופה אחרי הסייקל הראשון. בגלל זה אני מעדיף ללכת על אוראלי קודם. לראות איך הגוף מגיב לחומרים וגם מטעמי נוחות.
תגיד מייק מה דעתך על m-sten? ועוד שאלה פארמה קום עדיין אמינים? הם נראים די מקצועיים אבל לך תדע.. אותה השאלה גם לגבי דרגון פארמה.
אם היית עושה סייקל 1 רק של טסט והיית רואה תוצאות לא מאמין שהיית אומר שהיית עושה סייקל 1 בדרך כלל מי שעושה סייקל ראשון כמו שצריך ממשיך גם עד לסייקל 10

• פותח/ת השרשור
מה אתה ילדה קטנה?

להריץ רק אוראלים זה מפגר

סייקל של הישגים מינימלים ותופעות לוואי של כבד

תריץ טסט 500 מג בזריקות וזה הכל בשביל מה כל ההתעסקות המיותרת הזאת!

אם היית עושה סייקל 1 רק של טסט והיית רואה תוצאות לא מאמין שהיית אומר שהיית עושה סייקל 1 בדרך כלל מי שעושה סייקל ראשון כמו שצריך ממשיך גם עד לסייקל 10
אני שוקל טסט אנתת 500 מ״ג 10 שבועות אבל מה שמפחיד אותי זה הג׳ינו.. היה לי ג׳ינו עד לפני חצי שנה ועברתי ניתוח להיפטר ממנו.
אם יש לי ארימידקס/טמוקסיפן אין לי ממה לחשוש?
בדיוק התחלתי שירות סדיר בעיר הבהדים אז יש לי חדר כושר נגיש ותש אחלה.
גם יש מרכז מסחרי עם סופר והכל ככה שחלבון לא יהיה בעייתי (רק עוד כסף לבזבז /: )
עריכה: נראה לי כבר עדיף להתחיל עם סארמס בשלב הזה. גם בכדורים ולא רעיל לכבד וגם לא מסובך להתעסק עם מחטים עכשיו בצבא.
תודה בכל מקרה.

נערך לאחרונה:
אני שוקל טסט אנתת 500 מ״ג 10 שבועות אבל מה שמפחיד אותי זה הג׳ינו.. היה לי ג׳ינו עד לפני חצי שנה ועברתי ניתוח להיפטר ממנו.
אם יש לי ארימידקס/טמוקסיפן אין לי ממה לחשוש?
בדיוק התחלתי שירות סדיר בעיר הבהדים אז יש לי חדר כושר נגיש ותש אחלה.
גם יש מרכז מסחרי עם סופר והכל ככה שחלבון לא יהיה בעייתי (רק עוד כסף לבזבז /: )
עריכה: נראה לי כבר עדיף להתחיל עם סארמס בשלב הזה. גם בכדורים ולא רעיל לכבד וגם לא מסובך להתעסק עם מחטים עכשיו בצבא.
תודה בכל מקרה.

מי אמר לך סארמס לא רעילים לכבד? אני עשיתי פעם סארמס לבד בלי שום חומר סטרואידי כבסיס ולא עשה כמעט כלום

סתם בזבוז כסף אומרים לך

באמת שאם אתה לא לוקח אנאבולים או לפחות הורמון גדילה עם זה זה בזבוז

• פותח/ת השרשור
מי אמר לך סארמס לא רעילים לכבד? אני עשיתי פעם סארמס לבד בלי שום חומר סטרואידי כבסיס ולא עשה כמעט כלום

סתם בזבוז כסף אומרים לך

באמת שאם אתה לא לוקח אנאבולים או לפחות הורמון גדילה עם זה זה בזבוז
שמע lgd לפי חוות דעת של מישל ושל רבים אחרים כן תורם לעלייה במאסה.. גם S4 נחשב סארם חזק יחסית. במיוחד בשביל מישהו שזה סייקל ראשון שלו של כל חומר עם אפקט אנאבולי מסויים.
אשמח לשמוע את דעתכם @Mishel Mishayev
ו Tom. לא מצליח לצוטט את תום משום מה.

שמע lgd לפי חוות דעת של מישל ושל רבים אחרים כן תורם לעלייה במאסה.. גם S4 נחשב סארם חזק יחסית. במיוחד בשביל מישהו שזה סייקל ראשון שלו של כל חומר עם אפקט אנאבולי מסויים.
סארמס זה בזבוז כסף , תעשה מה שאתה חושב אין על אנאבולים וgh כל השאר סתם שיווק של מוצרים מיותר לחלוטין מניסיון שלי .

מי אמר לך סארמס לא רעילים לכבד? אני עשיתי פעם סארמס לבד בלי שום חומר סטרואידי כבסיס

סתם בזבוז כסף אומרים לך

באמת שאם אתה לוקח אנאבולים או לפחות הורמון גדילה עם זה זה בזבוז

מישל והמבינים עניין אומרים גם לעשות סארמס עם חומר אנאבולי ולא לבד 😃

• פותח/ת השרשור
מישל והמבינים עניין אומרים גם לעשות סארמס עם חומר אנאבולי ולא לבד 😃
סבבה אז אני חושב שאני אתחיל סייקל אנטט.
רק צריך לרדת באחוזי שומן בשביל להתחיל את הסייקל נמוך יחסית.
תגידו פרגניל יש יום מסויים שאני חייב להזריק בקביעות או שזה יכול להיות כל יום בשבוע?
לגבי טסט חשבתי להזריק בימי ראשון ורביעי/חמישי כשאני חוזר הביתה. זה סבבה?
אגב, אני מתכנן את הסייקל כמו שצריך. אתה חושב שהסבירות לג׳ינו נמוכה בסייקל כזה שהוא יחסית פשוט? כמובן שאני מתכוון ליטול ארימידקס כל שלושה ימים כי אני מאמין שיש רגישות לג׳ינו (היה לי בעבר בגיל ההתבגרות עד שעברתי ניתוח).
כמובן שטמוקסיפן וכלומיד בPCT.
עריכה: בתכלס מה עדיף למנוע ג׳ינו במהלך הסייקל? ארימידקס או טמוסיפן? אני יודע שטמוקסיפן עובד סלקטיבית על רקמת החזה וארימידקס לא. קשה לי להחליט..

ארימדקס ימנע מי האסטרודיול לעלות למעלה אך תשמור בכיס טמוקסי למקרה חירום (כמו פלסטר)ואם אתה מפחד מי זריקות אל תיכנס לזה

• פותח/ת השרשור
ארימדקס ימנע מי האסטרודיול לעלות למעלה אך תשמור בכיס טמוקסי למקרה חירום (כמו פלסטר)ואם אתה מפחד מי זריקות אל תיכנס לזה
לא לא ממש לא מפחד.
פשוט בצבא זה קצת בעיה אבל עכשיו אני בסדיר ועוד בעיג הבהדים שהתש פה מעולה עבורי.
אני אתחיל סייקל בקרוב אני מאמין, רק צריך לרדת באחוזי שומן קצת ולחזור להתאמן בצורה מסודרת.
חודשיים גג אני מאמין.

לא לא ממש לא מפחד.
פשוט בצבא זה קצת בעיה אבל עכשיו אני בסדיר ועוד בעיג הבהדים שהתש פה מעולה עבורי.
אני אתחיל סייקל בקרוב אני מאמין, רק צריך לרדת באחוזי שומן קצת ולחזור להתאמן בצורה מסודרת.
חודשיים גג אני מאמין.
המלצה חמה שלי חבר בסדיר אל תעשה סייקלים למרות שאני יודע שבעיר הבהדים בגדול עם אתה מכ או במפקדה יש ימבה זמן והרופאים נותנים ב90 אחוז מהמקרים את כל הבדיקות שאתה מבקש (בקבע לפחות זה ככה) תחרוש עוד קצת בנעוצים בגדול לעשות סייקל אוראלי לבד זה אפשרי (הכל אפשרי) אבל ממש לא כדאי,התוצאות לא שוות את זה והיה לך roll back מטורף לא תבין מאיפה זה ינחת עליך.לגבי אחוז שומן כן רצוי לרדת לפחות ל13 העדפה שלי זה כמה שיותר לסדר טיפה תתזונה ולהיכנס לענין ועןד המלצה עדיף לחכות לפחות לגיל 24 ולא לקחת דוגמאת מי חברס בגדודים או במגב שיושבים על התרופות האלה ואומרים שהכל פיקס ויש נצנצים בשמים והשמש זורחת בת*ת אל תקנה את זה אתה חייב. לדעת תהשלכות של זה ואם זה סייקל ראשון אז רק טסט אנטט סולו למשך 8-10 שבועות עם אימונים נכונים ותזונה נכונה התוצאות היו גם עם חומר סולו לסיכום אפשר לדבר על זה שעות עדיף לך להיכנס לנועצים באמת שמוסבר שם בצורה מאוד נוחה וקלילה ויש מדריך חדש שמסביר מקצה לקצה.סארמס זה דבר מסקרן אין לי ניסיון עם סארמס לא אוכל להגיד על זה כלום

• פותח/ת השרשור
המלצה חמה שלי חבר בסדיר אל תעשה סייקלים למרות שאני יודע שבעיר הבהדים בגדול עם אתה מכ או במפקדה יש ימבה זמן והרופאים נותנים ב90 אחוז מהמקרים את כל הבדיקות שאתה מבקש (בקבע לפחות זה ככה) תחרוש עוד קצת בנעוצים בגדול לעשות סייקל אוראלי לבד זה אפשרי (הכל אפשרי) אבל ממש לא כדאי,התוצאות לא שוות את זה והיה לך roll back מטורף לא תבין מאיפה זה ינחת עליך.לגבי אחוז שומן כן רצוי לרדת לפחות ל13 העדפה שלי זה כמה שיותר לסדר טיפה תתזונה ולהיכנס לענין ועןד המלצה עדיף לחכות לפחות לגיל 24 ולא לקחת דוגמאת מי חברס בגדודים או במגב שיושבים על התרופות האלה ואומרים שהכל פיקס ויש נצנצים בשמים והשמש זורחת בת*ת אל תקנה את זה אתה חייב. לדעת תהשלכות של זה ואם זה סייקל ראשון אז רק טסט אנטט סולו למשך 8-10 שבועות עם אימונים נכונים ותזונה נכונה התוצאות היו גם עם חומר סולו לסיכום אפשר לדבר על זה שעות עדיף לך להיכנס לנועצים באמת שמוסבר שם בצורה מאוד נוחה וקלילה ויש מדריך חדש שמסביר מקצה לקצה.סארמס זה דבר מסקרן אין לי ניסיון עם סארמס לא אוכל להגיד על זה כלום
גבר אני יודע את כל מה שצריך לדעת על סייקל ראשון (;
רק שלשום הגעתי לפה בכלל. אני רוצה לעשות את הסייקל הזה נטו בשביל עצמי ולא בשביל כי מישהו פה הרשים אותי (אין מישהו כזה).
כן אני כבר אלך כנראה על טסט אנתת 10 שבועות.

גבר אני יודע את כל מה שצריך לדעת על סייקל ראשון (;
רק שלשום הגעתי לפה בכלל. אני רוצה לעשות את הסייקל הזה נטו בשביל עצמי ולא בשביל כי מישהו פה הרשים אותי (אין מישהו כזה).
כן אני כבר אלך כנראה על טסט אנתת 10 שבועות.
בהצלחה חבר

• פותח/ת השרשור
בהצלחה חבר
תודה, אתה יכול לענות לי לגבי השאלה עם הפרגניל?
זה משנה איזה יום בשבוע אני מזריק אותו? נגיד אני יוצא חמשושים אז אני יכול להזריק כל שבוע בחמישי?
אותו הדבר עם טסט אנטט. ראיתי שדניאל ברק רשם פעם שאם יש עיכוב של יום אם אנטט זה ממש לא קריטי כי מחצית החיים שלו גם ככה היא 10 ימים. אז חשבתי להזריק בימים ראשון לפני שאני מגיע לבסיס וחמישי כשאני חוזר הביתה בצהריים. נשמע סבבה? יותר נוח מלהזריק בחדר בבסיס ולהביא את החומרים ושטויות /:

תודה, אתה יכול לענות לי לגבי השאלה עם הפרגניל?
זה משנה איזה יום בשבוע אני מזריק אותו? נגיד אני יוצא חמשושים אז אני יכול להזריק כל שבוע בחמישי?
אותו הדבר עם טסט אנטט. ראיתי שדניאל ברק רשם פעם שאם יש עיכוב של יום אם אנטט זה ממש לא קריטי כי מחצית החיים שלו גם ככה היא 10 ימים. אז חשבתי להזריק בימים ראשון לפני שאני מגיע לבסיס וחמישי כשאני חוזר הביתה בצהריים. נשמע סבבה? יותר נוח מלהזריק בחדר בבסיס ולהביא את החומרים ושטויות /:
אפשר פרגניל פעם בשבוע 500 יחבל אם אין אפשרות ל250 אפשר ראשון בבוקר הכל טוב לגבי אנטט עדיף לחלק ל 2 זריקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית