הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלת הבנה בנוגע לרמות טסטוסטרון ומי שלוקח סטרואידים

• פותח/ת השרשור boos
  • פורסם בתאריך

boos

משתמש פעיל
515
113
נק' מוניטין:
139
515
113
הרבה פוסטים אני רואה שאתם אומרים שהטסטוסטרון יורד כמעט ל-0. ואין הרבה פעמים חשק ליחסי מין.
אבל מצד שני כל פעם אתם אומרים שהטסטוסטרון חשוב להתפתחות של השרירים. וצריך לבדוק שהרמות שלו גבוהות וכו'.
אז איך אתם מגיעים למצב שהטסטוסטרון שלכם נמוך? אתם לא ממשיכים לקחת גם אותו בנוסף בכמות גבוהה יותר?
תודה רבה לכם חברים.

***אני לא לוקח סטרואידים פשוט לא הצלחתי להבין את הנקודה הזו***

אתה מבלבל שני דברים - טסטוסטרון טבעי וטסטוסטרון חיצוני.
שלוקחים סטרואידים הטסטוסטרים הטבעי יורד לכמעט 0, בלי טסטוסטרון חיצוני, אכן לא יהיה חשק מיני.
אבל, כמעט תמיד לוקחים טסט חיצוני שמעלה את הרמה הכללית של הטסטוסטרון להרבה מעל מה שהיה לך קודם, ככה שלרוב החשק המיני הרבה יותר גבוה ממה שהיה קודם.

לפעמים בעקבות חומרים / מינונים שלא מתאימים לך, יכולה להיות ירידה בחשק מיני בתור תופעת לוואי שלילית. זה מצב לא רצוי שמראה תגובה שלילית של הגוף לחומר שאתה לוקח. באופן רגיל בנאדם על סייקל צריך להיות עם ליבידו מאוד גבוה.

• פותח/ת השרשור
וואו החכמתי רבות. תודה רבה לך על ההסבר. סוף סוף הבנתי. זה תמיד היה לי כל כך מוזר.
תודה רבה אחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית