הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דקה

• פותח/ת השרשור itzik
  • פורסם בתאריך

itzik

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
לפי מה שקראתי דקה יותר בטוח מטסטסטרון השאלה למה הוא לא עדיף לבדו לסיקל ראשון תודה

איך הגעת למסכנה הזאת ש-דקה " יותר בטוח" מטסט' ? לא הבנתי אותך פה..
ואם אתה תיכך דקה לבד בלי טסט' אחרי שבוע נופל לך הזין(גם לא תראה יותר מידי תוצעות).
ואתה תירצה😵

לדקה יש פחות תופעות לוואי כי הוא לא מומר לאסטרוגן (יחס ההמרה של דקה לאסטרוגן לאומת טסט הוא בערך 20% אם אני לא טועה אל תתפסו אותי במילה) אבל הוא כן משפיע על HPTA ויש negative feedback מאוד חזק אם דקה להלן המונח "deca dick" בקיצור דקה יסגור אותך חזק אם תקח אותו לבד ולא יעמוד לך הזין עוב בעיה אם דקה זה שהוא nandrolone ומתפקד בגוף באופן דומה ל progesterone כך שתופעות לוואי פרוג'טרונים
עדיין יכולים להוות בעיה ג'יינו לדוגא ואם זה קורה nolva וכו לא יעזרו לך פה בקיצור אם זה סייקל ריאשון שלך לך על טסט בלבד test e/c זאת בחירה מצויינת ככה גם תדע איך הגוף שלך מגיב לחומרים אנדרוגניים

בהצלחה
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]

כמו שנאמר כאן, אני אוסיף עוד משהו, דקה הוא פחות אנדרוגני, לכן דקה לבד לא ייתן תוצאות כמו טסט לבד, אבל שילוב של שניהם ייתן תוצאות טובות יותר.
לסייקל ראשון - נא לקרוא את המדריך למתחילים.

חחח אחלה חתימה מאשינהד גדול וכן אתה צודק שילוב של שניהם יתן תוצאות טובות יותר מכל אחד לחוד אבל זה לא מומלץ כסייקל ריאשון כי אם קורה משהו אתה לא תדע איזה חומר גרם לבעיה ואז זה לא נעים

אני לא ממליץ סוסטנון לסייקל הראשון ,בגלל הגיוון של האסטרים ,קשה לשמור על רמות דם יציבות

טסט' אנטט זה חומר אידיאלי לסייקל ראשון .

טסטווירון זה טסטוסטרון אננטט+ פרופיאונאט.
וכמו שאמרו כולם... אננטט לסייקל ראשון

זה מאוד תלוי, כיום יש 2 גירסאות לטסטו-וירון.

250 מ"ג של טסט אננתת לבד ושילוב של אננתת ופרופ.

תודה 😃

מאז ומתמיד, הטסטווירון האורגינלי של שרינג זה מה שאמרת השילוב של שני האסטרים, אבל לרב היום הטסטווירון שמוכרים הוא אננתת, שים לב מה יש בבתי מרקחת בארץ, הטסטווירון הוא אננתת בלבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית