הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היי עזרה בהרכבת סייקל ( טסט + דקה + דיאנבול )

• פותח/ת השרשור sababa
  • פורסם בתאריך

sababa

משתמש מתחיל
66
19
נק' מוניטין:
19
66
19
היי אני לוקח 500 טסט אנטט,

שאלה רוצה להרכיב לעצמי דקה + דיאנבול

השאלה שלי, אם אני לוקח דקה, איזה AI הכי מומלץ?

כרגע יש אצלי AROMASIN.
אבל לפי מה שקראתי הרבה ממליצים על טמוקסיפן או על ארימיקדס.

אז השאלה שלי מה יותר כדאי?
ואיזה כמות?

ומה היחס של הדקה כדאי לי לקחת עם אני לוקח 500 טסט.
תודה.

כרגע יש אצלי AROMASIN.

ואיזה כמות?

תודה.
ארומזין יעשה תעבודה. תשלב טמוקסיפן רק אם יהיה ניצוצות של התפתחות גינו בפטמות.

מה לגבי לשלב את זה עם דוסטינקס?
ודקה חשבתי לקחת כזה 250 מיליגרם ביחס ל500 טסט
שבועי
דוסטינקס אתה צריח לקחת עם הפרולקטין שלך יעלה או בבדיקות דם/או שתרגיש את זה על עצמך(תופעות לוואי) דקה 250 מלגרם זה לא מינון גבוה אתה יכול להתחיל לנסות לראות איך אתה מגיב אם אתה מגיב טוב למינון כזה תישאר עליו. אם תרצה אחרי חודש לעשות בדיקת דם לפרולקטין אתה יכול לא צריח להיות בצום גם. רק לקום ב 7 בבוקר להיות ער 3 שעות בשעה 10 יבדקו לך דם תקבל תוצאה בהמשך ותדע אם אתה צריח דוסטינקס

כרגע יש אצלי AROMASIN.

ואיזה כמות?

תודה.

1. ארומזין וארימדקס בעצם עושים את אותה העבודה. בגדול כמובן..
ארומזין פשוט חלש יותר, ארימקדס הרבה יותר חזק.
אם למשל אתן אותי כדגומא, הייתי לוקח ארימקדס והייתי חלק כמו שיש, עברתי לארומזין כי זה כדור יותר ״בריא״ והתמלאתי פצעים. חזרתי לארימדקס הכל הסתדר.
אז אין לי תשובה מספיק חכמה לומר לך מה מתאים לך. כל אחד איך משפיע עליו. ארומזין הוא כדור הרבה יותר בטוח/בריא/פחות מזיק. לי אישית הוא לא עזר.

2. טמוקסיפן זה יותר למנוע ג׳ינו, אתה חייב כזה למקרה חירום תמיד במגירה. לא לקחת אם אין צורך.
איך אתה יודע אם יש צורך? עקצוצים או גירוי בחזה ובפרט בפטמות. מיד לקחת למנוע ג׳ינו.

3. מינונים - אישית לא מתקרב לדקה כי דקה זה ממלא אותך נוזלים וברגע שאתה מפסיק אז הנוזלים יורדים ובעצם לא עשית הרבה, אבל בכל מה שקשור למינונים אני אגיד לך ככה: תמיד תתחיל מהמינימום ומשם תעלה. לא ההפך. תיקח מינימום תראה שזה יושב עליך טוב, ואז להעלות תמיד אפשר..

• פותח/ת השרשור
1. ארומזין וארימדקס בעצם עושים את אותה העבודה. בגדול כמובן..
ארומזין פשוט חלש יותר, ארימקדס הרבה יותר חזק.
אם למשל אתן אותי כדגומא, הייתי לוקח ארימקדס והייתי חלק כמו שיש, עברתי לארומזין כי זה כדור יותר ״בריא״ והתמלאתי פצעים. חזרתי לארימדקס הכל הסתדר.
אז אין לי תשובה מספיק חכמה לומר לך מה מתאים לך. כל אחד איך משפיע עליו. ארומזין הוא כדור הרבה יותר בטוח/בריא/פחות מזיק. לי אישית הוא לא עזר.

2. טמוקסיפן זה יותר למנוע ג׳ינו, אתה חייב כזה למקרה חירום תמיד במגירה. לא לקחת אם אין צורך.
איך אתה יודע אם יש צורך? עקצוצים או גירוי בחזה ובפרט בפטמות. מיד לקחת למנוע ג׳ינו.

3. מינונים - אישית לא מתקרב לדקה כי דקה זה ממלא אותך נוזלים וברגע שאתה מפסיק אז הנוזלים יורדים ובעצם לא עשית הרבה, אבל בכל מה שקשור למינונים אני אגיד לך ככה: תמיד תתחיל מהמינימום ומשם תעלה. לא ההפך. תיקח מינימום תראה שזה יושב עליך טוב, ואז להעלות תמיד אפשר..
תודה אח, מה לגבי מינונים של ארומזין?
מאיפה מומלץ בערך להתחיל?

תודה אח, מה לגבי מינונים של ארומזין?
מאיפה מומלץ בערך להתחיל?
איך אני יכול להמליץ לך מינון שלא ראיתי בדיקות דם?
צריך להיות מהי רמת האסטרוגן שלך ובהתאם להחליט.
יכול מאוד להיות וזה לדעתי מה שיהיה, שבינתיים לא תצטרך בכלל.
בהמשך מינון מקובל הוא 3 פעמים ביום, או לשמרנים יותר - פעמיים (בימים של הזריקה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית