הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה בתחרויות יש ספוטרים ולא כלובים?

• פותח/ת השרשור boos
  • פורסם בתאריך

boos

משתמש פעיל
515
113
נק' מוניטין:
139
515
113
יש אוסף סרטונים של פציעות של מתחרים בגלל ספוטרים.
רוב הפעמים הספוטרים לא אשמים אלא מי ששם אותם אשם הם נראים כל כך רזים והמתחרה ענק מרים 400 קילוגרם ואין מצב שהם יצליחו להרים את המוט במקרה שהוא נכשל בסקוואט וכו'.

זו איזושהי גאווה הזויה של ה-IPF, לא ממש ברור מה הסיבה לזה, בהרבה מאוד איגודים אחרים יש מונוליפט, או לפחות מוטות בטיחות בנוסף לספוטרים

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה רבה ממש הזוי!!!
אגב משהו מעניין ראיתי עכשיו סרטון של דדליפטים מטורפים והאנשים פשוט הורידו נעליים ועשו דדליפט ואני חושב שהיה פה דיון שאמרו שאסור להוריד נעליים בתחרויות אבל מסתבר שכן.

הבנתי תודה רבה ממש הזוי!!!
אגב משהו מעניין ראיתי עכשיו סרטון של דדליפטים מטורפים והאנשים פשוט הורידו נעליים ועשו דדליפט ואני חושב שהיה פה דיון שאמרו שאסור להוריד נעליים בתחרויות אבל מסתבר שכן.
מי שבלי נעליים יש לו סליפרס דדליפט, זה כמו גרב קצרה עם סוליה מגומי

• פותח/ת השרשור
אה וואלה? זה ממש נראה כמו גרביים. תודה רבה החכמת אותי שוב בפעם המליון בערך.
זה תמיד נשמע לי מוזר שהרגל לא צריכה תמיכה לדדליפט

נערך לאחרונה:
אה וואלה? זה ממש נראה כמו גרביים. תודה רבה החכמת אותי שוב בפעם המליון בערך.
בתחרויות סטרונגמן אני לא סגור לגמרי מה החוקים, אבל נראה לי ששם לא חייבים משהו בנוסף לגרביים

זה תמיד נשמע לי מוזר שהרגל לא צריכה תמיכה לדדליפט
כף הרגל לא צריכה תמיכה לשום תרגיל אם אתה יודע להשתמש בה נכון

למה לחמניות באות באריזות של 8 ונקניקיות באריזות של 10?

התגובה שלך כלכך סתמית, בן אדם שאל שאלה מתוך סקרנות אני לא מבין את מי אתה מנסה להרשים עם התגובה האידיוטית הזאת..

באמת שזה מגוחך, אין משהו אחר לומר..מצטער

כמו שנאמר, זה מאוד תלוי באיגוד.

ספציפית בIPF (האיגוד הגדול/מוביל בעולם) ישנן 2 בעיות:
- משתמשים בקומבו ראק של אליקו שאומנם יש לו מוטות בטיחות (שמוציאים אותם בסקוואט כי הם לא בטוחים...) אבל הציוד תכלס לא מספיק חזק / יציב על מנת לא ליפול במשקל של כשל. ממליץ לצפות בסרטון של בליין סאמנר מאתמול (הקומבו ראק שלו ממותג אחר, אבל אותה בעיה).
- חלק ממארגני התחרויות העולמיות בIPF פשוט לא מספיק מקצועיים כדי לשים ספוטרים רציניים. מצד שני קל להאשים כי אליפות העולם שלהם לוקחת שבוע~ של 18 שעות ליפטינג ביום~ אז תכלס קשה למצוא ספוטרים (לרוב עובדים בחינם או בשכר מצחיק) אבל זה לא צריך להיות תירוץ לאיגוד הגדול והעשיר בעולם.

מעבר לזה בIPF הספוטר האחורי שומר עם הידיים מלמעלה (כמו טי רקס) שזה בכלל הזיה לדעתי.

רוב האיגודים האחרים עובדים עם מונו עם רצועות בטיחות למרות שיש יוצאי דופן שאסרו את השימוש עקב פציעה של ספוטר שהסתבך עם הרצועות בכשל.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אחי. מפורט ומעניין מאוד.
וואו הסרטון מטורף!!!! איכ איזה חתך ענק יש לו בזרוע היד אני לא מבין למה הוא לא הוריד את המוט קצת יותר בעדינות זה משקל מטורף הוא צריך לדעת שזה לא יציב זה נראה לא כל כך יציב גם. וואו זה פסיכי.

בתחרויות סטרונגמן אני לא סגור לגמרי מה החוקים, אבל נראה לי ששם לא חייבים משהו בנוסף לגרביים

כף הרגל לא צריכה תמיכה לשום תרגיל אם אתה יודע להשתמש בה נכון
שאלה:
לכל אדם מבנה כף רגל-קרסול-אצבעות שונה. יש כאלו עם רגל גבוה או רחבה או אצבעות שונים. האם לדוגמא בדדליפט לתת הנחיה לדחוף מכל כף הרגל\אמצע זה לא עוזר? אין באמת דרך לשלוט בעצמות גידים במפרק הקרסול? אחלה סרטון דרך אגב. הזוי שמגנוסון יותר חלש והרים בגלל רוחב כתפיים. והרוסי שדימם אבל סיים. הייתי בטוח התאלף או יפול אחרי.

בגדול צריך לדחוף מכל כף הרגל. לפעמים לאנשים יש נטייה להתמקד על חלק מסויים ואז צריך לתת טיפ לכיוון ההפוך לפעמים.

האם לדוגמא בדדליפט לתת הנחיה לדחוף מכל כף הרגל\אמצע זה לא עוזר?
זה נכון לכל תרגיל, לא רק לדדליפט. אבל בגדול למי שיש כף רגל בריאה זה מספיק, מי שיש לו בעיות בכף הרגל יצטרך לשלוט על זה בצורה אקטיבית יותר

אין באמת דרך לשלוט בעצמות גידים במפרק הקרסול?
למה לא? אם אתה יכול לשלוט על תנועת הקרסול אז אין שום סיבה שלא תוכל לשלוט על איך הוא יתנהג תחת עומס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית