עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי שבלי נעליים יש לו סליפרס דדליפט, זה כמו גרב קצרה עם סוליה מגומיהבנתי תודה רבה ממש הזוי!!!
אגב משהו מעניין ראיתי עכשיו סרטון של דדליפטים מטורפים והאנשים פשוט הורידו נעליים ועשו דדליפט ואני חושב שהיה פה דיון שאמרו שאסור להוריד נעליים בתחרויות אבל מסתבר שכן.
בתחרויות סטרונגמן אני לא סגור לגמרי מה החוקים, אבל נראה לי ששם לא חייבים משהו בנוסף לגרבייםאה וואלה? זה ממש נראה כמו גרביים. תודה רבה החכמת אותי שוב בפעם המליון בערך.
כף הרגל לא צריכה תמיכה לשום תרגיל אם אתה יודע להשתמש בה נכוןזה תמיד נשמע לי מוזר שהרגל לא צריכה תמיכה לדדליפט
למה לחמניות באות באריזות של 8 ונקניקיות באריזות של 10?
שאלה:בתחרויות סטרונגמן אני לא סגור לגמרי מה החוקים, אבל נראה לי ששם לא חייבים משהו בנוסף לגרביים
כף הרגל לא צריכה תמיכה לשום תרגיל אם אתה יודע להשתמש בה נכון
התגובה שלך כלכך סתמית, בן אדם שאל שאלה מתוך סקרנות אני לא מבין את מי אתה מנסה להרשים עם התגובה האידיוטית הזאת..
באמת שזה מגוחך, אין משהו אחר לומר..מצטער
זה נכון לכל תרגיל, לא רק לדדליפט. אבל בגדול למי שיש כף רגל בריאה זה מספיק, מי שיש לו בעיות בכף הרגל יצטרך לשלוט על זה בצורה אקטיבית יותרהאם לדוגמא בדדליפט לתת הנחיה לדחוף מכל כף הרגל\אמצע זה לא עוזר?
למה לא? אם אתה יכול לשלוט על תנועת הקרסול אז אין שום סיבה שלא תוכל לשלוט על איך הוא יתנהג תחת עומסאין באמת דרך לשלוט בעצמות גידים במפרק הקרסול?