הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקראת סייקל

gunsandroses

משתמש מתחיל
53
10
נק' מוניטין:
13
53
10
אהלן
עשיתי סייקל לפני שנה וקצת, סיימתי אותו עשיתי פיסיטי והפסקתי עם זה.
היום אני אחריי חיטוב ארוך מאוד של כמעט 7 חודשים. ורוצה לחזור למסה עם סייקל.
אני מתלבט בקשר למינונים לחזור על 500 שהייתי לפני שנה או לתת 750 ?
חשבתי גם לצרף לסייקל אנדרול. סייקל קודם הכנסתי סופרדרול בשבוע 4 הוא היה עוצמתי מאוד אבל שיתק לי את התיאבון הייתי אוכל בכוח ולא בא לי על זה

נערך לאחרונה:
סלח לי שאני לא מייעץ אבל רציתי לשאול אותך משהו לגבי הסופרדרול;
מה היו החוויות שלך ממנו? ראית עלייה יפה במסה וכוח? תופעות לוואי שהפריעו לך אישית?

• פותח/ת השרשור
סלח לי שאני לא מייעץ אבל רציתי לשאול אותך משהו לגבי הסופרדרול;
מה היו החוויות שלך ממנו? ראית עלייה יפה במסה וכוח? תופעות לוואי שהפריעו לך אישית?

שמע. הוא עוצמתי עליה מידית בכוח במאסה במשקלי העבודה. לי הפריע רק החוסר תיאבון שהוא עשה לי אחרי שבוע. ממש מלחמות עם הארוחות. נכנעתי לתופעת הלוואי אחרי חודש ברגע שויתרתי על ארוחה בגללו

שמע. הוא עוצמתי עליה מידית בכוח במאסה במשקלי העבודה. לי הפריע רק החוסר תיאבון שהוא עשה לי אחרי שבוע. ממש מלחמות עם הארוחות. נכנעתי לתופעת הלוואי אחרי חודש ברגע שויתרתי על ארוחה בגללו
בתכלס אבל המקסימום שאפשר להריץ אותו זה חודש לא? בגלל הרעילות לכבד..
מתי כבר הרגשת אותו מתחיל לעבוד?

מומלץ עד 8 שבועות גג. וגם להוסיף טודקה איתו
מוזר, אני ראיתי שכל ההמלצות בפורום ובאינטרנט בכללי זה 4 שבועות מקס׳. לא נשמע הגיוני כל כך ☝️
אגב לא ענית לי לגבי מתי התחלת להרגיש אותו עובד

• פותח/ת השרשור
מוזר, אני ראיתי שכל ההמלצות בפורום ובאינטרנט בכללי זה 4 שבועות מקס׳. לא נשמע הגיוני כל כך ☝️
אגב לא ענית לי לגבי מתי התחלת להרגיש אותו עובד
מהר מאוד לא זוכר בדיוק. יש מצב באותו היום

סייקל מסה של 750 מג טסט אנטט עם דקה 400 דקה ו40 מג דיבול יעשו עבודה יפה לא צריך יותר מזה , תפריט עם מאזן חיובי תעלה מסה יפה ואימונים חזקים .

• פותח/ת השרשור
סייקל מסה של 750 מג טסט אנטט עם דקה 400 דקה ו40 מג דיבול יעשו עבודה יפה לא צריך יותר מזה , תפריט עם מאזן חיובי תעלה מסה יפה ואימונים חזקים .
לא בא לי על דקה. רק טסט. וגם דיבול לא בא לי כל הנוזלים שלו בשילוב עם הטסט. סופרדרול יותר נקי

איך vertex לטסט ?

לא מכיר את ורטקס , אם אתה מחפש מסה נקייה יחסית טרן יעשה עבודה יפה אני אישית לא סובל את החומר הזה לא מסוגל לספוג את תופעות הלוואי שלו , אגב נוזלים זה ממש לא דבר רע למסה זה מצויין למפרקים ונותן לך להתאמן בצורה קשה יותר מבלי לחשוש מדלקות במפרקים אני בעד נוזלים שבסוף הסייקל יורדים לגמרי , אם אתה מחפש להתחטב ויש לך מסה יפה בנויה כבר תעשה סייקל של מסטרון ופרופיונט יעשו עבודה יפה מאוד , וכמובן שהכל תלוי בתזונה ובאימונים שלך לא לשכוח שסטרואידים הם עזרים מעולים אבל ממש לא תחליףלאימונים חזקים ותפריט תזונה טוב.

• פותח/ת השרשור
לא מכיר את ורטקס , אם אתה מחפש מסה נקייה יחסית טרן יעשה עבודה יפה אני אישית לא סובל את החומר הזה לא מסוגל לספוג את תופעות הלוואי שלו , אגב נוזלים זה ממש לא דבר רע למסה זה מצויין למפרקים ונותן לך להתאמן בצורה קשה יותר מבלי לחשוש מדלקות במפרקים אני בעד נוזלים שבסוף הסייקל יורדים לגמרי , אם אתה מחפש להתחטב ויש לך מסה יפה בנויה כבר תעשה סייקל של מסטרון ופרופיונט יעשו עבודה יפה מאוד , וכמובן שהכל תלוי בתזונה ובאימונים שלך לא לשכוח שסטרואידים הם עזרים מעולים אבל ממש לא תחליףלאימונים חזקים ותפריט תזונה טוב.
לא מתקרב לטרן הוא חזק מידי לא מתאים לי.
ואתה צודק בקשר לתזונה היום שאני יותר חכם ועם משמעת הסייקל יתמקסם יותר

• פותח/ת השרשור

בקשר לכוריגון להכניס בשבוע 3 גם 500iu בשבוע ? או שבמינון של 750 טסט זה שונה ?

500 iu כוריגון לשבוע יעשה עבודה מעולה לדעתי ,
לאורך כל הסייקל ופיסיטי בסוף נולבה וכלומיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית