הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית רכב יד 2 אשמח להמלצות.

gaga1234

משתמש פעיל
392
46
נק' מוניטין:
-3
392
46
לכל החברה שמבינים פה אני באמת בענייני רכבים לא מבין כלום.
מחפש רכב קטן וחסכוני מבחינת דלק ושיהיה כמה שפחות בעייתי שלא יהיה הרבה טיפולים במוסך אין לי זמן וכוח לזה ובטח לא תקציב לזה התקציב
הוא בין 20-25אלף שקל אשמח להמלצות וקצת הסברים מה ההבדל בין לקנות רכב מיד 2 מבנאדם פרטי ללקנות מליסינג רכב יד 2? מה עדיף?
הבנתי בליסינג שזה יותר זול אשמח להמלצות בכל מקרה הצרכים הם:
הצרכים הם:
אוטומט.
חסכוני בדלק
ועוד משהו אחרון שחשוב רכב שהערך שלו לא ירד דרסטית למשל עם אני קונה ב 20 אלף שקל ומוכר אחרי שנה או שנתיים שהערך שלו לא ירד בחצי או יותר(רכב שהערך שלו נשמר+-).

יש לי מיצובישי ספייס סטאר חצי שנה, בהחלט מומלץ בתור אוטו חסכוני בדלק. לפי ביקורות ברשת הוא אמור להיות אמין ולא לעשות בעיות.
לגבי שמירת ערך, לדעתי בסכום הזה עדיף לך דווקא אוטו שלא שומר על הערך שלו טוב, המחיר שבו תמכור אותו אחרי נגיד שנתיים הוא יותר זניח, אם תקנה אוטו ב 20 ותמכור אחרי שנתיים ב 10 או שתמכור ב 13 לדעתי יש לזה פחות משמעות. אבל אם אתה לוקח אותו שמאבד מהערך מהר זה אומר שהוא כבר איבד הרבה מהערך ותוכל לקנות אוטו בשנתון גבוה יותר מאוטו ששמר על הערך שלו יותר.

• פותח/ת השרשור
יש לי מיצובישי ספייס סטאר חצי שנה, בהחלט מומלץ בתור אוטו חסכוני בדלק. לפי ביקורות ברשת הוא אמור להיות אמין ולא לעשות בעיות.
לגבי שמירת ערך, לדעתי בסכום הזה עדיף לך דווקא אוטו שלא שומר על הערך שלו טוב, המחיר שבו תמכור אותו אחרי נגיד שנתיים הוא יותר זניח, אם תקנה אוטו ב 20 ותמכור אחרי שנתיים ב 10 או שתמכור ב 13 לדעתי יש לזה פחות משמעות. אבל אם אתה לוקח אותו שמאבד מהערך מהר זה אומר שהוא כבר איבד הרבה מהערך ותוכל לקנות אוטו בשנתון גבוה יותר מאוטו ששמר על הערך שלו יותר.

אז אתה אומר שרכב שאני יקנה ב20-25אלף שקל לאחר שנתיים לדעתך עם אני למשל יעשה לו עוד 30אלף קילומטר בשנתיים כמה לדעתך הערך ירד? ובמה זה תלוי זה גם קריטי לי בשיקול קניית הרכב שהערך שלו לא ירד בצורה מטורפת אין לי בעיה שירד ב 6-7 אלף שקל אבל יותר מזה לא משתלם
המליצו לי על רכבים יפנים שהם אמינים וכל השאר לא מומלץ מה דעתך? בכל מקרה גם חשוב שהרכב יסחוב ולא איזה משהו שלא יוכל לנסוע נסיעות ארוכות בסך הכל אני משקיע פה הרבה כסף 20-25 אלף שקל זה לא רכב ב 10-8אלף הוא אמור להיות סביר(אגב איזה שנתונים אפשר להביא בסכום הזה ברכבים יפנים וכמה קילומטר?) אשמח לעוד המלצות.

אז אתה אומר שרכב שאני יקנה ב20-25אלף שקל לאחר שנתיים לדעתך עם אני למשל יעשה לו עוד 30אלף קילומטר בשנתיים כמה לדעתך הערך ירד? ובמה זה תלוי זה גם קריטי לי בשיקול קניית הרכב שהערך שלו לא ירד בצורה מטורפת אין לי בעיה שירד ב 6-7 אלף שקל אבל יותר מזה לא משתלם
זה תלוי בעיקר בלוי יצחק ומה שהוא יגיד ממה שידוע לי.
אני אתן לך דוגמה לגבי מה שהתכוונתי שבסכום כזה הייתי קונה דווקא רכב שמאבד מהר מהמחירון:
הרכב הקודם שלי, לפני שנתיים וחצי קניתי מיצובישי לנסר שנת 2007 ב 20 אלף. זה היה אוטו שמאבד מהמחירון מהר יחסית ליפניות באותה קטגוריה, כלומר אם הייתי רוצה אוטו ששומר יותר על הערך שלו הייתי יכול לקחת נגיד מזדה 3 באיזה שנתיים ישנה יותר, או הונדה סיויק באיזה 3 שנים ישנה יותר, העדפתי לקחת אוטו עם שנתון גבוה יותר באותו מחיר (התעניינתי לגבי המיצובישי ברשת והבנתי שהוא היה אחלה בשבילי). אם אחרי שנתיים אתה מוכר את האוטו ב 10 אלף פחות או ב 7 אלף פחות, אז הפסדת 3000 בשנתיים, זה 125 שקל בחודש, בגלל זה לדעתי זה זניח, זה לא אוטו ב 100 או 150 אלף שהירידת ערך משמעותית.

• פותח/ת השרשור
זה תלוי בעיקר בלוי יצחק ומה שהוא יגיד ממה שידוע לי.
אני אתן לך דוגמה לגבי מה שהתכוונתי שבסכום כזה הייתי קונה דווקא רכב שמאבד מהר מהמחירון:
הרכב הקודם שלי, לפני שנתיים וחצי קניתי מיצובישי לנסר שנת 2007 ב 20 אלף. זה היה אוטו שמאבד מהמחירון מהר יחסית ליפניות באותה קטגוריה, כלומר אם הייתי רוצה אוטו ששומר יותר על הערך שלו הייתי יכול לקחת נגיד מזדה 3 באיזה שנתיים ישנה יותר, או הונדה סיויק באיזה 3 שנים ישנה יותר, העדפתי לקחת אוטו עם שנתון גבוה יותר באותו מחיר (התעניינתי לגבי המיצובישי ברשת והבנתי שהוא היה אחלה בשבילי). אם אחרי שנתיים אתה מוכר את האוטו ב 10 אלף פחות או ב 7 אלף פחות, אז הפסדת 3000 בשנתיים, זה 125 שקל בחודש, בגלל זה לדעתי זה זניח, זה לא אוטו ב 100 או 150 אלף שהירידת ערך משמעותית.
שורה תחתונה אתה אומר שרק רכבים חדשים הערך שלהם יורד משמעותית בכל מקרה בתקציב שיש לי כרגע
איזה אוטו קטן/חסכוני בדלק בין 20-25אלף שקל היית ממליץ?
מה דעתך על כל הרכבים היפנים אומרים שהם אמינים אני ממש מבולבל בכללי ולא יודע על מה ללכת כי השוק מוצף ולא יודע מה כדי ומה לא
אגב מה יותר קריטי השנתון של הרכב או הקילומטר שלו?

שורה תחתונה אתה אומר שרק רכבים חדשים הערך שלהם יורד משמעותית
הערך יורד באחוזים מהמחירון, כלומר כמה שהמחירון יותר גבוה הוא מו הסתם יאבד יותר (אותם אחוזים ממחיר גבוה = יותר כסף)

אני לא מתיימר להיות מומחה לרכבים, אמרתי לך לי יש מיצובישי ספייס סטאר, אני מרוצה מבחנתמ זה שזה אוטו חסכוני. לא שיא הנוחות אבל סביר בהחלט מבחינתי (נוסע 100 ק"מ ביום). בתקציב שלך אפשר לקנות שנת 2013 אולי תחילת 14.
כן אומרים שהיפניים אמינים, בגלל זה יש לי נטיה לרכבים יפניים. הבנתי שגם הקוריאניים אמינים.
יותר קריטי המצב של האוטו הספציפי בפועל, אפשר לגמור רכב גם במעט ק"מ ושנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית