הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנאבר לעליית מסה קלה

סופרמן

משתמש מתחיל
15
4
נק' מוניטין:
14
15
4
האם אפשרי להעלות מסה עם סייקל של אנאבר ותפריט ? במידה וכן, מה המינון ומשך הסייקל? תודה.
אני אחרי סייקל אנאבר של 10 שבועות לחיטוב שהיה מעולה! ( כמובן בתפריט דל פחמימות ורבוי חלבון)

האם אפשרי להעלות מסה עם סייקל של אנאבר ותפריט ? במידה וכן, מה המינון ומשך הסייקל? תודה.
אני אחרי סייקל אנאבר של 10 שבועות לחיטוב שהיה מעולה! ( כמובן בתפריט דל פחמימות ורבוי חלבון)
אני ישמח לדעת איזה אנבר יש בירשותך

מניסיון דיבול ודקה נותן יותר כוח מה שנותן לך להתאמן חזק יותר מעלה יותר נוזלים וכך באימונים עצימים יותר אתה מסוגל לעלות מסה יותר גדולה מאשר אנאבר שלדעתי עדין יותר ניסיתי את שניהם כמובן הכל מניסיון אישי , לפי הספר שניהם אנאבולים והכל תלוי כעיקרון אפשרי לעלות מסה עם כל סטרואיד אם תהיה במאזן קלוריות חיובי , עדיין מהסיבה שרשמתי לעיל עדיף לדעתי דקה ודיבול וטסט כמובן מאנאבר בשילוב עם טסט.

מניסיון דיבול ודקה נותן יותר כוח מה שנותן לך להתאמן חזק יותר מעלה יותר נוזלים וכך באימונים עצימים יותר אתה מסוגל לעלות מסה יותר גדולה מאשר אנאבר שלדעתי עדין יותר ניסיתי את שניהם כמובן הכל מניסיון אישי , לפי הספר שניהם אנאבולים והכל תלוי כעיקרון אפשרי לעלות מסה עם כל סטרואיד אם תהיה במאזן קלוריות חיובי , עדיין מהסיבה שרשמתי לעיל עדיף לדעתי דקה ודיבול וטסט כמובן מאנאבר בשילוב עם טסט.
מניח שזה תלוי.. הוא בטח רוצה סייקל עדין בלי הרבה תופעות לוואי.

מניח שזה תלוי.. הוא בטח רוצה סייקל עדין בלי הרבה תופעות לוואי.
הוא רשם שהוא עשרה שבועות בסייקל של אנאבר זה המון זמן אין צורך להמשיך עם חומר אוראלי למרות שאנאבר לא רעיל לכבד יותר מדיי , דעתי האישית היא קודם כל אין להריץ חומר אוראלי לבד במידה ורוצים לעשות סייקל צריך לעשות עם חומר בסיס טסטסטרון , או לחילופין אפשרי לקחת mk לבד ייתן תוצאות יפות יותר .

הוא רשם שהוא עשרה שבועות בסייקל של אנאבר זה המון זמן אין צורך להמשיך עם חומר אוראלי למרות שאנאבר לא רעיל לכבד יותר מדיי , דעתי האישית היא קודם כל אין להריץ חומר אוראלי לבד במידה ורוצים לעשות סייקל צריך לעשות עם חומר בסיס טסטסטרון , או לחילופין אפשרי לקחת mk לבד ייתן תוצאות יפות יותר .
כן מצטער לא שמתי לב שהוא רשם על העשרה שבועות.
מסכים באופן כללי.

• פותח/ת השרשור
תודה חברים.
אני לא כל כך בקטע של זריקות...
רוצה משהו עדין עם עלייה מתונה במסה ואחכ חיטוב.
אני בסהכ מרוצה מהנתונים.
אשמח לפירוט לגבי ה mk , מינון , תקופה וכד.

קבצים מצורפים

• DD2A3674-64A9-4264-A1F4-CF6CE4FEE0DF.jpeg
    DD2A3674-64A9-4264-A1F4-CF6CE4FEE0DF.jpeg
    KB 42 · צפיות: 248
תודה חברים.
אני לא כל כך בקטע של זריקות...
רוצה משהו עדין עם עלייה מתונה במסה ואחכ חיטוב.
אני בסהכ מרוצה מהנתונים.
אשמח לפירוט לגבי ה mk , מינון , תקופה וכד.
Mk אפשר להריץ גם שנה אין איתו בעיה כי אין השפעה על ציר הhpta , אין השבתה שלו , לשיקולך חוץ מזה אין לי ניסיון איתו כך שמבחינת תוצאות אין לי דעה בנושא.

בוא נחזור לשאלה
כן אפשר לעלות במסה עם אנאבר וגם הבנתי מהשאלה שלך שאתה כבר מבין שזה מעניין התפריט
נכון שאנאבר הפעולה שלו לכיוון חיטוב - ישר מוריד את הנוזלים ומשתמש מהר בשומן הבטני
אז יהיה לך יותר קשה להראות במסה .. אבל המסה תקרה 😉
ונכון דקה ודיבול מיועדים למסה אבל זה כבר עולם אחר.. יותר מסובך

לא יצא לי לשמוע אנאבר במסה אבל נירא לי עם לעשות איתו מסה (מאוד כדי לשלב חומר בסיס) אפשר לעלות במסת שריר איכותית אבל אם אתה מפחד מי זריקות ובעיתי עם זה פשוט אל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית