נק' מוניטין:
1
- 5
- 1
שלום לכם רבותיי אני חדש פה ורציתי לקבל את עצתכם. אני בחור בריא בן 29. מתאמן ואוכל מסודר מזה 10 שנים. גר בארה"ב. מזה שנים חשדתי שאני סובל מטסטוסטורן נמוך כי לא משנה כמה קשה אני מתאמן ועובד אני לא מצליח לגדול (הייתי מאמן כושר בצבא ובאזרחות). לפני כשנה החלטתי לבדוק את זה ועשיתי בדיקות דם ראשונות ששם אכן רואים שאני אומנם על הטווח התקין אך ממש על הקצה התחתון של הסקאלה. מאז עשיתי כל מה שאפשר לפי הידע שיש היום לאיך להעלות אותו בצורה טבעית כמה שיותר (תזונה, שינה, מגנזיום, אבץ ויטמין די וכו..) ונבדקתי כמה פעמים לאורך השנה ואני עדיין יוצא על הקצה התחתון של הסקאלה. אני בכוונה רשמתי שאני בחור "בריא". כי מעבר להשלכות של אני לא נראה כמו בחור אתלטי לא משנה מה אני עושה. אני לא מרגיש בעיה אחרת אצלי שהיא תסמין של טסטוסטורון נמוך (חוסר ליבידו, עייפות וכו). מצד שאני אני גם לא יודע איך זה מרגיש להיות בעל טסטורון יותר גבוה יכול להיות שאני ארגיש פי עשר.
להשיג בארה"ב trt מסודר זה לא בעיה. זה ללכת למרפאה פרטית ושם מוכרים לך את זה כמו לחמניות בסופר. הם לא באמת מתעניינים בבריאותך. השאלה שלי האם זה משהו שאפשר לנסות לתקופה של כמה חודשים מבלי לקבל השלכות ארוכות טווח על מערכת ההורמונים שלי? לא מעניין אותי פיתוח גוף אני רק רוצה להיות בריא ואתלטי ואני סקרן איך אני ארגיש עם תוספת טסטוסטורון
להשיג בארה"ב trt מסודר זה לא בעיה. זה ללכת למרפאה פרטית ושם מוכרים לך את זה כמו לחמניות בסופר. הם לא באמת מתעניינים בבריאותך. השאלה שלי האם זה משהו שאפשר לנסות לתקופה של כמה חודשים מבלי לקבל השלכות ארוכות טווח על מערכת ההורמונים שלי? לא מעניין אותי פיתוח גוף אני רק רוצה להיות בריא ואתלטי ואני סקרן איך אני ארגיש עם תוספת טסטוסטורון