הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלת תם: יש פה מנהלים/אנשים שיודעים הכל, למה אז הם צריכים מאמן אישי?

• פותח/ת השרשור boos
  • פורסם בתאריך

boos

משתמש פעיל
515
113
נק' מוניטין:
139
515
113
יש פה אנשים באתר שהם יורים תשובה על כל שאלה שאנשים שואלים פה. ידע מטורף. ובאחד השרשורים שהיה פה באתר ראיתי מנהלים שאומרים שיש להם מאמן אישי. וקצת הופתעתי כי יש להם ידע רב הם יודעים על כל התוכניות, תזונה, סטים, חזרות, תרגילים חלופיים הכל הכל.
לא הבנתי איך מאמן יכול לעזור להם, או בכלל למה הם צריכים אחד כזה?

מכמה סיבות:
1. אתה לרוב לא אובייקטיבי כלפי עצמך ועדיף שתהיה נקודת מבט חיצונית
2. תמיד יש מישהו שמבין יותר ממך או יותר מנוסה ממך
3. גורם חיצוני מסייע לבקרה ומוטיבציה

כתבתי בשרשור ״מאמנים זה בולשיט״ שזאת שאלה של עלות/תועלת, האם שווה לי לשלם למאמן שיכול לקדם אותי

• פותח/ת השרשור
מכמה סיבות:
1. אתה לרוב לא אובייקטיבי כלפי עצמך ועדיף שתהיה נקודת מבט חיצונית
2. תמיד יש מישהו שמבין יותר ממך או יותר מנוסה ממך
3. גורם חיצוני מסייע לבקרה ומוטיבציה

כתבתי בשרשור ״מאמנים זה בולשיט״ שזאת שאלה של עלות/תועלת, האם שווה לי לשלם למאמן שיכול לקדם אותי
תודה רבה על התשובה. בנוגע ל-1 לא אובייקטיבי כלפי עצמך, מה הכוונה?

תודה רבה על התשובה. בנוגע ל-1 לא אובייקטיבי כלפי עצמך, מה הכוונה?
קשה לבן אדם לשפוט את עצמו לדוגמא לגבי עד מתי למשוך חיטוב או מסה, ומאמן יודע לשפוט טוב יותר את המצב האמיתי

בעיקר כי אדם הוא לא יצור רציונלי, והרוב משוועים לסמכות
ההנחה כי האדם הוא יצור רציונלי לא תקפה.
בעיקר כי במעט מקרים יש שחור/לבן.

ממליץ מאוד על הספרים של דן אריאלי

כמו שנאמר, שתי סיבות עיקריות:
1. אף אחד לא יודע הכל.
2. אתה לא אובייקטיבי כלפי עצמך.

אני מכיר מאמנים מהטובים בעולם שיש להם מאמנים.

גם למר אולימפיה יש מאמן - לא שזה משקף משהו על הידע שלהם, אבל להראות שגם ברמות הגבוהות ביותר בתחום כביכול צריך מישהו כדי להגיע רחוק. אם נקח לדוגמה ספורטאים אולימפיים, לכולם בלי יוצא מן הכלל יש מאמן. שחקני כדורגל/כדורסל מין הסתם על זה זה מתבסס. השאלה היא כמובן לאן אתה רוצה להגיע מבחינת ביצועים - אם אתה מתאמן בשביל לא להתנוון ויש לך מוטיבציה גבוהה אז מאמן כנראה לא יעזור יותר מידי. אם אתה רוצה לשפר ביצועים ולהגיע להשגים אז מאמן הוא בגדר חובה

• פותח/ת השרשור
גם למר אולימפיה יש מאמן - לא שזה משקף משהו על הידע שלהם, אבל להראות שגם ברמות הגבוהות ביותר בתחום כביכול צריך מישהו כדי להגיע רחוק. אם נקח לדוגמה ספורטאים אולימפיים, לכולם בלי יוצא מן הכלל יש מאמן. שחקני כדורגל/כדורסל מין הסתם על זה זה מתבסס. השאלה היא כמובן לאן אתה רוצה להגיע מבחינת ביצועים - אם אתה מתאמן בשביל לא להתנוון ויש לך מוטיבציה גבוהה אז מאמן כנראה לא יעזור יותר מידי. אם אתה רוצה לשפר ביצועים ולהגיע להשגים אז מאמן הוא בגדר חובה
תודה רבה אחי. הבנתי כעת את החשיבות.

אציין כי מנגד יש ספורטאים מהטופ העולמי שלעולם לא נעזרו במאמן כמו אדי הול ו(לא בטוח לגמרי) ריי וויליאמס כך שמאמן יכול להיות תוספת אבל אם אתה לומד להכיר את הגוף שלך אחרי שנים של אימונים אתה כנראה יכול לאמן את עצמך בצורה דיי טובה גם בלעדיו

• פותח/ת השרשור
אציין כי מנגד יש ספורטאים מהטופ העולמי שלעולם לא נעזרו במאמן כמו אדי הול ו(לא בטוח לגמרי) ריי וויליאמס כך שמאמן יכול להיות תוספת אבל אם אתה לומד להכיר את הגוף שלך אחרי שנים של אימונים אתה כנראה יכול לאמן את עצמך בצורה דיי טובה גם בלעדיו
תודה אחי. העלית נקודה מעניינת.

תמיד יש יוצאים מן הכלל. לרוב המכריע של הספורטאים בטופ העולמי יש מאמן.

גם אין חלקם בלי מאמן, לרוב הם נשענים על הרבה בעלי מקצוע שנותנים את הדעת לגבי איך האימונים שלהם צריכים להראות.

• פותח/ת השרשור
תמיד יש יוצאים מן הכלל. לרוב המכריע של הספורטאים בטופ העולמי יש מאמן.

גם אין חלקם בלי מאמן, לרוב הם נשענים על הרבה בעלי מקצוע שנותנים את הדעת לגבי איך האימונים שלהם צריכים להראות.
אתה מתחרה פעיל נכון אחי?
באיזה קטגוריה אם אפשר לדעת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית