הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים למסה..

• פותח/ת השרשור TGO
  • פורסם בתאריך

TGO

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
טוב, אז, בעברי שקלתי 100 קילו בערך, ירדתי ל68, עכשיו אני מנתר לי בין 68-71, כל פעם עולה יורד, עכשיו, אמרו לי שאני צריך להתחיל לעשות מסה בצורה מתונה, פשוט, יש לי הרבה עור עודף, לדוגמא על החזה, בטן תחתונה, בייסאפס וכו' וגם יש סימני מתיחה בגלל זה ולכן אמרו לי שצריך להתחיל במסה, וגם יש לי מבנה גב מוזר כזה שמבליט לי עוד יותר את החזה החוצה אז בכלל צריך לשפץ את זה... , עכשיו בעקרון אני לא בחדר כושר כרגע, (הייתי) אני מתכוון להרשם לחדר כושר בעוד חודש חודשיים אחרי הבגרויות, אין לחץ ואין כלום. אז, רציתי לדעת, מה לדעתכם צריך לעשות, איך לעשות וכו' בקשר למסה

תמונה איך עכשיו נראה:

[צטער על הפוזה המעפנה ><" סתם פוזה למצלמה חחח]

נערך לאחרונה:
בינתיים אתה לא מתאמן, אז תנסה לשמור על מאזן ניטרלי. בינתיים תקרא את הספר של SS, תלמד טוב טוב את התרגילים ששם. תראה את הסרטונים באתר של מארק ריפטו. אחרי התקופה של הבגרויות, שאתה כבר תחזור להתאמן, תעשה מסה מלוכלכת ותתאמן בתכנית SS.
אם יש לך בעיה עם SS (לא אוהב אותה או משהו כזה) אתה תמיד יכול לעשות תכנית FBW או תכנית AB.

בינתיים אתה לא מתאמן, אז תנסה לשמור על מאזן ניטרלי. בינתיים תקרא את הספר של SS, תלמד טוב טוב את התרגילים ששם. תראה את הסרטונים באתר של מארק ריפטו. אחרי התקופה של הבגרויות, שאתה כבר תחזור להתאמן, תעשה מסה מלוכלכת ותתאמן בתכנית SS.
אם יש לך בעיה עם SS (לא אוהב אותה או משהו כזה) אתה תמיד יכול לעשות תכנית FBW או תכנית AB.

למה 'מאסה מלוכלכת'?
ונהפוך הוא, שיידע פחות או יותר כמה הוא אוכל, הידע הזה רק יועיל לו בטווח הארוך, מה שגם יקצר לו חיטוב עתידי.
לא רואה היתרון בלאכול יותר מדי ממה שצריך

למה 'מאסה מלוכלכת'?
ונהפוך הוא, שיידע פחות או יותר כמה הוא אוכל, הידע הזה רק יועיל לו בטווח הארוך, מה שגם יקצר לו חיטוב עתידי.
לא רואה היתרון בלאכול יותר מדי ממה שצריך

בסוף משהו יקח אותכם ברצינות...

בסוף משהו יקח אותכם ברצינות...

??
איפה טעיתי במה שרשמתי, אם טעיתי במשהו אתה מוזמן לתקן.

'מאסה מלוכלכת' זה פשוט מושג דפוק..
כל עוד אתה מעלה משקל גוף וזה לא תורם לך לעלות משקל על המוט- ביזבוז זמן וכסף
שיאכל הרבה~לא יותר מדי= קצת השגחה ויבדוק קצב היתקדמות.
לא רואה היתקדמות ועלייה במשקל גוף? שיאכל יותר.
רואה היתקדמות טובה? שישאר על אותו דבר
(מדבר כרגע על תוכניות כוח)

העיקר לא לדחוף את המושג 'מאסה מלוכלכת' לכל מקום, כי בגללו יש אנשים שמחפשים מאסה 'נקייה' שזה פשוט הופך אנשים ליותר מדי פרנואידים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי, מה אני יכול לעשות כרגע בבית?! יש לי משקולת ליד אחת עם משקל מתברג של עד 12 קילו לא כולל המוט... סהכ יוצא 15 בערך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית