הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה על חדר כושר בחיפה

nissan1352

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום לכולם,
אני מתכוון להרשם לחדר כושר,
עברתי על ההמלצות וקראתי בחיפוש בפורום, אבל אשמח לחוו"ד על חדר כושר בחיפה,
המטרה היא להיכנס לכושר ,מתאמן מתחיל, לכן הדרישות בסיסיות.
בנוסף חשוב שיהיה מלתחות נורמליות, כי אני אתאמן כנראה לפני העבודה בבוקר.
3 המכונים שהכי מסתדרים לי מבחינת נוחות הגעה הם : ספורטן, הולמס פלייס קניון חיפה והפרופיט.
הלכתי להתרשמות בכולם , הספורטן וההולמס פלייס נראים סבבה קצת יקרים ביחס למכונים אחרים בחיפה ובכלל יקרים ביחס לשוק היום , אבל הם נמצאים במיקום נוח.
הפרופיט היה עמוס בהמון ילדים , אמנם זה היה חופש אבל ... האם זה ככה כל היום שם ?
איך לדעתכם המכונים האלו ? אשמח לשמוע ממי שמתאמן שם באופן קבוע על שעות העומס, והאם ניתן להתקלח שם אחרי אימון בצורה נורמלית ?

כמובן שאשמח לשמוע על מקומות נוספים עדיפות באזור של המכונים האלו בערך..

תודה 😃

אין עוד מכונים בדרום חיפה
הפרופיט אכן נחשב למכון עמוס אך באימוני בוקר בכל מקום יהיה פנוי יחסית
אישית ביטלתי שפ את המנוי לאחר 3 שבועות

ממליץ על החדר כושר של הטכניון אם אתה מחפש מקום עם ציוד מעולה, לא יקר ואפשר להתאמן בו כמו שצריך בבוקר בלי שיהיה מפוצץ.

• פותח/ת השרשור
אין עוד מכונים בדרום חיפה
הפרופיט אכן נחשב למכון עמוס אך באימוני בוקר בכל מקום יהיה פנוי יחסית
אישית ביטלתי שפ את המנוי לאחר 3 שבועות

אפשר לשאול למה ביטלת אחרי 3 שבועות ?

ממליץ על החדר כושר של הטכניון אם אתה מחפש מקום עם ציוד מעולה, לא יקר ואפשר להתאמן בו כמו שצריך בבוקר בלי שיהיה מפוצץ.

תודה על ההמלצה, פשוט הוא לא יסתדר לי מבחינת המיקום.

כי לי פחות מתאים מכון כושר שצריך לעשות חיבלולים ככמו לונה פארק כדי להגיע למכשיר המיועד..
אבל זו רק דעתי

כשאני בחיפה אני מתאמנת באקט, מקניון חיפה זה שטויות להגיע לשם (תחנה אחת לגרנד קניון ומשם חמש דקות הליכה) ויש שם ציוד סבבה, אפשרי להתאמן גם כשעמוס

לא סגורה לגבי המלתחות שם, את זה תצטרך לבדוק

הספורטן שווה את המחיר.. התאמנתי שם תקופה ארוכה.. מקום מקצועי, מתוחזק יפה, מדריכים רציניים.

לא מכיר את שאר חדרי הכושר, אבל אם אתה באמת רוצה מכון שיתן לך שיפור אמיתי לאורך זמן - ACT.

אווירה מקצועית, ידע אמיתי וקהילה אש. מאמנים ברמה גבוהה מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית