הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורסי המשך למדריכי חדר כושר

• פותח/ת השרשור K-Dot
  • פורסם בתאריך

K-Dot

משתמש מתחיל
100
9
נק' מוניטין:
23
100
9
היי אני מדריך חדר כושר ואני מחפש קורס שמאוד יעשיר אותי, יש המון קורסים שמעניינים אותי אבל רציתי לדעת מחוות דעת של אנשים שעשו מה הם ממליצים.
אני מחפש להתמקצע בעבודה מאוד מדוייקת גם מבחינת קינזיולוגיה וגם מבחינת עבודה עם סוגי אוכלוסיה כמו מבוגרים, אנשים עם מחלות או פציעות. מעבר לזה אני עובד גם עם ספורטאים וחקרתי המון ולעומק את הנושא של שיפור ביצועים, גם כספורטאי לשעבר וכמאמן כושר ככה שזה גם נושא שמאוד מעניין אותי.
אשמח אם מישהו גם יוכל להמליץ לי על מקום לעשות בו כל קורס ואיך המרצים, תודה.

הינה כמה דברים שחשבתי עליהם:
1. קורס מדריכי פילאטיס
2. קורס מדריכי כושר לגיל השלישי וצפיפות עצם
3. קורס פיתוח יכולות גופניות במשחקי כדור
4. קורס מדריכי אימון פונקציונלי
5. קורסים בסיסיים כמו מדריכי קטלבלס, TRX, הנפות
6. קורס מדריכי חדר כושר בכירים (דגש על מיתוג ושיווק)
7. תזונת ספורט

אני לא מאמן, אבל אני יודע שרמת הקורסים הרשמיים לרוב מאוד מוגבלת ב״ערוצים המקובלים״.

אני חושב שיוסי קלמנוביץ׳ מתמחה באימון מאמנים (ברמה של פיתוח מאמנים) שווה ליצור איתו קשר בפייסבוק ולשאול.

בנוסף, הייתי ממליץ לחפש קורסים און ליין מחו״ל בתחומים שמעניינים אותך. אולי אני תקוע בסטיגמה השלילית, אבל הרושם שלי שהקורסים בארץ ברמה לא טובה.

• פותח/ת השרשור
עוד מעט יהיו קורסים מעניינים 😛
אני רוצה רמזים נוספים אדוני 🤩
אני לא מאמן, אבל אני יודע שרמת הקורסים הרשמיים לרוב מאוד מוגבלת ב״ערוצים המקובלים״.

אני חושב שיוסי קלמנוביץ׳ מתמחה באימון מאמנים (ברמה של פיתוח מאמנים) שווה ליצור איתו קשר בפייסבוק ולשאול.

בנוסף, הייתי ממליץ לחפש קורסים און ליין מחו״ל בתחומים שמעניינים אותך. אולי אני תקוע בסטיגמה השלילית, אבל הרושם שלי שהקורסים בארץ ברמה לא טובה.
בדרך כלל הסדנאות האלה שאני רואה שמאמנים רבים מעבירים זה בעיקר לגעת בתרגילי הבסיס שבזה יש לי שליטה ברמה מאוד גבוהה כולל תיקונים ספציפיים.
וכן הרמה של הקורסים פה סבירה.. קורס מדריכי חדכ לא חידש לי כמעט כלום

לדעתי אתה צריך לשאול את עצמך מה המטרה שלך, לאן אתה רוצה להגיע עם הידע הזה, ולפיכך לבחור מה כדאי ללמוד שיקדם אותך לשם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית