הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חומרים במהלך סייקל

Karnaf135

משתמש מתחיל
37
8
נק' מוניטין:
-18
37
8
אני מתכוון לעשות סייקל ראשון של טסט נקי
והבנתי שאחריו אני צריך לקחת pct אני מתכוון לקרוא על זה
אבל גם הבנתי שיש כמה חומרים שצריך לקחת תוך כדי מישהו יכול להסביר איזה ?

טסט אנטט/ספיונאט למהלך 10 שבועות hcg מי שבוע שלישי עד שבוע 10 מומלץ עד שבוע של pct
pct לפי הספר טמוקסי וכלומיד שתי כדורים מכל חומר שבועים ראשונים שבועים אחרונים כל כדור פעם אחת למהלך שבועים.אך לפני הכל תכיר את התופעות הלוואי של החומרים כדי לדעת איך להתמודד איתם ארימדקס שהיה בכיס לכל צרה שהיא ממליץ לשלב ארימדקס במינון נמוך כל 3 ימים 0.5 מ"ג לבצע בדיקות דם בגדר החובה ועל פי זה להסדיר כמויות לרוב סייקל טסט סולו צריך לעבןר חלק כמעט ובלי תופעות לוואי עם עליה די מכובדת בתנאי אימונים טובים ותזונה טובה ומנוחה אם אתה מתחת ל גיל 24 אתה יכול להיפרד יפה מי ענין הורמונלי תקין

• פותח/ת השרשור
טסט אנטט/ספיונאט למהלך 10 שבועות hcg מי שבוע שלישי עד שבוע 10 מומלץ עד שבוע של pct
pct לפי הספר טמוקסי וכלומיד שתי כדורים מכל חומר שבועים ראשונים שבועים אחרונים כל כדור פעם אחת למהלך שבועים.אך לפני הכל תכיר את התופעות הלוואי של החומרים כדי לדעת איך להתמודד איתם ארימדקס שהיה בכיס לכל צרה שהיא ממליץ לשלב ארימדקס במינון נמוך כל 3 ימים 0.5 מ"ג לבצע בדיקות דם בגדר החובה ועל פי זה להסדיר כמויות לרוב סייקל טסט סולו צריך לעבןר חלק כמעט ובלי תופעות לוואי עם עליה די מכובדת בתנאי אימונים טובים ותזונה טובה ומנוחה אם אתה מתחת ל גיל 24 אתה יכול להיפרד יפה מי ענין הורמונלי תקין
תודה על ההשקעה אבל קראתי את זה בשאלות ותשובות מליפני שבועיים

אתה מבקש עזרה בדיעבד שאתה עונה לעצמך על השאלות בהצלחה אל תבהל עם לא יעמוד לך או שהיה לך לחצים מטורפים בחזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית