הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
טוב אז התחלתי תוכנית אימונים אחרי כמה דברים שקראתי וראיתי ורציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים עליה ועל הרעיון שמאחוריה.

התוכנית היא FBW 3 פעמים בשבוע, תוכנית למסה להוסיף כמה קילו של שרירים בתקווה בנוסף מנסה לאכול יותר טוב.

הרעיון מאחורי זה שזה FBW ולא AB או פיצול אחר זה שרוב התרגילים פה הם תרגילים מורכבים ויוצא ש סטים פר שבוע יוצאים הרבה יותר גבוהים ובנויים מ סטים של תרגילים מורכבים ולא מבודדים.

לא בטוח אם הבניה מושלמת או שכדאי לשנות כמה דברים:
לג פרס 3X8

לחיצת חזה 3X8
לחיצת חזה בשיפוע עליון 3X8

דדליפט (* שוקל לשים את זה בתחילת האימון) 3X8
מתח 3X6

פרס (לחיצת כתפיים עם מוט בעמידה) 3X8
הרחקת כתפיים לצדדים 3X8

יד קדמית עם מוט 2X10

יד אחורית עם כבל 2X10

עכשיו כמה דברים -
- ברגליים אני עושה לג פרס ולא סקוואטים למשל כי יש לי בעיה עם זה בנתיים הורדתי את זה מהאימון.
- דדליפט אני רק חוזר לתרגיל הזה אחרי המון זמן שלא יכלתי אז משקלים ממש נמוכים ומעלה בהדרגה.
- לא בטוח אם עמוס מדי, אימון ראשון שניסיתי את זה היה ביום ראשון והייתי די גמור אחרי האימון, ולמחרת (היום) אני תפוס ממש בעיקר ברגליים, אולי קצת הגזמתי עם משקלים אז אני הולך להתחיל ממשקלים קצת יותר קלים ובהדרגה להעלות בהכל.

בכל מקרה אחרי החפירה, מה אומרים על התוכנית ועל הרעיון? מקווה שהסברתי מספיק טוב
תודה

• פותח/ת השרשור
והכל תקין? אני לא רופא לא רוצה לומר לך סתם דברים. אני יודעת שאתה מבואס מזה קשה ככה להתאמן אבל אין לי איך לעזור לך
הכל יוצא פיקס זה הבעיה הרופאים כבר אומרים לי שזה הכל בראש ולהתעלם מזה וזה יעבור, ברור שזה לא עוזר..
עכשיו שלחו אותי למומחה לסחרחורת אף אוזן גרון, נראה מה יגיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית