הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים ולחץ בטרפז שמאל עקב אי סימטריות בגוף

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
כתף ימין שלי משמעותית גדולה מכתף שמאל וזה גורם לי לכאבים איומים ואי נוחות בטרפז ימין... מעין לחץ חזק בכל האיזור (אם אני לא מתאמן כמה ימים הוא נחלש)

איך אני יכול להתגבר עליו?
ואיך אני יול להשוות בין הכתפיים?
התאמנתי במשך תקופה עם דמבליפ במקום מוט בלחיצה וזה רק הגדיל את הפער... האם הוספת סט או תרגיל לכתף החלשה יכול להועיל?

עבודה א-סימטרית עם דאמבלים במקום מוטות ושימוש במראה עשויים לעזור .
ניתן בדכ להוסיף חזרות לכתף החלשה או להשוות נפחי עבודה , כלומר אם אתה עושה 4*10 בכתף החזקה אתה יכול לעשות 5*8 עם השניה או לשחק עם הנפח עי המשקלים

• פותח/ת השרשור
עבודה א-סימטרית עם דאמבלים במקום מוטות ושימוש במראה עשויים לעזור .
ניתן בדכ להוסיף חזרות לכתף החלשה או להשוות נפחי עבודה , כלומר אם אתה עושה 4*10 בכתף החזקה אתה יכול לעשות 5*8 עם השניה או לשחק עם הנפח עי המשקלים

כרגע עברתי לעבוד בדמבלים מול מראה ולשים לב ששתי הצדדים עובדיל בצורה שווה והכאבים עברו כמעט לחלוטין... רק אחרי אימון מרגיש את הטרפזים קצת תפוסים אבל לא משהו נוראי...

חוץ מהעבודה בדמבלים הוספתי עוד 3x10 הנפות לצדדים לכתף החלשה ו-3x10 dumbell shrugs לטרפז החלש (שניהם באותו צד)

האם לדעתך זה מהלך שיכול לעבוד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית