הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רזה עם כרס - אוכל נכון ומתאמן חיטוב - מה לעשות ?

Vatos Locos

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
רזה עם כרס - אוכל נכון ומתאמן חיטוב - מה לעשות ?

בן 30 - כרגע באימון חיטוב כבר 3 שבועות - שוקל 74 רזה יחסית מאוד בפלג גוף עליון (וממתחילים לראות שרירונים בחזה וביד קדמית אחורית - אבל קיימת כרס ובטן מאוד ממאוד נפוחה! ממש כמו אישה בהיריון בחודש 9! ממש ככה - מרוב בושה אני מכניס את הבטן פנימה שלא ישימו לב..

אני לא רואה את עצמי מעלים את הבטן הזאת גם אם אני אשקול 60 קילו
אני רואה אנשים ששוקלים 90 קילו ויש להם 9% שומן בגוף והם שוקלים הרבה יותר ממני

איך מסדרים את העניין הזה שאני גם ארד במשקל וגם אוריד את האחוז שומן מהגוף ובמיוחד מהבטן?

מבנה של כרס יכול לנבוע גם מיציבה לא נכונה, שווה להפגש עם מאמן או פיזיותרפיסט שיבחן את זה.
אם אתה בחיטוב תקפיד למדוד פעם בשבוע את היקף הבטן לראות אם יש ירידה בהיקף במקביל לירידה במשקל.

מעבר לזה עליה ב״נפח״ פלג הגוף העליון חזה וגב מטשטשים את הבטן הבולטת

חוץ מעניין היציבה, שיכול לשחק תפקיד, לרוב זה הכל משחק של אחוז שומן ומאסת שריר. ככל שתוריד אחוזי שומן - תהיה פחות כרס, ככל שתעלה יותר שריר - ככה הפלג גוף העליון שלך יגדל והכרס תהיה פחות בולטת.

הערה - לא ״מתאמנים חיטוב״. חיטוב עושים במטבח.

• פותח/ת השרשור
חוץ מעניין היציבה, שיכול לשחק תפקיד, לרוב זה הכל משחק של אחוז שומן ומאסת שריר. ככל שתוריד אחוזי שומן - תהיה פחות כרס, ככל שתעלה יותר שריר - ככה הפלג גוף העליון שלך יגדל והכרס תהיה פחות בולטת.

הערה - לא ״מתאמנים חיטוב״. חיטוב עושים במטבח.

תודה רבה על העזרה

מורדים בעזרת אימונים וגרעון קלורי.

בחיים אל תבחן את עצמך יש אנשים שהם קרנפים והם חושבים שאין להם שרירים.

תעלה תמונה ונגיד לך אם אתה לא מגזים בתיאור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית