הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יום העמסה אחרי חודש חיטוב, נכון לעשות ככה?

12cohenGilad

משתמש פעיל
307
34
נק' מוניטין:
43
307
34
היי, בעיקרון קצת פרטים יבשים:
1.70 90 קילו, אוכל סביבות ה1500 קלוריות ביום, חשוב לציין שאני על תרופות שגורמות לסינדרום מטבולי ( בקצרה גורמות לrmr נמוך ממה שנצפה ובנוסף אני על אחוז שומן דיי גבוה) :
עם פחמימה בטווח של 60-140 משתדל להשאר מתחת ל120
150 חלבון ומעלה פחות או יותר
משתדל לשמור על שומן 60

בחיטוב כמתאמן חוזר על אש גבוה, מתכנן לבצע העמסה ראשונה החודש.
בעיקרון אני מתכנן על יום ללא אימון מנוחה, עם מסעדה בערב ( מניח שזה ייצא 1800 קלוריות, נגיד המבורגר תוספות ועוד מנה ראשונה לחם או משהו בטח? לא יודע זה נשמע כמו 1800)
מה שמשאיר אותי עם עוד בערך 700 קלוריות, על מה להתמקד בקלוריות האלה? רק פחמימות , חלבונים? את הקלוריות האלה אני יכול לספור.

לפני שהפסקתי להתאמן בדרך כלל אכלתי 500 קלוריות יותר מהrmr שלי אבל לא הייתי על התרופות האלה וזה דיי עבד בחיטובים שעשיתי ( גם אז הייתי עושה פעם בחודש).

1500 קלוריות ביום
על הנתונים שלך זה כלום ושום דבר ומראה על לפחות טעות או שתיים בתהליך שלך
חשוב לציין שאני על תרופות שגורמות לסינדרום מטבולי
איזה תרופות?
עם פחמימה בטווח של 60-140 משתדל להשאר מתחת ל120
150 חלבון ומעלה פחות או יותר
משתדל לשמור על שומן 60
אוקיי
בחיטוב כמתאמן חוזר על אש גבוה, מתכנן לבצע העמסה ראשונה החודש.
בעיקרון אני מתכנן על יום ללא אימון מנוחה, עם מסעדה בערב ( מניח שזה ייצא 1800 קלוריות, נגיד המבורגר תוספות ועוד מנה ראשונה לחם או משהו בטח? לא יודע זה נשמע כמו 1800)
מה שמשאיר אותי עם עוד בערך 700 קלוריות, על מה להתמקד בקלוריות האלה? רק פחמימות , חלבונים? את הקלוריות האלה אני יכול לספור.
העמסה למי שלא אתלט מתחרה זה שם קוד ל"אני אוכל מה בזין שלי היום"., כי זה לא המטרה של העמסה בכלל. אתה בקטע של צ'טים ידידי...
במה להתמקד? בקלוריות.
השאלה למה אתה עושה "העמסה"?
למה לא לאכול מה שאוהבים ביום יום ולדעת לאזן את זה במקום לירות לעצמך ברגל?

לפני שהפסקתי להתאמן בדרך כלל אכלתי 500 קלוריות יותר מהrmr שלי אבל לא הייתי על התרופות האלה וזה דיי עבד בחיטובים שעשיתי ( גם אז הייתי עושה פעם בחודש).
לפני שהפסקת להאתמן או לפני שהתאמנת?
בכל אופן ... גם פעם וגם עכשיו עושה רושם שאתה לא יודע להתנהל תזונתית
מה אומר על הייעוץ של LBS? לא מילה גסה
כמו גרושים ואתה על הגל כפרה עליך.

• פותח/ת השרשור
על הנתונים שלך זה כלום ושום דבר ומראה על לפחות טעות או שתיים בתהליך שלך

איזה תרופות?

אוקיי

העמסה למי שלא אתלט מתחרה זה שם קוד ל"אני אוכל מה בזין שלי היום"., כי זה לא המטרה של העמסה בכלל. אתה בקטע של צ'טים ידידי...
במה להתמקד? בקלוריות.
השאלה למה אתה עושה "העמסה"?
למה לא לאכול מה שאוהבים ביום יום ולדעת לאזן את זה במקום לירות לעצמך ברגל?

לפני שהפסקת להאתמן או לפני שהתאמנת?
בכל אופן ... גם פעם וגם עכשיו עושה רושם שאתה לא יודע להתנהל תזונתית
מה אומר על הייעוץ של LBS? לא מילה גסה
כמו גרושים ואתה על הגל כפרה עליך.
אוקיי נשמע שאתה קצת אוהב לזלזל, אז עוד טיפה פרטים עליי:
הייתי מתאמן מ2014-2019 באופן סדיר קבוע עד שהתגייסתי, עמדתי על 167 72 ו12 אחוז שומן פחות או יותר בשיא לפני הגיוס אם גם ממש מעניין אותך מה המשקלי עבודה שהיו אני יכול לחפש לך זה כתוב לי פה איפשהו.

עברתי כמה חיטובים , אמנם לא כזאת ארוכה כמו שאני מצפה לעכשיו, אבל אני כן מבין דבר או שניים באימונים ותזונה.

1. זה לא טעות , אולי אתה חושב שאני צריך יותר קלוריות אבל ככה אני מוריד חצי קילו בשבוע, לפני שבועיים הייתי 91.

2.ברקספיפרזול, ריקסלטי, כנראה שזה לא אומר לך הרבה אני לא מצפה שתבין, אבל תחפש בגוגל את ההקשר אני בטוח שתמצא כמה וכמה מאמרים.

3.אני מרגיש חלש ומנטלית קשה לי להחזיק הרבה בתפריט ולא לחרוג מהקלוריות שאני צורך , משקלי עבודה נתקעו ואני על משקלים נמוכים (60 בנץ 8 חזרות ).

4.אני לא יודע מה זה הייעוץ הזה אני אבדוק תודה.
עוד הערה , אין לי תפריט מסודר , אני אוכל לפי תבנית מסוימת ארוחה גדולה בצהריים כשאני מגוון ומשנה כל פעם בין דברים שאני אוהב ועוד ארוחה קטנה בערב הרבה ירקות ושוקל את מה שאני אוכל.

לילה טוב, מעריך את העזרה.

אוקיי נשמע שאתה קצת אוהב לזלזל
נשמע ש*אתה* קצת נוטה להיפגע*
הייתי מתאמן מ2014-2019 באופן סדיר קבוע עד שהתגייסתי, עמדתי על 167 72 ו12 אחוז שומן פחות או יותר בשיא לפני הגיוס אם גם ממש מעניין אותך מה המשקלי עבודה שהיו אני יכול לחפש לך זה כתוב לי פה איפשהו.
לא רלוונטי
זה לא טעות , אולי אתה חושב שאני צריך יותר קלוריות אבל ככה אני מוריד חצי קילו בשבוע, לפני שבועיים הייתי 91
אתה שוקל 90 קילו ואוכל לטענתך 1500 קל'. אם אתה לא חושב שזו טעות אני לא הולך לנסות לשכנע אותך.
סתם שתדע שסטטיסטית לרוב האנשים יש דיווח עצמי לקוי, כמובן שזה לא במודע אבל כנראה שאתה חלק מהסטטיסטיקה
2.ברקספיפרזול, ריקסלטי, כנראה שזה לא אומר לך הרבה אני לא מצפה שתבין, אבל תחפש בגוגל את ההקשר אני בטוח שתמצא כמה וכמה מאמרים.
חרא טיעון, למה לך לעשות העמסה? אתה טוען שאתה זקוק לזה, אני טוען שאתה לא מצליח להיות בגירעון קלורי, בינתיים העובדות לא הולכות לטובתך (?)
אני מרגיש חלש ומנטלית קשה לי להחזיק הרבה בתפריט ולא לחרוג מהקלוריות שאני צורך , משקלי עבודה נתקעו ואני על משקלים נמוכים (60 בנץ 8 חזרות ).
אני באמת חושב שייעוץ יעשה לך טוב, ברור שבלי אנרגיה תרגיש חלש, זה שהבנצ שלך 60 זה כבר משהו אחר....

• פותח/ת השרשור
נשמע ש*אתה* קצת נוטה להיפגע*

לא רלוונטי

אתה שוקל 90 קילו ואוכל לטענתך 1500 קל'. אם אתה לא חושב שזו טעות אני לא הולך לנסות לשכנע אותך.
סתם שתדע שסטטיסטית לרוב האנשים יש דיווח עצמי לקוי, כמובן שזה לא במודע אבל כנראה שאתה חלק מהסטטיסטיקה

חרא טיעון, למה לך לעשות העמסה? אתה טוען שאתה זקוק לזה, אני טוען שאתה לא מצליח להיות בגירעון קלורי, בינתיים העובדות לא הולכות לטובתך (?)

אני באמת חושב שייעוץ יעשה לך טוב, ברור שבלי אנרגיה תרגיש חלש, זה שהבנצ שלך 60 זה כבר משהו אחר....
מצטער אחי אני פשוט לא מבין על מה שאתה מדבר,
1500 קלוריות ביום מורידות אותי חצי קילו בשבוע כבר חודש, מה אתה רוצה? עובדתית אני יורד במשקל.

קיצור, ציט ועוד ארוחה פשוטה תספק אותי להעמסה? תענה על זה לא צריך את כל ההרצאה שלך מעבר.

1500 קלוריות ביום מורידות אותי חצי קילו בשבוע כבר חודש, מה אתה רוצה? עובדתית אני יורד במשקל.
סבבה, לא יודע למה חשבתי שלא, בכל מקרה זה עדיין נמוך מדי

קיצור, ציט ועוד ארוחה פשוטה תספק אותי להעמסה? תענה על זה לא צריך את כל ההרצאה שלך מעבר.
צ'יט וארוחה פשוטה זה לא מוגדר, וגם העמסה במונחים שלך זה לא הגדרה. אז אשמח לדעת, למה אתה מתכוון בהעמסה ולמה יש לך צורך בזה?

• פותח/ת השרשור
סבבה, לא יודע למה חשבתי שלא, בכל מקרה זה עדיין נמוך מדי

צ'יט וארוחה פשוטה זה לא מוגדר, וגם העמסה במונחים שלך זה לא הגדרה. אז אשמח לדעת, למה אתה מתכוון בהעמסה ולמה יש לך צורך בזה?
אני מרגיש חלש, פיזית ונפשית, אני צריך למלא את המאגרים שלי כי יש לי עוד מינימום 20 קילו לרדת ודרך ארוכה לעשות.
אני מעריך שהrmr שלי 2000 ולא 2200, אז הארוחה תהיה סביבות 500 קלוריות ציט 2000 קלוריות, כשהציט והארוחה יבוססו בעיקר על פחמימה.

אני מרגיש חלש, פיזית ונפשית, אני צריך למלא את המאגרים שלי כי יש לי עוד מינימום 20 קילו לרדת ודרך ארוכה לעשות.
אני מעריך שהrmr שלי 2000 ולא 2200, אז הארוחה תהיה סביבות 500 קלוריות ציט 2000 קלוריות, כשהציט והארוחה יבוססו בעיקר על פחמימה.
אחי בכנות..... אין צורך ב"העמסה". תדע לשלב פחמימה ביום יום והמאגרים שלך לא יהיו מרוקנים, במיוחד סביב האימונים...
רוצה צ'יט? תפאדל תאכל... אבל אל תספר לעצמך סיפורים, תאכל הכל טוב. אבל הכל אפשר לשלב בשגרה שלנו ולא צריך לחכות ליום מיוחד....

בנוסף
תדאג לעקוב אחרי המשקל שלך ברמה השבועית --- יותר חשוב מהקלוריות שאתה סופר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית