הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי זמני איתור

TheBrilliant

משתמש מתחיל
40
11
נק' מוניטין:
21
40
11
אהלן חברים, אני מאז ומתמיד מתעסק בספורט תחרותי, לפני כמה שנים באתלטיקה קלה ובשנים האחרונות בג'יו ג'יטסו. נבדקתי תחת הפרוטוקול של WADA לא מעט.
וכזכור לי, הספיקו לרוב כמה חודשים כדי להתנקות ולעבור בדיקות בהצלחה.
מקריאה שלי בפורומים בחו"ל קראתי על אנשים שנפלו בבדיקות שנה וגם שנה וחצי מסיום השימוש, והשימוש היה בחומרים כגון טיבול, פרימו ושאר חומרים שנחשבים בעלי זמן איתור קצר. למישהו כאן בפורום יש איזשהו שמץ של מידע לגבי זמני איתור? אנשי מקצוע? ספורטאים שנבדקו ועברו בהצלחה?

לדעתי יהיה קשה למצוא מישהו כאן שמבין בתחום עם בטחון בנושא. הבדיקות משתנות ומשתכללות עם הזמן. תחת פרוטוקול של WADA צריכות להיות בדיקות גם באוף סיזן בלי הודעה מוקדמת.

הייתי ממליץ לפנות לד״ר הרוסי מהסרט איקרוס (לא צוחק) ולבדוק אם הוא לוקח לקוחות און ליין או משהו בכיוון.

צריך מישהו מהבדיקות האלה כאן בארץ שיבוא ויהיה חבר איתנו בפורום ניתן לו משתמש כבוד

• פותח/ת השרשור
קראתי פה הודעה של @goalkeeper01 שטוען שעבר בהצלחה בדיקת סמים חודשים ספורים בלבד מסיום השימוש. אשמח לשמוע אם יש כאן עוד ספורטאים שנבדקו ועברו וכמה זמן לאחר סיום שימוש בחומרים כאלה ואחרים.

אולי אני טועה אבל אני לא מכיר חברי פורום שמשתמשים ומתחרים בספורט עם בדיקות.

יהיה לך מאוד קשה למצוא מישהו שמרמה ומספר על זה לבנאדם זר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית