הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנוגע לסייקל ראשון

MonkeyD

מושעה
3,011
2,079
נק' מוניטין:
3,341
3,011
2,079
נניח ובן אדם התאמן איזה שנה פלוס מינוס. הוא לא הגיע לגבול הטבעי שלו עוד! אם הוא יבצע סייקל ראשון ובודד, לאחריו הוא ישמור על התוצאות?
זאת אומרת הוא יגיע בערך למקסימום הטבעי שלו ומה הלאה? זה שווה ערך לבן אדם שהגיע לזה טבעי? (מבחינת שימור התוצאות)
השאלה היא אם בעצם תאורטית אפשר לבצע סייקל אחד ולוותר על עניין הסייקלים הבאים והתוצאות ישמרו לפחות 80%

• פותח/ת השרשור
סייקל אחד בחיים לא יביא אותו למצב של מקסימום טבעי. ומאבדים מסה לא מבוטלת אחריי סייקל והפסקה מחומרים

אני מדבר על בן אדם שבחדר כושר כבר שנה ועשה הכל כמו שצריך, אין יותר מידי להתפתח משם (יש ברור, אני מדבר לעומת סייקלים) סייקל בודד כן אמור להעיף אותך למקסימום הטבעי פלוס מינוס מהנקודה הזו (מה לא?) אני פשוט שואל אם זה ''ישמר'' או שלא במידה ולא תחליט לעשות עוד
כי בן אדם שיגיע למקסימום הטבעי שלו בתור טבעי, כמובן שזה ישמר הוא הרוויח את זה הכל טוב, אבל מה לגבי אם הוא עשה סייקל הגיע פלוס מינוס לגבול
וממשיך להתאמן כרגיל אבל לא מבצע עוד? הרי הגוף שלו כן יכול ''לתחזק את זה'' כי הוא יכל להגיע לזה בתור טבעי, גם אז הוא יאבד מסה מכובדת מהסייקל?

מקווה שהייתי ברור.

קודם כל, חשוב לציין שאחרי שנה במכון אתה רחוק שנות אור מהמקסימום טבעי.
אנשים נוטים לזלזל באפשרויות להתפתח באופן טבעי, אבל יצא לי לראות הישגים מאוד מרשימים של מתאמנים טבעיים. הכל עניין של כמה אתה מסודר עם התכנית אימונים, תזונה והתאוששות. בתור טבעי זה כמובן הרבה יותר קריטי לתוצאות.

דבר שני, קשה לי להאמין שמישהו יעשה סייקל אחד, יהיה מבסוט על התוצאות ויפסיק.

מאבדים מהמאסה, בעיקר נוזלים, אבל זה לא ש״הכל יורד״.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, חשוב לציין שאחרי שנה במכון אתה רחוק שנות אור מהמקסימום טבעי.
אנשים נוטים לזלזל באפשרויות להתפתח באופן טבעי, אבל יצא לי לראות הישגים מאוד מרשימים של מתאמנים טבעיים. הכל עניין של כמה אתה מסודר עם התכנית אימונים, תזונה והתאוששות. בתור טבעי זה כמובן הרבה יותר קריטי לתוצאות.

דבר שני, קשה לי להאמין שמישהו יעשה סייקל אחד, יהיה מבסוט על התוצאות ויפסיק.

מאבדים מהמאסה, בעיקר נוזלים, אבל זה לא ש״הכל יורד״.

אחרי שנה וחצי במכון אם הכל היה בסדר הגעת ליותר מחצי מהפוטנציאל שלך פחות או יותר, אז איך שנה זה רחוק שנות אור?
אני ממש לא מזלזל בתוצאות של טבעיים, ועזוב אם יהיה לו קשה או לא קשה לעשות רק אחד זה לא דיון על MINDSET

את האמת לא קיבלתי תשובה ברורה (לא מאשים אף אחד) מה זה ''לא הכל יורד'' זה לא נשמע משמח במיוחד, אם הגוף שלך יכל להחזיק
במסה הזו גם בתור טבעי, למה שתאבד אותה כי הזרקת? כמה זה לא הרבה...אם יש בערך מספרים
רוב האנשים לא עשו סייקל אחד והפסיקו אז אולי יהיה לי קשה לקבל על זה תשובה, אבל בכל זאת אני שואל.

אחרי שנה וחצי במכון אם הכל היה בסדר הגעת ליותר מחצי מהפוטנציאל שלך פחות או יותר, אז איך שנה זה רחוק שנות אור?
אני ממש לא מזלזל בתוצאות של טבעיים, ועזוב אם יהיה לו קשה או לא קשה לעשות רק אחד זה לא דיון על MINDSET

את האמת לא קיבלתי תשובה ברורה (לא מאשים אף אחד) מה זה ''לא הכל יורד'' זה לא נשמע משמח במיוחד, אם הגוף שלך יכל להחזיק
במסה הזו גם בתור טבעי, למה שתאבד אותה כי הזרקת? כמה זה לא הרבה...אם יש בערך מספרים
רוב האנשים לא עשו סייקל אחד והפסיקו אז אולי יהיה לי קשה לקבל על זה תשובה, אבל בכל זאת אני שואל.
תקשיב שנה זה כלום תתאמן 5 שנים נכון ואז אפשר לומר שהגעת לסוג של מצוי כלשהו גם לא לגמרי
לגבי חומרים ברגע שאתה תתחיל 1 גם אם תשמר נניח 70 %
אתה חושב שלא תרצה לעשות עוד ? הבעייה לדעתי אחת הבעיות של חומרים אנבולים זאת ההתמכרות

• פותח/ת השרשור
תקשיב שנה זה כלום תתאמן 5 שנים נכון ואז אפשר לומר שהגעת לסוג של מצוי כלשהו גם לא לגמרי
אתה חושב שלא תרצה לעשות עוד ? הבעייה לדעתי אחת הבעיות של חומרים אנבולים זאת ההתמכרות

אני אמרתי שאני מתאמן שנה? זו שאלה תאורטית, ואל תהיה בטוח כ''כ שאתה יודע לקרוא את המצב של כל אחד ושהוא ''בדוק ישתמש בעוד'' וכו'

אתה זורק הצהרות לאוויר. לפי מה אתה אומר שנה וחצי ולפי מה אתה אומר חצי פונטציאל? לפי איזה מדד כמותי אתה מודד כמה זה חצי?

יצא לי לראות הרבה מתאמנים טבעיים מאוד מרשימים, להגיד שהם התקרבו למצב שלהם היום, אחרי שנה וחצי אימונים - רחוק מאוד מהמציאות.

״אם הכל בסדר״ - הבעיה היא ש99.9% מהמתאמנים לא ״הכל בסדר״. אין יישום של פרוגרסיב אוברלואד, אין שימוש נכון בדילואד, אין שימוש בטכניקות התאוששות, לא ישנים 8 שעות בלילה, שותים אלכוהול, תזונה לא פיקס וכו׳ וכו׳ וכו׳...

יצא לי לראות מישהו שטען שמאמן מאוד מאוד מצליח בתחום פיתוח הגוף (לא נכנס לשמות אבל כולם מכירים אותו) אמר לו שהוא הגיע לפונטציאל הטבעי שלו, הבחור היה סביב 1.75, מתחת ל80 קילו ולא חטוב במיוחד. נראה כמו בחור רגיל ברחוב שמבקר מדי פעם במכון.

אנשים אוהבים לתרץ שהם קרובים למיצוי הפונטציאל הגנטי שלהם בתור תירוץ לחוסר התקדמות שלהם ותירוץ לחוסר ידע שלהם.

ותק באימונים לא מצביע על הצורה של האימונים ושאר המרכיבים. אתה יכול להתאמן גם 10 שנים ולהתאמן פח, פתאום לקחת מאמן תזונאי ולטוס קדימה בתוצאות.

אבל בגדול כן, צריך הרבה זמן.

לא יודע אם הייתי אומר שחומרים ממכרים, אבל הם עובדים, אז אתה לא באמת תרצה להיות יותר קטן / פחות חטוב ממה שהיית קודם כי זה תמיד ירגיש לך חצי כוח.

• פותח/ת השרשור
אתה זורק הצהרות לאוויר. לפי מה אתה אומר שנה וחצי ולפי מה אתה אומר חצי פונטציאל? לפי איזה מדד כמותי אתה מודד כמה זה חצי?

יצא לי לראות הרבה מתאמנים טבעיים מאוד מרשימים, להגיד שהם התקרבו למצב שלהם היום, אחרי שנה וחצי אימונים - רחוק מאוד מהמציאות.

״אם הכל בסדר״ - הבעיה היא ש99.9% מהמתאמנים לא ״הכל בסדר״. אין יישום של פרוגרסיב אוברלואד, אין שימוש נכון בדילואד, אין שימוש בטכניקות התאוששות, לא ישנים 8 שעות בלילה, שותים אלכוהול, תזונה לא פיקס וכו׳ וכו׳ וכו׳...

יצא לי לראות מישהו שטען שמאמן מאוד מאוד מצליח בתחום פיתוח הגוף (לא נכנס לשמות אבל כולם מכירים אותו) אמר לו שהוא הגיע לפונטציאל הטבעי שלו, הבחור היה סביב 1.75, מתחת ל80 קילו ולא חטוב במיוחד. נראה כמו בחור רגיל ברחוב שמבקר מדי פעם במכון.

אנשים אוהבים לתרץ שהם קרובים למיצוי הפונטציאל הגנטי שלהם בתור תירוץ לחוסר התקדמות שלהם ותירוץ לחוסר ידע שלהם.

ותק באימונים לא מצביע על הצורה של האימונים ושאר המרכיבים. אתה יכול להתאמן גם 10 שנים ולהתאמן פח, פתאום לקחת מאמן תזונאי ולטוס קדימה בתוצאות.

אבל בגדול כן, צריך הרבה זמן.

לא יודע אם הייתי אומר שחומרים ממכרים, אבל הם עובדים, אז אתה לא באמת תרצה להיות יותר קטן / פחות חטוב ממה שהיית קודם כי זה תמיד ירגיש לך חצי כוח.

אתה לא כ''כ הבנת את הקונספט של ''שאלה תאורטית'' בכל מקרה נעזוב את זה ככה.

נניח ובן אדם התאמן איזה שנה פלוס מינוס. הוא לא הגיע לגבול הטבעי שלו עוד! אם הוא יבצע סייקל ראשון ובודד, לאחריו הוא ישמור על התוצאות?
אין דבר כזה קצה גבול טבעי. אתה תמיד תתקדם, זה פשוט עניין של קצב. באיזשהו שלב/גיל אתה תתחיל לאבד מסת שריר והגוף שלך ישנה "צורה" אבל אתה עדיין יכול לעלות במסת השריר. לאחר סייקל ראשון תאבד קצת ממה שהשגת אבל תשמר את הרוב אם אתה יודע מה אתה עושה

הוא יגיע בערך למקסימום הטבעי שלו ומה הלאה?
אחרי סייקל אחד אתה לא תגרד אפילו את החלק התחתון של ה"גבול" הטבעי שלך. אולי אחרי10-15 סייקלים וגם זה בספק (תלוי בגיל ונקודת התחלה) מאחר ותלוי בגנטיקה והחומרים.

השאלה היא אם בעצם תאורטית אפשר לבצע סייקל אחד ולוותר על עניין הסייקלים הבאים והתוצאות ישמרו לפחות 80%
לא שמעתי לעולם על אדם שעשה סייקל אחד ולא עשה לאחר מכן עוד אחד. זה לא נגמר באחד לעולם בגלל האפקט הפסיכולוגי שהסייקל הראשון מייצר. אתה לא תרצה להתאמן יותר טבעי כמעט לעולם (אלא אם קרה לך משהו רע)

לא שמעתי לעולם על אדם שעשה סייקל אחד ולא עשה לאחר מכן עוד אחד. זה לא נגמר באחד לעולם בגלל האפקט הפסיכולוגי שהסייקל הראשון מייצר. אתה לא תרצה להתאמן יותר טבעי כמעט לעולם (אלא אם קרה לך משהו רע)

יצא לי לשמוע על כמה חברה שהפסיקו אחרי הראשון, זה מאוד נדיר. לרוב קורה אחרי שמגזימים עם החומר / מינון והמתאמן מקבל פשוט טראומה.

יצא לי לשמוע על כמה חברה שהפסיקו אחרי הראשון, זה מאוד נדיר. לרוב קורה אחרי שמגזימים עם החומר / מינון והמתאמן מקבל פשוט טראומה.
הייתי אומר שזה גם קשור לכוח רצון.
הייתי אומר יש כאלה שיודעים לעצור את עצמם כשהם חושבים שצריך. לא תכונה שנמצאת אצל רבים אבל עדיין קיים.

מי שעשה סייקל ראשון והכל לפי הספר ואכל כמו שצריך והתאמן ונח.. יהיה לו קשה מאוד להפסיק בגלל התוצאות שהוא יראה
אבל זה נכון להרבה דברים בחיים.. קשה לגרום לבנאדם שובע תמיד ירצה יותר ויותר ויותר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית