הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כבר אין דבר כזה דיאנבול אמיתי

תשמע דוןקא שיש חאפרים כאלה שהורסים זה בעיה שלהם אבל בשוק אכן יש חומרים טובים

• פותח/ת השרשור
אכן אני צוחק 😛

בדיאנבול המצב שונה .. יש יותר זבל מטוב .. כי זה כדור שקל לזייף ויש ביקוש

תסתכלו בתמונות טוב טוב איזה אריזות יש שם בקרטונים למי שחשב שחברת בלנקו זה רפואי או מגיע מחו'ל . הזיוף הזה מיוצר בארץ. יאל"כ: נעצרו חשודים בזיוף ושיווק הורמון גדילה
_dyncontent_2018_10_23_de6c15f7-3eec-4655-9f69-d518f529df5c_510_1000_Fit_.jpg _dyncontent_2018_10_23_837a88d7-3d9d-4ac9-b977-d482fc0604ee_510_1000_Fit_.jpg

אם ניקח את הבילוש לקיצוניות, אז לפי שקית הניילון בתחתית הקופסה, וחתיכת האזבסט השבורה ליד - זה באיזה לול במושב ליד קרית מלאכי. סתם לחשוב על כמות וסוג הזיהומים והסיכונים שנכנסים ל''מוצר'' הסופי.
חכמים, היזהרו בחומריכם.

תסתכלו בתמונות טוב טוב איזה אריזות יש שם בקרטונים למי שחשב שחברת בלנקו זה רפואי או מגיע מחו'ל . הזיוף הזה מיוצר בארץ. יאל"כ: נעצרו חשודים בזיוף ושיווק הורמון גדילה
צפה בקובץ המצורף 45690 צפה בקובץ המצורף 45691
זה אומר שנגיד בmk677 אין באמת את החומר הזה?

זה אומר שנגיד בmk677 אין באמת את החומר הזה?
בחברה הזאת הכל בלוף. ברגע שאומרים לך שהמוצר רפואי ומגיע מחול ומיוצר בתנאי מעבדה רפואית ואז אתה רואה באמת איפו מיוצר הזבל הזה תחליט לבד עם בכלל כדאי לגעת בזה .
http://www.bhol.co.il/news/947626

בחברה הזאת הכל בלוף. ברגע שאומרים לך שהמוצר רפואי ומגיע מחול ומיוצר בתנאי מעבדה רפואית ואז אתה רואה באמת איפו מיוצר הזבל הזה תחליט לבד עם בכלל כדאי לגעת בזה .
מעצרים: ייצרו תרופה המחייבת מרשם ומכרו לכל דורש - פלילים - משפט ופלילים - בחדרי חרדים
אני לא יודע.. קניתי קלנבוטרול של החברה הזאת, מה סיכוי שאין בזה בכלל תחומר? לזרוק את זה לפח?

וואו. מופרך לגמרי. זה רחוק מלהיות אפילו תנאים ווטרינריים באיזשהו מקום בעולם המערבי. לא יודע כמה חומר פעיל אין בזה, אבל דווקא ממה שיש בזה הייתי חושש. כל זיהום כימי וביולוגי שאפשר לחשוב עליו יכול להיות כאן.

לא יודע למה זה מפתיע. זה אנדרגראונד. אני לא משלה את עצמי שמה שאני לוקח מיוצר באיכות שונה. מה שחשוב אם זה הבנאדם אמין והחומרים עצמם לא מדוללים / מזוייפים וכו׳. את זה כמובן אי אפשר לדעת אלא אם סומכים על הדילר וכו׳.

• פותח/ת השרשור
Vertex בארץ זה עולם אחר .. זה לא קשור לכתבה .
גם חבר תמיד אמר להתרחק ממנו במקרה אני מאותו אזור
אז לא הבנת אותי נכון 😛 אני לא הייתי ציני .. זה דווקא בן אדם שאפשר לסמוך עליו
כאילו זה הרמה של האנדרגראונד הוא לא רחוק מהחומר שקונים מתאילנד

Vertex בארץ זה עולם אחר .. זה לא קשור לכתבה .

אז לא הבנת אותי נכון 😛 אני לא הייתי ציני .. זה דווקא בן אדם שאפשר לסמוך עליו
כאילו זה הרמה של האנדרגראונד הוא לא רחוק מהחומר שקונים מתאילנד
אני לא הייתי ציני חחח תמיד אמרו להתרחק ממנו במיוחד בנושא הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית