עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתה מנסה למכור שאתה מלכלך על כולם??? אלעד שאתה אומר היחיד בתחום הזה שעשה מאות מליונים בזכות זה שהוא אחד התותחים בתחום לאומתך שיודע רק ללכלך מפקטיבי הבנאדם גאון על, ולא מצאו מעבדה צילמו מחסנים יש הבדל עצום שטוף את הפה שלך מהחרא שיש בואנכון מאוד הכל זיופים לא שהמקורי לא היה זיוף גם כן אחרי שסגרו
אם היית רואה איך הייתה נראית "המעבדה" היית צריך זריקת אנטיטטנוס רק מהתמונות
אם יש משהו שאני לא סובל זה מתי שמדברים שטויות בלי קשר.מה קרה לתחום בארץ , המלממה לא עשתה טוב, האמת מתחילה להתגלות, אין צורך ללכלך בהבטחה נשארו אנשים שאכפת להם מהתחום ויודעים "לבשל' בצורה מקצועית ואיכותית
ויש עוד תמונות של יצרן שעשה ייצור זיופים של מותגים אחרים בלול של תרנגולים עם אסבסט על הרצפה באחד המושבים בדרום , יותר גרוע מהתמונה הזאת.הנה המחסן שלך ערבוש מטומטם תלמד עברית עלק מחסן של כאילו אולי טמבל, עובש , חלודה, חוסר הגיינה בהצלחה לכם תקנו זבל חחח
אין שום קשר בין המלחמה לבין ייצור באיכות ירודה אחי. מי שחאפר ימשיך להיות חאפר.הסיפור עם הדרום מוכר, ובמקרה מכיר גם אישית את הבנאדם, מאמין שמי שיודע יודע... השם שלו מוכר.
בגדול בגלל המלחמה היו המון שנשענו על סחורה מי חו"ל, ועכשיו רוב המשלוחים נעצרו. אני בטוח שלא דיברתי שטויות. נהפכו זה מראות של שבי בתנאים קשים ולא "מעבדה" כנירא אני לא מצליח להסביר נכון. אשמח לדעת "איפה פלטתי שטויות"