הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטות לגבי סייקל ראשון

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום ,
אני מתחיל סייקל ראשון בקרוב ואני מתלבט... המטרה היא מסה נקייה.
האם לעשות אותו לפי הפרוטוקול טסט 500mg מחולק לשני זריקות בשבוע למשך 10 שבועות + PCT.
או טסט 500mg מחולק לשני זריקות בשבוע למשך 10 שבועות + אנאבר 50mg ED ל10 שבועות + PCT.

הבחור שמאמן אותי אומר שיהיו תוצאות מצוינות ככה או ככה.. רק שבתוספת האנאבר יהיה יותר... נשמע הגיוני 🤦‍♂️

אשמח לשמוע את דעתכם.

אפשר גם להוסיף דיבול ובכלל יהיו תוצאות בשמיים. אבל, אם תקרא כאן בפורום ובעוד נקומות ברשת, ההמלצה היא ללכת עם ההיגיון ולא לקפוץ מעל הפופיק, בטח לא בסייקל ראשון, כשאין עבר של שימוש באנאבוליים או מושג בקשר לתופעות החוואי שיבואו עם השימוש, וממילא התוצאות יהיו ׳מטורפות׳ עם טסט בלבד.

עם המטרה היא מסה סייקל ראשון אז למה אנאבר ? עם כבר מסה אתה יכול לשלב טורינאבול עם טסט. או דיבול בחודש הראשון לקיק ראשונה עד שהטסט נכנס לפעולה. אתה תראה תוצאות טובות גם עם טסט בלבד.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להוסיף משהו לטסט אבל שלא יותר מידי ארומטי...
שוב חשש של סייקל ראשון.. נוזלים..ג'ינו..הקרחה..

אני רוצה להוסיף משהו לטסט אבל שלא יותר מידי ארומטי...
שוב חשש של סייקל ראשון.. נוזלים..ג'ינו..הקרחה..
עם כבר אתה הולך להשתמש בטסט יש מצב להקרחה. לגבי גינו שמור טמוקסיפן במגירה. על נוזלים אפשר לשלוט . יש תרופות נגד ארומטיזציה .

אני רוצה לתת לך דוגמא אבל לא מדוייקת רק בשביל שתבין מה אתה עושה -
סתם נגיד שהסייקל הוא :
טסט 500 - 80% שינוי
טסט + אוראלי כלשהו - 83%-85% שינוי
לא משהו שקל לזהות עם העין ואתה ניכנס לתופעות לוואי גדולות יותר על אחוזים של "מראה" שבקושי רואים בעין 🤩 קח תעשה עם זה מה שאתה רוצה
רק שתבין למה אומרים שאפשר להסתפק בסייקל ראשון רק טסט

• פותח/ת השרשור
סתם נגיד שהסייקל הוא :
טסט 500 - 80% שינוי
לא משהו שקל לזהות עם העין ואתה ניכנס לתופעות לוואי גדולות יותר על אחוזים של "מראה" שבקושי רואים בעין 🤩 קח תעשה עם זה מה שאתה רוצה

סליחה על הבורות.. אבל למה בסייקל שני כן מומלץ לשלב שני חומרים?

הינה דוגמא לא מדוייקת לסייקל שני :
טסט סולו 500 : 45% שינוי
טסט 500 + טורינבול 70% שינוי

אתה מבין שפתאום זה נהיה שווה פחות או יותר

תראה בעקרון גם בסייקל ראשון אפשר להוסיף דיאנבול או טורינבול (אם אתה מפחד מי נוזלים וארמוטיזציה תתרחק מי דיאנבול) אפשר לשלב אבל גם מי רק טסט תראה תוצאות ממש ברורות וגם תלמד להכיר תחומר למה הצבעתי בעצם להוסיף עוד חומר עכשיו אגיד בעקרון 10 שבועות טסט זה מדהים במיוחד לסייקל ראשון אבל זה מתחיל להיות משעמם טיפה אבל עם עוד חומר לא תראה המון תוצאות כי זה סייקל ראשון. וגם shbg מתחיל אט אט לחסום את הטסט החופשי בדם רק עם טסט. ובכל זאות אין צורך לקפוץ מעל הפופיק תיצמד לספר למרות שהמוח אומר "יאו איזה משעמם זה..."
אם ובמקרה לא היה לך בעיה להזריק כל יום אחר ממליץ לך על 0.5 מאסטרון 5 שבועות לקראת סוף הסייקל מעלה טסט חופשי בדם (חוסם זמנית shbg) בצורה מדהימה וגם חוסם אסטרוגן בצורה לא רעה במינונים נמוכים (אינדוידואלי) לא לשכוח מי בדיקום דם לקראת סוף שבוע 4 שהיה בכיס נולבדקס וארימדקס
סתם נגיד שהסייקל הוא :
טסט 500 - 80% שינוי
מסתבר שגם בסייקל שני 😆 ואגב המסטרון עשה אותי בולט וקשיח 😵‍💫🥊

יש כמה סיבות למה עדיף לעשות טסט לבד בסייקל ראשון, כולן סיבות מאוד משמעותיות:

- אתה מקבל ה-ר-ב-ה בסייקל ראשון. עולים במשקל, עולים בכוח וכו׳ וכו׳. זה כבר ״שוק״ למערכת, לוקח זמן להתרגל.
- הסיבה לדעתי הכי חשובה - חומרים משפיעים בצורה מאוד שונה על כל אדם. בצורה די מפתיעה. כלומר חומר X יכול להיות לא מורגש וסבבה למתאמן א׳ ואותו חומר באותו מינון יכול להיות זוועת עולם למתאמן ב׳. שאתה מתחיל מ2+ חומרים, אין לך אפשרות לבודד את החומר שגורם לך לבעיות. איך תדע אם זה הטסט או האנאבר? איך תדע לייחס את הדברים הטובים לטסט או לאנאבר?

יש לך עוד שנים על גבי שנים לנסות חומרים שונים. קח את הזמן, תתחיל נמוך לאט וסולידי.

אל תשאל מי סיפר לי את זה .. באתי לעצמי ואמרתי לי " אין קשה למצוא כאן מסטרון טוב הכל ניראה כמו ויאלים של נייס גאי מהשטחים"
מחזק אבל אכן יש מסטרון איכותי רק צריך לעשות מאמץ. 0.5 כל יום אחר העיף את הטסט החופשי שלי לחלל והקשיח אותי

• פותח/ת השרשור
אז ככה אני מתחיל ב01/12/18 את הסייקל.
הוחלט על טסט 10 שבועות במינון 500mg(מחולק לפעמים בשבוע) + אנאבר 50 מג ED ל8 שבועות.

הדילמה שנשארה היא אנטט או סוסטנון? (חלק מהחברים ממליצים ככה , חלק ככה...)
אני נוטה יותר לסוסטנון בגלל שהוא מכיל 4 נגזרות של טסט.

מה דעתכם?

מיותר לגמרי אנאבר לסייקל ראשון
בעיקר אם המטרות שלך זה מסה וכוח.
חבל על הכסף,תביא דיבול במקום

הוחלט על טסט 10 שבועות במינון 500mg(מחולק לפעמים בשבוע) + אנאבר 50 מג ED ל8 שבועות.

מה דעתכם?

11 הצבעות לטובת סייקל טסט בלבד, 2 דירוגים לסייקל טסט + אנאבר.

רובם נימקו בתגובות את ההסבר שלהם ל-למה טסט בלבד, לאחר מכן אמרת כמה נחמד שיש את הפורום להתייעץ ולהשכיל ולבסוף? הלכת על טסט + אנאבר.

לוגיקה מפלצתית.

מה דעתכם?

לא ממליץ סוסטנון במידה ויש לך דכאונות ( זכור לי משהו מאיזה פוסט או שאני טועה.)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית