הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון ותת פעילות בלוטת התרעס

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
אהלן חברים, הרבה זמן מתבשלת לי בראש המחשבה על סייקל ראשון...

אחד הדברים שמטרידים אותי הוא שיש לי תת פעילות של בלוטת התריס...
עקב כך אני נוטל אלטרוקסין, 150מ"ג בימי חול ו50 בשישי שבת...

האם זה שיקול שצריך לקחת בזמן סייקל ראשון? אמור להשפיע על משהו? (מינונים, תופעות לוואי וכו...)

אני חסר ידע לחלוטין ורק עכשיו מתחיל ללמוד את הנושא לפני שאני קופץ למים (אם בכלל אחליט לעשות זאת)... אשמח לקבל מידע

מאמין אם יש לך בעיה בריאותית או שיתעלמו מהפוסט או שיגידו לך לא לגעת אישית אני כל עוד יש בעיה לא להיכנס לזה ועדיף להתייעץ עם רופא עם שימוש בחומרים אנאבולים והשפעתם על בלוטות התריס... זה יכול להחמיר את הנזק אני חושב

• פותח/ת השרשור
מאמין אם יש לך בעיה בריאותית או שיתעלמו מהפוסט או שיגידו לך לא לגעת אישית אני כל עוד יש בעיה לא להיכנס לזה ועדיף להתייעץ עם רופא עם שימוש בחומרים אנאבולים והשפעתם על בלוטות התריס... זה יכול להחמיר את הנזק אני חושב

אני לא בטוח שהרופא שלי ייעץ לי בכל מה שקשור לחומרים אנאבוליים...

אנשים פה בעלי ידע בכל מה שקשור למערכת ההורמונאלית וחומרים ואני בטוח שקיימים אנשים עם הבעיה הזו שנטלו חומרים אנאבוליים (בעיה די נפוצה) כך שיש לי תקווה שאקבל פה כיוון כלשהו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית