הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנוגע לאנאבר

אילן חסוי

משתמש פעיל
301
34
נק' מוניטין:
25
301
34
היי ,
לסייקל ראשון אנאבר עם תפריט מותאם כמובן ותזונה למטרת מסה!
לקבל את הפוש הזה להמשך העלייה בלי להשתמש בטסט ובלי זריקות
יהיה ניתן לראות אנבוליות מהחומר איזה שינוי שונה מהפן הטבעי ברמה מסויימת?
אם הכל מבוצע מכמות ותפריט מדוקדק.

האם יש לו השפעה כלשהי על רעב? האם הוא יכול לתרום לזה לעלייה יותר גדולה?

ועד כמה זה מעורר דאגה על ה hpta?

נערך לאחרונה:
אנאבר זה ממש לא הבחירה הראשונה(ולא השנייה)למסה
עדיין,כמובן שיהיו השפעות אנאבוליות.
כל סטרואיד אנאבולי צריך לעורר דאגה אצלך לגבי hpta.
לא יודע לגבי רעב אבל אתה כן אמור להרגיש עליה בכוח,שוב,לא כמו שסטרואידים אחרים יתנו לך

• פותח/ת השרשור
אנאבר זה ממש לא הבחירה הראשונה(ולא השנייה)למסה
עדיין,כמובן שיהיו השפעות אנאבוליות.
כל סטרואיד אנאבולי צריך לעורר דאגה אצלך לגבי hpta.
לא יודע לגבי רעב אבל אתה כן אמור להרגיש עליה בכוח,שוב,לא כמו שסטרואידים אחרים יתנו לך
תודה על המענה!
וכמה הוא אמור לעורר דאגה משהו ברמה של טסט או כאילו משהו שאפשר לדעת שישר יחזור למצב נורמלי מייד לאחר הפסקת שימוש?

סטרואיד זה סטרואיד לא משנה איזה,
תהיה לו השפעה על הציר כמו שנאמר כאן ,
אנאבא סטרואיג עדין מאוד אתה תראה עלייה במשקל אבל לא כמו סטרואידים אחרים ,
אני לסייקל ראשון הייתי מריץ טסט לבד.

אחי אני מבין את הלחץ והרצון לעשות סייקל וזה..
אבל תבין,אנאבר לא יתן לך שום דבר כרגע. אתה בן 20 נכון?
תמתין קצת,גם אני עשיתי בגיל 20 את הסייקל הראשון שלי,רק סופרדרול,ולא יצא מזה כלום. איבדתי 80% אחרי כמה שבועות.
כדורים בלבד לא ייתנו לך שום דבר ויגרמו לך להרגשה כללית רעה. הכאבי ראש האלה? זה לחץ גם גבוה. הכאבי גב? זה הכבד צועק עליך.
עזוב אותך מזה. תקרא קצת,תחקור,ותקבל את ההחלטה הכי נכונה בשבילך

תמתין קצת,גם אני עשיתי בגיל 20 את הסייקל הראשון שלי,רק סופרדרול,ולא יצא מזה כלום. איבדתי 80% אחרי כמה שבועות.
כדורים בלבד לא ייתנו לך שום דבר ויגרמו לך להרגשה כללית רעה. הכאבי ראש האלה? זה לחץ גם גבוה. הכאבי גב? זה הכבד צועק עליך.
כמה עלית בתכלס מהסופרדרול סולו? סתם מסקרן. קראתי שהוא מאוד עוצמתי אבל חייב להריץ עם טסט אחרת תאבד המון מהרווחים (מה שלמדת ממנו).

כמה עלית בתכלס מהסופרדרול סולו? סתם מסקרן. קראתי שהוא מאוד עוצמתי אבל חייב להריץ עם טסט אחרת תאבד המון מהרווחים (מה שלמדת ממנו).
במשקל גוף אני לא זוכר.
שיפרתי את הבנץ פרס בערך ב10 קילו בחודש.
5 קילו חזרו אחורה בסיום הסייקל

• פותח/ת השרשור
מסכים מה שאתה אומר אבל כן כמעט 21 וזה לאחר הרבה מחשבות וכמה שנים של אימונים באלי כבר לתת תפוש הזה ולהגיע לתוצאה הסוג של סופית שאני כבר מצפה לה.

מבחינת תזונה והכל אני יודע איך הגוף מגיב אבל מאמין שהאנבר יתן לי את הבוסט הזה גם עם שיפור אסטתי ועם עלייה במסה.

תודה על התגובה מעריך!.
סטרואיד זה סטרואיד לא משנה איזה,
תהיה לו השפעה על הציר כמו שנאמר כאן ,
אנאבא סטרואיג עדין מאוד אתה תראה עלייה במשקל אבל לא כמו סטרואידים אחרים ,
אני לסייקל ראשון הייתי מריץ טסט לבד.
זהו שסייקל טסט זה הייתה גם מחשבה אין לי בעיה עם זריקות או משהו אני גם מוכן אם צריך
אבל לזה יש המון תופעות לוואי בניגוד לאנאבר שהוא עדין יחסית ואני שולט במינון.

יש אצלי מישהו בחדר כושר שלקח טסט בלבד הוא היה נראה פשוט מטורף היה אפשר לתלוש לו את הורידים מהיידים
אבל הכמות כדורים שהוא היה לוקח בשביל לחסוך תופעות לוואי פשוט נשמע הסטרי ומלחיץ מודה.
טמוקסיפן - ארימדקס כל אלה
והתוצאות היו בשמיים מהטסט אני יודע שאם אקח דבר כזה אגיע למטרה שאני רוצה בתקופה של זה אבל אנאבר נשמע גם אופצייה טובה מאשר לקחת את כל תרופות האלה בשביל לחסוך הרבה דברים אחרים.

מבין מה אתה אומר..זה גם סוג של דרך להתחיל במשהו חלש יותר ולהגביר.
קח בחשבון שאם אתה נכנס לעולם הזה,אין מנוס מטסט בסוף.בהצלחה

אם אתה חושב שאחרי אנאבר תהיה מרוצה ותפסיק - אתה טועה.
תמיד רוצים עוד. תמיד תהיה לך עוד מטרה. במיוחד בסטרואידים שיש גורם חיצוני ללא מאמץ שיכול לשפר אותך - אתה לא הולך לסרב לו.

אגב לגבי טסט סולו, יש תופעות לוואי וזה משתנה מאדם לאדם. אני כרגע על 750 בשבוע שזה הרבה מאוד בשבילי, בלי שום תופעות לוואי (לא לוקח ארימדקס), בניגוד לחומרים אחרים שחרפנו אותי וגרמו לי להרגיש חרא ומאוד לא בריא.

אנאבר אכן נחשב עדין מאוד ולי אישית לא היו איתו שום בעיות, אבל היו לי בעיות עם חומרים אחרים שנחשבים עדינים ו/או במינונים נמוכים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה חושב שאחרי אנאבר תהיה מרוצה ותפסיק - אתה טועה.
תמיד רוצים עוד. תמיד תהיה לך עוד מטרה. במיוחד בסטרואידים שיש גורם חיצוני ללא מאמץ שיכול לשפר אותך - אתה לא הולך לסרב לו.

אגב לגבי טסט סולו, יש תופעות לוואי וזה משתנה מאדם לאדם. אני כרגע על 750 בשבוע שזה הרבה מאוד בשבילי, בלי שום תופעות לוואי (לא לוקח ארימדקס), בניגוד לחומרים אחרים שחרפנו אותי וגרמו לי להרגיש חרא ומאוד לא בריא.

אנאבר אכן נחשב עדין מאוד ולי אישית לא היו איתו שום בעיות, אבל היו לי בעיות עם חומרים אחרים שנחשבים עדינים ו/או במינונים נמוכים.
מסכים מה שאתה אומר שתמיד בא עוד - אבל אחרי כמה שנים של אימונים הגיע הזמן ולקבל את הדחיפה הראשונית הזאת ולראות השפעה עם חומר קליל יחסית ולראות מה ניתן לקבל רק ממנו - לאחר מכן אם זה לא יספיק נפעל בהתאם 😃.

הנה הגיון פשוט:

אם אנאבר יתן מעט - אתה תרצה יותר
אם אנאבר יתן הרבה - אתה תרצה להמשיך, בסופו של דבר יותר

תקרא ותחכים לגבי סטרואידים, בראיה שאם אתה מתחיל אתה תמשיך ותמשיך עם חומרים יותר ״רציניים״.

• פותח/ת השרשור
הנה הגיון פשוט:

אם אנאבר יתן מעט - אתה תרצה יותר
אם אנאבר יתן הרבה - אתה תרצה להמשיך, בסופו של דבר יותר

תקרא ותחכים לגבי סטרואידים, בראיה שאם אתה מתחיל אתה תמשיך ותמשיך עם חומרים יותר ״רציניים״.
צודק לא שולל אני מתבלט הרבה מאוד עד עכשו על עניין של להתחיל מטסט 500 בשבוע או מהאנבר.
ההורדה של ה HPTA נורא מלחיץ והכדורים של הטמוקסיפן שלא צריך לדעת למה הם מיועדים.....

אני מציע לך לקרוא מה השימוש המקורי של אנאבר. ספוילר, זה לאנשים חולים מאד.

כל הסטרואידים מיועדים במקור או לאנשים חולים מאוד, או שהם תוסף מחתרתי שלא היה אף פעם בפיתוח רציני של חברת תרופות.

שאתה נכנס לעולם של סטרואידים, זה הכל עניין של איזון תופעות לוואי עם שלל תרופות ותוספים. את האמת? טמוקסיפן זה הדבר שהיה הכי פחות מדאיג אותי...

אני מציע לך לקרוא מה השימוש המקורי של אנאבר. ספוילר, זה לאנשים חולים מאד.

כל הסטרואידים מיועדים במקור או לאנשים חולים מאוד, או שהם תוסף מחתרתי שלא היה אף פעם בפיתוח רציני של חברת תרופות.
..

תקן אותי אם אני טועה אבל זה לחולי סרטן,איידס או מחלה אוכלת שריר אחרת , חיובי?

ואילן,הבחור שהגיב פה צודק במאה אחוז. טמוקסיפן זה לסרטן השד בבחורות,כלומיד זה עוזר לבייץ.. במקור התרופות האלה שייכות לדברים אחרים לגמרי.

בדר״כ זה לדברים כאלה, לעזור לעלות במשקל.

במקרה של אנאבר במקום זה לטיפול בנפגעי כוויות קשות, חולי אוסטיאופורוסיס וכו׳.

• פותח/ת השרשור
בדר״כ זה לדברים כאלה, לעזור לעלות במשקל.

במקרה של אנאבר במקום זה לטיפול בנפגעי כוויות קשות, חולי אוסטיאופורוסיס וכו׳.
כן , אבל אני בטוח עם ההחלטה שלי לגבי החומר עכשו אני רק מחכה לתקופה מסויימת שתעבור ואתחיל עם האנבר כנראה במקום הטסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית