נק' מוניטין:
1
- 23
- 1
- כן
המלצה לשייק אחרי אימון שלא בנוי מאבקת חלבון ומחומרים טבעיים.. עשיר בחלבון
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ישמע לך קצת מצחיק אבל אני קצת נשלט על ידי המשפחה שלי שקצת מצליחה לשכנע אותי שאבקות חלבון מסוכנות לגילי ולא בריאות אשמח אם תתן לי אפשרויות לנפץ להם את הטענות האלה
אל תתחיל עם השטויות האלה בחייך. לא לכולם יש זמן לעמוד ליד הגז כל היום ולהתעסק עם אוכל במיוחד לאנשים ששוקלים 100++ וצריכים להכניס +200 גרם חלבון ביום. זה לא שהוא שותה רק אבקה כל היום, מ 2.3 סקופים לא יקרה לו שום דבר.למה לא לאכול אוכל רגיל? בשביל מה צריך אבקה סופר מעובדת שמכילה רק חלבון ותו לא?
אל תתחיל עם השטויות האלה בחייך. לא לכולם יש זמן לעמוד ליד הגז כל היום ולהתעסק עם אוכל.
איזה מידע בדיוק? במה אבקה שונה משאר החלבון? יש לך מושג מה דוחפים לבשר שאתה אוכל? לביצים? דיי נו חלאס עם הבולשיט הזה. מה נראה לך שכל האוכל הזה שאתה קורא לו ״בריא״ יותר טוב מאבקת חלבון? בוא תביא מחקר אחד שמוכיח את הטענה שלך כי כרגע יש מחקרים שרק בעד אבקות. מוזמן לקרוא את המחקר הנ״לשטויות מבחינתך אולי. אפשר להכין בשעה וחצי אוכל לחמישה-שישה ימים. אבקה לא שווה לטונה אז למה להטעות אותו? אם הוא רוצה לשתות אבקות, אז בכיף. אבל לפחות שידע את כל המידע הרלוונטי ויקבל החלטה בעצמו.
איזה מידע בדיוק? במה אבקה שונה משאר החלבון? יש לך מושג מה דוחפים לבשר שאתה אוכל? לביצים? דיי נו חלאס עם הבולשיט הזה. מה נראה לך שכל האוכל הזה שאתה קורה לו ״בריא״ יותר טוב מאבקת חלבון? בוא תביא מחקר אחד שמוכיח את הטענה שלך כי כרגע יש מחקרים שרק בעד אבקות. מוזמן לקרוא את המחקר הנ״ל
Whey Protein Supplementation Enhances Whole Body Protein Metabolism and Performance Recovery after Resistance Exercise: A Double-Blind Crossover Study
סיבים, מינרלים ויטמינים. האפקט הפסיכולוגי של לשתות אבקות לעומת לאכול אוכל מוצק.
סיבים, מינרלים ויטמינים. האפקט הפסיכולוגי של לשתות אבקות לעומת לאכול אוכל מוצק. לא אמרתי את המילה "בריא" בשום מקום כאן, זה היסק שלך.
א.תקרא את המחקר.
ב.אני אגיד שוב, אנחנו לא מתבססים רק על האבקה, כולה 2,3 סקופים זה מה שיעשה כזה נזק מבחינת מינרלים בחייך?! בנוסף, אני מתווסף במולטי ויטמין כי אני פשוט לא אוהב ירקות גם זה כזה נורא?
יותר מזה, אני צורך אבקות שנים על גבי שנים ועשיתי בדיקות דם תקופתיות לפני שבוע וחצי והכל יצא מעולה. אז איפה הנזק בדיוק? אני מבין שאולי אנשים שרוב התזונה שלהם מבוססת על אבקות זה כבר משהו חריג אבל אנשים שיודעים איך ומתי לצרוך, לא רואה שום סיבה להתנזר מזה אם זה נוח להם.
אף אחר לא אמר שאבקה עדיפה על אוכל מוצק אבל אתה סתם מנפח את הנושא כי כמו שאמרתי אף אחד פה לא מבסס את התזונה שלו נטו מאבקת חלבון.המחקר הזה לא מדבר על עדיפות של תוסף לעומת אוכל מוצק. הוא מדבר על צריכת תוסף חלבון לפני השינה וההשפעות הנלוות לכך.
אני לא אמרתי מה יותר טוב או פחות טוב. אלא שיש הבדל בין טונה לאבקה מבחינת המרכיבים התזונתיים האחרים. שכל אחד יעשה מה שנראה לו.