הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 3 שאלות לי אליכם

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
אהלן, חדש פה.
1) אני התחלתי חיטוב לפני חודשיים והייתי על 15% שומן. היום אני מאמין שאני כבר איזה 11-12 אחוז (כבר רואים ריבועים ולפני חודש שניבדקתי הייתי 13.7%). אני הולך לעשות שבועיים מאזן נייטרלי ואז לחזור לחיטוב. החיטוב שעשיתי עד עכשיו הוא חיטוב לפי המדריך לחיטוב באתר, והורדתי איתו כבר 6 קילו. השאלה שלי היא אם שווה לי לעבור לדיאטה דלת פחמימות כמו AD או Carb Cycling או שאני אחזור לחיטוב שעשיתי עד עכשיו?
2) יש איזה שורף שומן מומלץ וחוקי שיחטב אותי ולא את הארנק שלי?
3) זה לא קשור לתזונה אבל אם כבר פתחתי פה פוסט אז אני אשאל את זה פה. אני עושה את הפרס בעמידה עם 60 קילו. אתם ממליצים להשתמש בחגורה לגב?
תודה מראש לעוזרים

1. אם אתה לא תקוע אז לא.
2. חוקי? לא. אם אתה לא צורך כבר - תקנה קפאין.
3. אם אין בעיות מיוחדות, לא.

בשביל מה לעשות חיטוב אם אתה על 11% שומן?!?
קשה לי להאמין שאתה משתמש בסטרואידים ואתה צריך לעשות ייבוש לקראת תחרות או סתם..

השאלה מה המטרה שלך בחור. 11% שומן זה מכובד מאוד.
חגורת גב בעקרון משתמשת בתור מעין שריר נוסף שלך ולא ממש נותנת לגוף לבד להתגבר על העומס בעצמו.
אם אין לך בעיות גב במשקל של 60 קילו אין צורך לדעתי.

השאלה מה המטרה שלך בחור. 11% שומן זה מכובד מאוד.
חגורת גב בעקרון משתמשת בתור מעין שריר נוסף שלך ולא ממש נותנת לגוף לבד להתגבר על העומס בעצמו.
אם אין לך בעיות גב במשקל של 60 קילו אין צורך לדעתי.

wtf?
😳

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התגובות. לגבי האחוז שומן שלי, אני לא סגור עליו אבל אני מעריך שאני 11-12 אחוז כי לפני חודש הייתי על 13.7%. בעוד שבוע תיהיה לי מדידה ואז אני אהיה יותר חכם. לגבי החגורת גב, אני שואל כי לפעמים בחזרה האחרונה אני מרגיש שהגב שלי מתעקם יותר מידי אחורה, אז חשבתי שאולי ככה ליתר בטחון אני אשתמש בחגורה. דרך אגב, שאני הולך לחנות ספורט לקנות תחגורה, איך אני יודע שהחגורה טובה? ואיפה אפשר לקנות קפאין? שוב תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית