הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות על חיטוב

• פותח/ת השרשור Idord
  • פורסם בתאריך

Idord

משתמש מתחיל
16
2
נק' מוניטין:
2
16
2
היי מה נשמע? אשמח לשאול כמה שאלות על חיטוב, התחלתי לפני שבוע וחצי בערך
1. מצרף תמונה של המשקל שלי לאורך הזמן, זאת ירידה תקינה בהתחלה (יודע שבהתחלה יורדים הרבה נוזלים)?
2. מה קצב ירידה שבועי/חודשי שאני צריך לשאוף אליו?
3. בחיטוב אפשר להעלות משקלים בחדר כושר? או שזה רק לשמר
4. מצרף פה קישור לתמונות שהעלתי משיא המסה, כמה אחוז שומן חושבים שאני וכמה לדעתכם ק״ג יש לי לחטב? (אני כמובן ממשיך עד שאהיה מרוצה אבל רוצה לתאם ציפיות עם עצמי)
תודה לכם 😃

קבצים מצורפים

• IMG_9989.jpeg
    IMG_9989.jpeg
    KB 64.1 · צפיות: 24
1. מצרף תמונה של המשקל שלי לאורך הזמן, זאת ירידה תקינה בהתחלה (יודע שבהתחלה יורדים הרבה נוזלים)?
עברו רק 10 ימים אבל כן, בהתחלה יש גם ירידה גדולה של נוזלים אז נראה בסדר גמור.
2. מה קצב ירידה שבועי/חודשי שאני צריך לשאוף אליו?
בגדול 0.5%-1% ממשקל גופך בשבוע.
3. בחיטוב אפשר להעלות משקלים בחדר כושר? או שזה רק לשמר
לחלוטין בתיכנון נכון אפשר להתקדם, אולי לא בצורה אידיאלית כמו במסה אבל אפשרי.
4. מצרף פה קישור לתמונות שהעלתי משיא המסה, כמה אחוז שומן חושבים שאני וכמה לדעתכם ק״ג יש לי לחטב? (אני כמובן ממשיך עד שאהיה מרוצה אבל רוצה לתאם ציפיות עם עצמי)
כנראה באיזורים של ה14-16 א.ש.
בתור התחלה הייתי לוקח את זה לפחות 4-5 ק"ג למטה ומשם מתכנן עד לאיפה להמשיך להתחטב.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
עברו רק 10 ימים אבל כן, בהתחלה יש גם ירידה גדולה של נוזלים אז נראה בסדר גמור.

בגדול 0.5%-1% ממשקל גופך בשבוע.

לחלוטין בתיכנון נכון אפשר להתקדם, אולי לא בצורה אידיאלית כמו במסה אבל אפשרי.

כנראה באיזורים של ה14-16 א.ש.
בתור התחלה הייתי לוקח את זה לפחות 4-5 ק"ג למטה ומשם מתכנן עד לאיפה להמשיך להתחטב.

בהצלחה
וכל עוד אני בטווח של החצי אחוז- אחוז זה סבבה? או שאני צריך לשאוף לאחוז? בכל זאת זה הפרש גדול

מזה אומר תכנון נכון?

אשכרה חושב 14-16? האמת חשבתי שהרבה יותר. לא יודע אבל אם זאת רק הרגשה אישית או התמונות ששלחתי. יש מצב גם קשור לגנטיקה שלי, בחיים לא היו לי קוביות נגיד, רק עכשיו אני מתחיל לראות בקטנה

וכל עוד אני בטווח של החצי אחוז- אחוז זה סבבה? או שאני צריך לשאוף לאחוז? בכל זאת זה הפרש גדול
ההפרש לא גדול, כל מה שיהיה בטווח יהיה תקין.
מזה אומר תכנון נכון?
תיזמון ארוחות, תיכנון עומסים, תוכנית אימונים מותאמת, אסטרטגיות שונות לצאת מתקיעות... יש הרבה משתנים.
אשכרה חושב 14-16? האמת חשבתי שהרבה יותר. לא יודע אבל אם זאת רק הרגשה אישית או התמונות ששלחתי. יש מצב גם קשור לגנטיקה שלי, בחיים לא היו לי קוביות נגיד, רק עכשיו אני מתחיל לראות בקטנה
המספר לא רלוונטי ולא מעניין בשום צורה.

• פותח/ת השרשור
ההפרש לא גדול, כל מה שיהיה בטווח יהיה תקין.

תיזמון ארוחות, תיכנון עומסים, תוכנית אימונים מותאמת, אסטרטגיות שונות לצאת מתקיעות... יש הרבה משתנים.

המספר לא רלוונטי ולא מעניין בשום צורה.
סבבה תודה

אהה.
חשבתי בחיטוב
אצלי בגלל המשקל שלי,יקח זמן עד שאתקע נכון?
א. אי אפשר לדעת מראש איך, מתי וכמה תיתקע בדרך.
ב. אין קשר בין המשקל שלך לתקיעה, יש הרבה משתנים אחרים שיהיו רלוונטים הרבה לפני.
ג. זה לא משהו שצריך להתעסק בו מראש, אם וכשתצטרך תעשה את ההתאמות.

Back
למעלה תחתית