הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחזור לשתות xl+ כדור קפאין

itamard

משתמש מתחיל
239
26
נק' מוניטין:
29
239
26
אני כעט בגיל 17, מתאמן שנה וחצי.
בעבר הייתי משלב לעתים רחוקות( שלוש פעמים עד כה) כדר קפאין וXL עכשיו זה משום שרציתי יותר מרץ באימון. פעם ראשונה זה עבד מעולה הרגשתי מלא מרץ. אחרי חודשיים ניסיתי שוב, וגם היה מצויין. אחרי שלושה חודשים שתיתי על קיבה ריקה(לא יודע אם זה קשור) והרגשתי שהלב פועם במהירות רבה מאוד(התייעתי בעניין זה גם פה הפורום). עכשיו כמובן שפעמים קדמות הלב שלי טס, אבל הפעם הרגשתי את זה יותר, מדדתי לעצמי דופק והוא היה בשמיים, נבהלתי מזה מאוד. ובנוסף הרגשתי בחילה וחולשה חזקה. ככל שניסיתי להמשיך להתאמן ככה הרגשתי את הלב יותר. לכן הפסקתי את האימון. מאותו רגע הרגשתי את הלב שלי פועם חזק(ובנוסף הרגשתי כאלו הבטן שלך מקרקרת מרעב) במשך שלושה ימים, וזה עבר.
עבר מאז ארבעה חודשים ואני רוצה לנסות שוב. עכשיו אני אחרי שלושה חודשים רצופים שבהם הייתי שותה קפה לפני אימון. כך שיכול להיות שהאפקט יהיה חלש יותר. השאלה שלי זה האם המצב שנקלעתי אליו בפעם האחרונה יקרה לי שוב??
(בפעם האחרונה חציתי את הכדור ושתיתי את שני החצאים בנפרד, יכול להיות שזה הייתה הבעיה)

כדור קפאין כנראה שהוא 200mg קפאין.
XL - 80mg
אם אתה שותה קפה בבוקר - סביבות 95mg
ז"א אתה מכניס 375mg קפאין לגוף ביום
כדאי שלא תעבור את ה400mg ליום, וכיוון שאתה מגיע למכסה ועוד על בטן ריקה הגוף שלך לא אוהב את זה.
תוריד את הכמות קפאין ותנסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית