הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדה של האפקט של קפאין

Question

משתמש מתחיל
248
28
נק' מוניטין:
35
248
28
מישהו יודע איך אפשר להוריד את האפקט של קפאין? זה נמצא כמעט בכל דבר שאני צורך קקאו, קפה שחור ותה ירוק זה אפילו לא עובר את ה230 mg קפאין אבל אני ממש רגיש לקפאין מסתבר. מספיק שרק אני שותה קפה שחור כוס אחת ומתחיל לי דופק מהיר הזעה לחץ דם חרדות כאב ראש קושי להתרכז ממש אפקט כללי לא טוב, אז הרבה פעמים אני מוותר על הקפה שחור ומרגיש הרבה יותר טוב אבל לפעמיים צריך את הבוסט של הקפאין שאין לך כוח לאימון בבוקר ואז אני ממש שם לב להבדלים. אני מתקשה להבין כל הפרי וורקאטים האלה שאנשים לוקחים יש בהרבה מהם כמויות עצומות של קפאין איך זה לא משגע אנשים

יש גם פרי וורקאוטים בלי קפאין,
אין לי איזה מוצר ספציפי שאני יכול להמליץ אבל תחפש Stim free pre workout.
אתה יכול להחליף את הקפה בקפה נטול שגם בו יש קפאין אבל ממש מעט ולהחליף את התה ירוק לתה בלי קפאין

• פותח/ת השרשור
יש גם פרי וורקאוטים בלי קפאין,
אין לי איזה מוצר ספציפי שאני יכול להמליץ אבל תחפש Stim free pre workout.
אתה יכול להחליף את הקפה בקפה נטול שגם בו יש קפאין אבל ממש מעט ולהחליף את התה ירוק לתה בלי קפאין
התכוונתי אחרי ששתיתי קפאין אם יש דרך להוריד את האפקט שלו. לגבי הפרי וורקאט אלה בלי קפאין בטח לא נותנים הרבה תמורה לאנשים כי רוב האפקט שאנשים מדברים עליו מגיע מהקפאין בכלל ולא מכל מיני דברים לא מוכחים שיש שם ממה שאני יודע

התכוונתי אחרי ששתיתי קפאין אם יש דרך להוריד את האפקט שלו. לגבי הפרי וורקאט אלה בלי קפאין בטח לא נותנים הרבה תמורה לאנשים כי רוב האפקט שאנשים מדברים עליו מגיע מהקפאין בכלל ולא מכל מיני דברים לא מוכחים שיש שם ממה שאני יודע
ממה שראיתי בגוגל מומלץ לאכול ביחד שאתה צורך קפאין , לעשות פעילות גופנית ולשתות מים.
מקור :

אני לא יודע כמה האתר הזה אמין אבל זה נשמע דיי הגיוני

מספיק שרק אני שותה קפה שחור כוס אחת ומתחיל לי דופק מהיר הזעה לחץ דם חרדות כאב ראש קושי להתרכז ממש אפקט כללי לא טוב, אז הרבה פעמים אני מוותר על הקפה שחור ומרגיש הרבה יותר טוב אבל לפעמיים צריך את הבוסט של הקפאין שאין לך כוח לאימון בבוקר ואז אני ממש שם לב להבדלים.
זה קורה בכל פעם שאתה צורך קפאין?
כשאתה לא צורך קפאין כלל, האם תופעות הלוואי נעלמות או שאתה חווה אותם מדי פעם גם אם לא צרכת קפאין?

בכל אופן, נצא מנקודת הנחה שקפאין גורם לתופעות הלוואי הללו, זה אומר שמינון הקפאין שצרכת גבוה מדי בשבילך. פשוט תפחית את מינון הקפאין עד שתגיע למינון שתרוויח ממנו את היתרונות של קפאין מבלי לסבול מתופעות הלוואי. יכול להיות שאתה שם יותר מדי קפה שחור ואז גם כוס אחת יכולה לגרום לתופעות לוואי האלה

• פותח/ת השרשור
זה קורה בכל פעם שאתה צורך קפאין?
כשאתה לא צורך קפאין כלל, האם תופעות הלוואי נעלמות או שאתה חווה אותם מדי פעם גם אם לא צרכת קפאין?

בכל אופן, נצא מנקודת הנחה שקפאין גורם לתופעות הלוואי הללו, זה אומר שמינון הקפאין שצרכת גבוה מדי בשבילך. פשוט תפחית את מינון הקפאין עד שתגיע למינון שתרוויח ממנו את היתרונות של קפאין מבלי לסבול מתופעות הלוואי. יכול להיות שאתה שם יותר מדי קפה שחור ואז גם כוס אחת יכולה לגרום לתופעות לוואי האלה
לעיתים רחוקות אני חש אותם וזה בעוצמה יותר נמוכה, אם שתיתי קפאין זה ממש מוגבר ואני שותה כוס עם שתי כפיות קפה זה משהו כמו 150 mg

• פותח/ת השרשור
תשתה קפה נטול קפאין..
אני אוהב את האפקט של הקפאין באימון עצמו הבעיה שלי זה אחר כך אי אפשר לעשות כלום בגלל זה אני מחפש דרכים כן לצרוך קפה אבל להוריד את האפקט שלו אחר כך. אפילו אם אני שותה קפאין בשש בבוקר זה נמשך עד הצהריים האפקט ואפילו יותר

אחי זה האפקט של קפאין...
זה כמו שתגיד שאתה רוצה לעשות סטרואידים בלי התופעות לוואי 😅
תנסה לשחק במינון של הקפאין.. כפית / חצי כפית.

• פותח/ת השרשור
אחי זה האפקט של קפאין...
זה כמו שתגיד שאתה רוצה לעשות סטרואידים בלי התופעות לוואי 😅
תנסה לשחק במינון של הקפאין.. כפית / חצי כפית.
כן אבל חייב להיות משהו אינהיביטורי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית