הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל טסט-דיבול האם מזוייף? האם נמכר במחיר גבוהה?

benberi

משתמש מתחיל
83
23
נק' מוניטין:
38
83
23
לפני כמה ימים קניתי סייקל של דיבול 6 שבועות וטסט 500 בשבוע ל12 שבועות ב1300 שקל:

7wgvYpK.png

אני לא מוצא את המוצר של הטסט הזה בשום מקום באינטרנט ואני ממש בחשש שזה מזוייף.
האם מישהו מכיר את זה?

אני כרגע ממש מתחרט על זה שקניתי, פתאום יש לי חשש להשתמש עדיין לא התחלתי, חושש ממה שיקרה אחרי הסייקל בזמן הריפוי שאני אשמין (אפילו שאין לי נתיה להשמנה) מפחד מדיכאון אחרי הסייקל כי אני כן בן אדם דכאוני יכול להיכנס לדיכאון בקלות.

אני שאמח אם מישהו יכול להסביר לי קצת ולתת לי יעוץ כי שילמתי הרבה כסף על זה ולא יודע מה לעשוצ עכשיו

החומרים בתמונה זה של חברת VERTEX וגם HD זה לא נראה מזויף. מצד ימין בתמונה זה נראה כמו בקבוק של טסט אננטט. מצד שמאל בתמונה 2 הבקבוקים זה סוסטנון זה לא טסט אננטט אתה צריך לעשות סייקל של אחד מהחומרים ולא לערבב בניהם. יש לך גם ארימידקס שם והדיבול נראה מקורי.
עם אתה מפחד להשתמש ולהכנס לדיכאון ולהשמין וכו וכו. אני ישמח לקחת לך את החומרים ולהשמיד אותם . ותיהיה יותר בריא.

אני משתמש קבוע בוורטקס הם טיל. בעבר השתמשתי בhd וגם לא מאכזב.
תתחיל לדעתי עם הסוסטנון והדיבול, הייתי מציע להתחיל עם אנטט, אבל קנית מיקס

2 זריקות מפוצלות 1 cc כל אחת, דיבול תתחיל עם 20-30 מ"ג, תמיד אחרי אוכל .

נקודות הזרקה רק בעכוז למעלה בצד תלמד טכניקה חשוב מאוד.
לשאוב את החומר עם מחט ירוקה, ולהחליף למחט, כחולה עד הסוף פחות כואב. אתה תרגיש כאבים במקום הזריקה לאחר כמה שעות למשך ימים. עד שתתרגל, תמיד לשאוב לפני הזרקה.

תקרא קצת לטובתך האישית.

נערך לאחרונה:
דיבול יוצא מהגוף מאוד מהר ביחס לאוראלים אחרים. תפזר אותו שווה במהלך היום
נניח כל 8 שעות ככה שתמיד ישאר בדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית