עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה אחי על התשובה וההסברים, החכמתי בזכותך שוב בפעם האלף ואחת.כן, זה קורה באחיזה משולבת, ביד שאוחזת עם הכף יד כלפי קדימה.
בדר״כ מה שיגביר את הסיכוי לקרע בשריר-
1. התייבשות (לא שותים מספיק מים לאורך יום שלם של תחרות)
2. אובדן מלחים / מינרלים (סימפטום של התייבשות)
3. שימוש בסטרואידים ״מייבשים״ כמו טרן למשל
ספציפית בדדליפט מה שבדר״כ קורה זה שמושכים עם ידיים לא ישרות, ליפטרים עם זרועות מאוד חזקות מבצעים כפיפה מינימלית עם משקל מאוד גבוה וככה זה קורה.
זה לא נפוץ כמו שחושבים, ובאופן ספציפי כי מי שאני מכיר שקרע בייספס לא היה טבעי אם זה מנחם אותך.
אה מצטער. כן הבנתי עכשיו. אני מכיר את זה שלפעמים אני מרים משקל כבד למה שאני רגיל ואני פתאום מוצא עצמי עם כיפוף קטן ואני מיישר אותו מהר.בהחלט לא!
הבנת אותי לא נכון. שיש לך זרועות יחסית חזקות, אתה יכול פיזית למשוך עם כפיפה מינימלית. זו הטעות! אם אתה מושך עם כפיפה אתה מסכן את הבייספס שזה לא שריר גדול שיכול להרים משקלים של דדליפט.
תודה רבה 😃הידים אמורות רק לתפוס את המוט, שום דבר אחר מעבר. כל ההרמה צריכה לבוא מפלג גוף תחתון וגב תחתון.
תודה רבה יאח על התשובה וההסבר:193ek:זה קורה רק באחיזה משולבת, ורק במשקלים גבוהים יחסית, לא ראיתי שזה קרה אי פעם למישהו עם פחות מ-250-300 קילו על המוט.
גם כמו שאופיר אמר, זה קורה כמעט תמיד לאנשים שלוקחים סטרואידים, גם בגלל שרקמות החיבור לא מתפתחות מהר מספיק כדי להתמודד עם המשקלים.
טריק כדי לוודא שזה לא יקרה זה לנעול חזק את התלת ראשי
הוק גריפ לא כולם יכולים לעשות ביעילות ובלי לסבול, ובמיוחד לא לנפח.לדעתי למי שלא מתחרה עדיף למשוך עם hook grip.
יש אנשים שמושכים מעל 300 עם הוק גריפ.
תעביר לשעה הרביעית, דקה 29 שניה 21.
יש אנשים שמושכים מעל 300 עם הוק גריפ.
תעביר לשעה הרביעית, דקה 29 שניה 21.
ככה זה תחרותוואי זה הדבר הכי מתסכל שראיתי, כל רגע הם משנים את הגובה של הסטנדים, כל רגע מחליפים פלטות וואו 3/4 מהזמן הם רק עסוקים בלסדר גובה ומשקולות.
חחח אני ראיתי בעיקר תחרויות של דדליפט שם זה די זורם, רק מוסיפים כל רגע משקולות עד שנשאר בנאדם אחד שמצליח להרים את המשקל החדש.ככה זה תחרות
אחי שמור על חימום תעבוד עם הרגליים ולא יהיה לך שום קרעים בביספ.
גם מנסיעה על אופניים אפשר לשבור יד אחי אל תחשוב יותר מדי תיהיה גבר.
וואי זה הדבר הכי מתסכל שראיתי, כל רגע הם משנים את הגובה של הסטנדים, כל רגע מחליפים פלטות וואו 3/4 מהזמן הם רק עסוקים בלסדר גובה ומשקולות.
כשניסיתי הוק גריפ זה ממש כאב לי ולא היה נוח אני תופס רגיל.