הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ויטהקוסט השתגעו סופית עם המשלוחים שלהם

avisasi

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
לפני איזה שבועיים שלוש הזמנתי חבילה די גדולה שחילקתי אותה לשניים.
האחת 2.23 קילו דימייטיז + קילו קראטין השניה אותו הדבר פלוס 2 קפאין. קיבלתי היום את הראשונה ומה?? המפגרים האלו שלחו רק את החלבון ובחשבונית רשמו את עלות החלבון לבד (30 ומשהו דולר) לא כולל עלות המשלוח. בדקתי בדואר אם זה הכל אז הם ענו לי שכן. כמובן ששילמתי על הכל כולל הקראטין (וגם על המשלוח של הקראטין וחלבון) והם רשמו שהם שלחו את הכל, שלחו מייל לדואר שלי שהחבילות נשלחו במלואן.
מה עושים? מיותר מלומר ששלחתי להם מייל על זה.

גם לי זה קרה. שלחתי מייל ונתנו לי זיכוי.
הם מפגרים. אני לא חושב שאני אתעסק איתם יותר

בדיוק היום קיבלתי חבילה מ BB
הכל היה שם מסודר הגיע בדיוק אחרי 14 יום כמו החבילה הקודמת
ולא היה חסר שום דבר.

על פניו מכל הסיפורים שנכתבים פה בפורום, ויטה קוסט זה סיוט לא משתלם
בטווח הארוך לפחות. אם שקלתי עד לפני כמה זמן בכל זאת להזמין מהם כדי לקבל עלות משלוח זולה יותר
עכשיו השתכנעתי סופית שלא.
אנשים שיכולים להרשות לעצמם לשלם כמה דולרים יותר הייתי ממליץ להם ללא ספק להזמין מ BB.

לגבי הבעייה שלך,נשמע מצב מעיק , במיוחד לאחר סיפורים על השירות שלהם.
תנסה להשיג את המייל של הבחורה הזאת ש moo מתקשר איתה כדי לנסות לקצר תהליכים
ותצרף את החשבונית המקורית עליה שילמת ואת החשבונית שקיבלת עם המשלוח ותראה שזה אותה החבילה (בטח יש מספר חבילה או משהו כזה).

הקטע איתם שהם ממש בסדר (זאת אומרת מזכים אותך על מה שצריך)
רק שהם מפגרים ואהבלים בטירוף וזה לוקח נצח עד שאתה מקבל מה שמגיע לך. הכל שם עובד מסורבל ומסובך.
זה כאב ראש וסיפור מהתחת. BB מקצוענים ברמות אחרות.

אני מהצד השני אכלתי חצץ עם BB והדואר פה כשהיה מדובר בהזמנה גדולה (3 פחים של 5lbs חלבון).

עוד לא יצא לי להזמין מויטה-קוסט חבילות גדולות אבל מהקטנות שעשיתי הכל הגיע.

נשמע מבאס..הם שלחו לך אימייל שחסר איזה מוצר וישלחו אותו בUPS או משהו כזה?
מה לגבי החבילה השניה?
דרך אגב אני הזמנתי דברים ב140 דולר- 4.5 ק"ג,אישרו לי שזה נשלח ולא כתבו לי על שום בעיה/חסר מוצר וכאלה..יש לי מה לפנות אליהם שלא תיווצר איזו בעיה?

נוצרה פה בעיה ממש מוזרה, לפני שבועיים הכל היה בסדר, פתאום לכולם יש בעיות? אולי הם החליפו הנהלה או משהו?

נוצרה פה בעיה ממש מוזרה, לפני שבועיים הכל היה בסדר, פתאום לכולם יש בעיות? אולי הם החליפו הנהלה או משהו?

מסכים, משהו פה ממש מוזר.
מאז שהזמנתי מהם, והייתי ממש מרוצה (למעט כמובן אורך ההמתנה עד ההגעה), אני שומע פה דברים הזויים על האתר הזה, ממש שוקל לא לקנות שם יותר..

עשיתי מהם כמה הזמנות שאני עדיןי מחכה להם.
חלבון דיימנטייז שהוזמן ב26/2
חלבון דיימנטייז+קריאטין שהוזמן ב1/3
וanimal pak+חטיף חלבון של iss שהוזמן לא מזמן.

שלחתי להם אימייל די ארוך בקשר למה ההזמנה הראשונה מתעקבת ואם הם שלחו לי את זה כמו שבקשתי עם המשלוח שבקשתי, נראה מה יענו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית