הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תופעות סייקל

אלמקייס

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
שלום לכולם ובוקר טוב.
אני בן32 בריא בדרך כלל יש לי חברה שאנחנו ביחד כ8 שנים.
לפני 3 חודשים התחלתי סייקל עם חומרים בולד דיקה סוסטנון בשילוב חומרים פרווירון,וארמידיקס.
כפי שכבר צייניתי למעלה שיש לי חברה שאני והיא 8 שנים יחד,וכל היחסים בינינו ללא אמצעי מניעה.
אך משום מה בחודשיים האחרונים פעמיים נכנסה להריון.
האם זה קשור בדרך כזו אחרת לחומרים הנ"ל?
כי אני מכיר את עצמי מספיק טוב,ויודע שעשיתי הכל כמו שצריך,נשארה האופציה היחידה החומרים שהשתמשתי בהם.
ואם התופעה הזו נוצרת כתוצאה מהסייקל,איך ומתי תחלוף?
חשוב לי להבהיר,כי ידוע לי שהכנסת טסט לגוף ממקור חיצוני מדכא את הייצור הטבעי בגוף ואז יש פחות זרע,אבל מה שמעניין אותי שאחרי 3 חודשים בסייקל נראה שיש כמות אדירה של זרע והורמון בגוף שמספיק טיפה אחת והאישה גבר בהריון.
תגובתכם ועזרתכם
תודה מראש

נערך לאחרונה:
זה בהחלט קורה, אני מכיר כמה וכמה חברה שהריצו מינון גבוה של חומרים והכניסו להריון.

אל תהיה עם ראש בקיר - תשתמש באמצעי מניעה ו/או לכל הפחות תגמור בחוץ.

• פותח/ת השרשור
זה בהחלט קורה, אני מכיר כמה וכמה חברה שהריצו מינון גבוה של חומרים והכניסו להריון.

אל תהיה עם ראש בקיר - תשתמש באמצעי מניעה ו/או לכל הפחות תגמור בחוץ.

תודה רבה לך על התשובה.
אתה צריך להבין שלא נכנסתי לפרטי פרטים.
כל מה ששיגע אותי במה שקרה,זה שכן גמרתי בחוץ ובכל זאת נכנסה להריון.
השאלה היא כזאת.
האם החומרים שאני משתמש בהם מחזקים את הזרע לרמה כזאת??!!
למרות שאני מנסה להסביר את עצמי שאני כבר 8 שנים מקיים יחסים לא מוגנים וכמובן גומר בחוץ כך שאני מכיר את עצמי טוב טוב.
אז איך קרה פעמיים בחודשיים שאני בסייקל???!!!

מוזר.. או שהיא בוגדת בך או שהחומרים מזוייפים.. או שאתה מקרה נדיר של אחד ל...

תעלה תמונה של החומרים

בסייקל האחרון שלי לפני שנה פלוס - גמרתי לבת זוגתי (לשעבר) כמה פעמים (באותה תקופה היא גם לא נטלה כדורים)
ולא היה זכר להריון

אל תשכחו שלהכנס להריון אפשר בתקופה מאוד ספציפית בחודש (ביוץ) ככה שגם בלי חומרים אפשר לגמור בפנים בתקופות בטוחות.

אני בן32 בריא בדרך כלל יש לי חברה שאנחנו ביחד כ8 שנים.
לפני 3 חודשים התחלתי סייקל עם חומרים בולד דיקה סוסטנון בשילוב חומרים פרווירון,וארמידיקס.
כפי שכבר צייניתי למעלה שיש לי חברה שאני והיא 8 שנים יחד,וכל היחסים בינינו ללא אמצעי מניעה.
אך משום מה בחודשיים האחרונים פעמיים נכנסה להריון.
1) עם היא נכנסה להריון מימך אז הגורם הוא פרווירון ולא החומרים.
2) יש מצב שאתה לא האבא.
🙁

זה יחסית נפוץ להכניס להריון תוך סייקל, כולל סייקל כבד.
כמו שאמרתי מכיר הרבה שמריצים גרם ומעלה והכניסו להריון בגלל אופטימיות יתרה.

בדיוק אתמול בחור שנתן 1062 טואטל ממש לפני כמה שבועות הודיע שאישתו בהריון, משהו אומר לי שהוא לא היה טבעי שהכניס אותה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית