הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lh Fsh וסייקל

AmitayOri

משתמש מתחיל
33
8
נק' מוניטין:
11
33
8
אהלן,
ביצעתי בדיקות לפני כחצי שנה, לא השתמשתי באנאבוליים מעולם (חוץ מסארמים ותרופות מחקר).
הLH שלי 0.9 והFsh 1.7.
טסטוסטרון 22.
לאחר בדיקות רבות, הLH והFsh מסתבר בסדר למרות הערכים הנמוכים וכמה מומחים טענו שזה דווקא מעיד על תגובה טובה של האשכים לייצור טסט (עובדה שהוא תקין) וגם מבחינת סקלת הנורמה אני בסדר. בכל מקרה אשמח לדעתכם אם כדאי לבדוק משהו נוסף (בדקתי את כל הציר ההורמונלי והיה בסדר) והאם כדאי לי להכנס במצב הזה לסייקל או שאני בסיכון כלשהו בגלל התוצאות האלה. תודה לעונים .

• פותח/ת השרשור
איזה סיכון ?
סיכון מוגבר להתאוששות מהסייקל, לחוסר פוריות, לבעיות זקפה, לבעיות זרע (ביחס לאדם אחר עם ערכים גבוהים יותר).
מייק בזמנו הגיב לי ״בלי להלחיץ״ שהמספרים האלו מעידים על פןטנציאל לבעיות..
אבל... לאחר ייעוץ אינטרנט קל עם אורולוג ואנדוקרינולוג הנתון לא הראה בעיה . אממה, הlh שלי הוא נורמה רק בחלק מהסקלות (תלוי לאיזה מעבדה הולכים). גם אחד מראשי האיגודים שאני מאוד מכבד אותו אמר שזה שטות והכל בסדר. אבל... אשמח לשמוע דעה של אחד מהחבר׳ה שיותר מתעסקים בזה בפאן המקצועי או כל אחד עם ניסיון בהורמונים האלה...

לפני הסייקל הראשון רמות הטסט שלי היו נמוכות כמעט מתחת לנורמה אחרי הסייקל הראשון ואחרי Pct תקין הטסט שלי לא ירד מי 25 lh fsh היו די טובים ואני כרגע ב pct בסייקל השני החשק מיני כרגע ירוד או בגלל הפרטנרית או באמת שאני פחות רעב לזה אך אני סבלני לגבי התאוששות ולא דואג

• פותח/ת השרשור
לא קשור לשאלתך, אבל אשמח לדעת באילו סארמים ותרופות מחקר השתמשת, ומהם רשמייך?
התנסיתי בMk677 - כחודש.
נחמד סהכ, עליה של כ 10 אחוז במשקלי עבודה, רעב, עייפות קלה לא יותר מזה.
קרדרין - לא הרגשתי הרבה , יותר זוקף את תוצאות החיטוב לעצמי ולא לחומר.
Rad 140 - לקחתי שבוע אבל החלטתי שלא להמשיך , כי אם כבר יש סיכון להשבתה אפילו הכי קטן וזה חומר שלא קיימים עליו מטא אנליזות / לא ידוע על מה הנזקים לטווח ארוך מעדיף להריץ טסט בהנחה שהכל בסדר
לא קשור לשאלתך, אבל אשמח לדעת באילו סארמים ותרופות מחקר השתמשת, ומהם רשמייך?
התנסיתי בMk677 - כחודש.
נחמד סהכ, עליה של כ 10 אחוז במשקלי עבודה, רעב, עייפות קלה לא יותר מזה.
קרדרין - לא הרגשתי הרבה , יותר זוקף את תוצאות החיטוב לעצמי ולא לחומר.
Rad 140 - לקחתי שבוע אבל החלטתי שלא להמשיך , כי אם כבר יש סיכון להשבתה אפילו הכי קטן וזה חומר שלא קיימים עליו מטא אנליזות / לא ידוע על מה הנזקים לטווח ארוך מעדיף להריץ טסט בהנחה שהכל בסדר והקרקע בטוחה מה שנקרא

lh נמוך וטסט בטווח הנורמה נוטה לגבוה זה מצוין אבל עם הסיטואציה הפוכה lh גבוהה וטסט מתחת לנורמה אתה בבעיה חבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית