הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע למשקל וסייקל

benyoao

משתמש מתחיל
88
27
נק' מוניטין:
30
88
27
היי התגעגעתם?
אני רוצה להתחיל סייקל שני
אני שוקל 57, פעם שעברה עשיתי 500 טסט שבועי וזה היה מושלם אבל כנראה מוגזם מדי לגוף הפטיט ולנפש התועה שלי

הפעם אני רוצה לעשות 350 טסט שבועי ול10 שבועות האם זה המינון המתאים למשקל או שאפשר טיפה גבוה יותר?
PCT נובלדקס
ויש לי גם HCG למהלך הסייקל כבר מוכן

היי התגעגעתם?
אני רוצה להתחיל סייקל שני
אני שוקל 57, פעם שעברה עשיתי 500 טסט שבועי וזה היה מושלם אבל כנראה מוגזם מדי לגוף הפטיט ולנפש התועה שלי

הפעם אני רוצה לעשות 350 טסט שבועי ול10 שבועות האם זה המינון המתאים למשקל או שאפשר טיפה גבוה יותר?
PCT נובלדקס
ויש לי גם HCG למהלך הסייקל כבר מוכן

למינון אין קשר למשקל ,כל אחד מגיב אחרת ,יש אנשים שמינון של 250 יעשה להם נפלאות לכל השאר פחות,סייקלים של טסט סולו זאת בדיחה ,אל תצפה ליותר מידי אלה אם אתה מתאמן מתחיל.

למינון אין קשר למשקל ,כל אחד מגיב אחרת ,יש אנשים שמינון של 250 יעשה להם נפלאות לכל השאר פחות,סייקלים של טסט סולו זאת בדיחה ,אל תצפה ליותר מידי אלה אם אתה מתאמן מתחיל.
סוףסוף מישהו ריאלי שחושב כמוני חח יש כאלה חושבים יתנו סייקל טסט 500 10 שבועות יהיו ארנולד לול

סוףסוף מישהו ריאלי שחושב כמוני חח יש כאלה חושבים יתנו סייקל טסט 500 10 שבועות יהיו ארנולד לול

בטח כי כל הפורום הזה מלא טיפשים שלא מפסיקים למלמל שטויות כמו "אין על טסט " או "סייקל ראשון תמיד הכי טוב"
Shut the fuck up and take your tren son

אתם מודעים שהמטרה שלו זה לא להעלות שריר ולא כוח בסייקל ?.. תציצו לו בפוסט הקודם שלו

המטרה שלו בסייקל זה להגיע שוב למיון עם דלקת בכליות עקב 'חוקן' מרובה... 🤦‍♂️

Untitled.jpg

• פותח/ת השרשור
אתה צריך פסיכיאטר לא סייקל
הפעם אני באמת הולך לעלות במשקלים ובסוף הסייקל אני אראה כמו אריאל בן עטר
וחוץ מזה אין תיירים שיסיחו את דעתי מהמטרה

המטרה שלו בסייקל זה להגיע שוב למיון עם דלקת בכליות עקב 'חוקן' מרובה... 🤦‍♂️

צפה בקובץ המצורף 83354
חיים דלקת במעי אני מבקש לדייק

הסייקל בסהכ כדי לדאוג שלא אשמין בצורה מוגזמת, הגנטיקה שלי פח וקשה לי לראות את עצמי משמין אז צריך בחיים פתרונות יצירתיים 😃
אתם צריכים להבין שפיצחתי את הקוד לניצחון בחיים האלה
יופי בפנים וחיטוב פותחים דלתות!
אנשים רואים אתכם כבריאים, כאנשים בעלי מוטיבציה, משקיענים, כנקיים ורוצים להיות חברים שלכם, רוצים אתכם, מחייכים אליכם..
ולמה שארצה לוותר על זה?
מבינים? נקודה למחשבה..
קחו כמה דקות לחשוב כי רובכם סטרייטים אתם לא מבינים את משמעות היופי בחיים האלה בגלל זה בנות משחקות ברובכם למרות שהן המין הנחות..

אתם צריכים להבין שפיצחתי את הקוד לניצחון בחיים האלה
יופי בפנים וחיטוב פותחים דלתות!
אנשים רואים אתכם כבריאים, כאנשים בעלי מוטיבציה, משקיענים, כנקיים ורוצים להיות חברים שלכם, רוצים אתכם, מחייכים אליכם..
ולמה שארצה לוותר על זה?
מבינים? נקודה למחשבה..
קחו כמה דקות לחשוב כי רובכם סטרייטים אתם לא מבינים את משמעות היופי בחיים האלה בגלל זה בנות משחקות ברובכם למרות שהן המין הנחות..

במקרה שלך גם פנים כמו של בראד פיט לא יעזרו לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית