הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סייקל ראשון

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
היי שלום אני מתאמן כבר כמה חודשים אני אוכל מלא אני שותה גיינר אני עושה פשוט הכל אבל לא מצליח לעלות במשקל ובמסה הייתי גם אצל תזונאית במשך חצי שנה ואכלתי לפי תפריט אבל שום דבר פשוט לא עוזר כנראה יש לי חילוף חומרים ממש מהיר לפי מה שהבנתי בגלל שאני לא מצליח לעלות אני שוקל לקחת סייקל ראשון ואשמח אם תוכלו לייעץ לי איזה סייקל לקחת וכ'ו כי אני די חדש בעולם הזה ולא ממש מבין בזה
אני בן 19
גובה 1.70
משקל 53
אחוזי שומן 4
אשמח שתעזרו לי תודה!

• פותח/ת השרשור
התכנית אימונים שלי מחולקת לשתיים יום אחד אני עושה אימון של רגליים חזה ויד קידמית וביום השני גב כתפיים ויד אחורית לגבי הרגליים הן התפתחו קצת ממתי שהתחלתי אבל נעצרו באיזשהו שלב

לגבי האוכל - יש עוד מיליונים כמוך שחושבים שהם אוכלים מלא כשבסוף הם אוכלים בקושי. תעלה את הכמויות גם אם זה אומר שאתה צריך לדחוף אוכל אם אתה לא מצליח לעלות במשקל. ולא להתלונן ולהגיד שאתה לא מסוגל.

• פותח/ת השרשור
לגבי האוכל - יש עוד מיליונים כמוך שחושבים שהם אוכלים מלא כשבסוף הם אוכלים בקושי. תעלה את הכמויות גם אם זה אומר שאתה צריך לדחוף אוכל אם אתה לא מצליח לעלות במשקל. ולא להתלונן ולהגיד שאתה לא מסוגל.
אני לא מסוג האנשים שמתלוננים עוד לפני שהם ניסו בכלל לכן הלכתי לתזונאית במשך יותר מחצי שנה ואכלתי בצורה קפדנית מאוד לפי התפריט שהיא נתנה לי ובכל זאת לא עליתי במשקל בכלל כשאני קם בבוקר אני אוכל קוטג' עם לחם או משהו ושותה גיינר בצהריים אני אוכל פחממה כלשהי בין אם זה פסטה או כל דבר אחר מכיוון שאני לא מצליח לעלות במשקל אז בערב אני מרשה לעצמי לאכול אפילו ג'אנק כמו המבורגר או משהו העיקר להצליח לעלות אבל כלום לא עוזר ואני אוכל את הדברים האלה על בסיס די קבוע כמובן שבמהלך היום אני מנשנש בין לבין עוד הרבה דברים בדרך כלל דברים משמינים אז כשאני בא ואומר שאני לא מצליח לעלות במשקל בזה באמת אחרי שניסיתי כבר הכל ולא הצלחתי

אני לא מסוג האנשים שמתלוננים עוד לפני שהם ניסו בכלל לכן הלכתי לתזונאית במשך יותר מחצי שנה ואכלתי בצורה קפדנית מאוד לפי התפריט שהיא נתנה לי ובכל זאת לא עליתי במשקל בכלל כשאני קם בבוקר אני אוכל קוטג' עם לחם או משהו ושותה גיינר בצהריים אני אוכל פחממה כלשהי בין אם זה פסטה או כל דבר אחר מכיוון שאני לא מצליח לעלות במשקל אז בערב אני מרשה לעצמי לאכול אפילו ג'אנק כמו המבורגר או משהו העיקר להצליח לעלות אבל כלום לא עוזר ואני אוכל את הדברים האלה על בסיס די קבוע כמובן שבמהלך היום אני מנשנש בין לבין עוד הרבה דברים בדרך כלל דברים משמינים אז כשאני בא ואומר שאני לא מצליח לעלות במשקל בזה באמת אחרי שניסיתי כבר הכל ולא הצלחתי
אין מה לעשות אוכל אוכל אוכל!
במצב שלך אתה מתקשה מאוד לעלות במשקל, הגנטיקה כנראה מקשה עלייך. אתה חייב לאכול כמויות יותר גדולות (כן גם אם זה אומר לאכול שטויות בחלק מזה).
זו הדרך היחידה לעלות במשקל (ובשריר) פלוס אימונים נכונים. להפקיד על צריכת חלבון גבוהה כמובן.

• פותח/ת השרשור
אין מה לעשות אוכל אוכל אוכל!
במצב שלך אתה מתקשה מאוד לעלות במשקל, הגנטיקה כנראה מקשה עלייך. אתה חייב לאכול כמויות יותר גדולות (כן גם אם זה אומר לאכול שטויות בחלק מזה).
זו הדרך היחידה לעלות במשקל (ובשריר) פלוס אימונים נכונים. להפקיד על צריכת חלבון גבוהה כמובן.
זה ממש מייאש כל הזמן לנסות ואף פעם לא להצליח אין לי מוטיבציה בשיט בגלל שאני אוכל באמת הרבה ולא מצליח להתקדם השאלה זה עם סייקל יתן לי איזה דחיפה ראשונית להתקדם דרך אגב התחלתי עכשיו גם להשתמש בקיראטין נראה אם זה יעזור במשהו

זה ממש מייאש כל הזמן לנסות ואף פעם לא להצליח אין לי מוטיבציה בשיט בגלל שאני אוכל באמת הרבה ולא מצליח להתקדם השאלה זה עם סייקל יתן לי איזה דחיפה ראשונית להתקדם דרך אגב התחלתי עכשיו גם להשתמש בקיראטין נראה אם זה יעזור במשהו
סייקל לא יעזור לך בשיט אם אתה לא יכול לאכול נקודה. בסייקל אתה תצטרך לאכול אפילו יותר בגלל שהחומרים מעלים את המטאבוליזם וכו׳.
שכח מסייקל כרגע, קודם תתאפס על התזונה שלך.

• פותח/ת השרשור
סייקל לא יעזור לך בשיט אם אתה לא יכול לאכול נקודה. בסייקל אתה תצטרך לאכול אפילו יותר בגלל שהחומרים מעלים את המטאבוליזם וכו׳.
שכח מסייקל כרגע, קודם תתאפס על התזונה שלך.
יש לך המלצה כלשהי מה לאכול כל יום וכמה?

יש לך המלצה כלשהי מה לאכול כל יום וכמה?
האמת היא שאני בן אדם עם תיאבון ממש רציני אז אף פעם אני לא כזה שבע לצערי..
אתה יכול להכין דברים טעימים, פנקייקים של חלבון, שייקים עם בננות, אבקת חלבון, חמאת בוטנים, תמרים וחלב..
תאכל דברים דחוסים בקלוריות אין לך ברירה במקרה שלך. כמה קלוריות אתה אוכל עכשיו?

• פותח/ת השרשור
האמת היא שאני בן אדם עם תיאבון ממש רציני אז אף פעם אני לא כזה שבע לצערי..
אתה יכול להכין דברים טעימים, פנקייקים של חלבון, שייקים עם בננות, אבקת חלבון, חמאת בוטנים, תמרים וחלב..
תאכל דברים דחוסים בקלוריות אין לך ברירה במקרה שלך. כמה קלוריות אתה אוכל עכשיו?
לפחות 6000 קלוריות ביום כולל הגיינר כמובן

כן, שוב פעם אל תשכח שזה כולל הגיינר לכן אני מגיע לכל כך הרבה קלוריות ביום
מצטער לבשר לך (לול הלוואי עליי תאמין לי) אבל אתה צריך לאכול עוד.
ממליץ לך מאוד גם לעבור לתזונאי אחר. יש לך פה את מייק באתר, או כל מיני אחרים שחזקים בתחום ויכולים לעזור לך. אין לי פה אינטרס אני לא מכיר את הבן אדם באופן אישי, אבל ממישהו קרוב שאני מכיר שמתאמן שלו אני יכול להמליץ לך על נתן גרסין בנוסף.

@אביב חזיזה תשמע אני לא רוצה לשגע אותך סתם סביב האימונים שלך או האוכל .. למה אני רוצה שתסדר את האימונים ?!
כי זה נכון "סייקל" באמת יפתור לך את הבעייה הזאת אין מה להגיד ..
אבל אי אפשר להמליץ לך להשתמש בפתרון הזה בגיל 19 זה מאוד בעייתי אתה מכניס את הגוף שלך לסיכון גבוה מבחינת הייצור הטבעי שלך ..
בגלל זה אני הולך מסביב ואומר לך בינתיים עד לגיל 24 (ששמה יש סיכון אבל מופחת) לך למאמן אישי שאתה יודע שהוא מקצוען ומעלה (לא סתם מאמנים ,היום זה בעיה יש הרבה סתם) שילווה אותך בתוכנית פרוגרסיבית (להתקדמות תמידית) . ותחסוך מעצמך את הבעיות של חומרים חיצוניים . 🤩

באמת שפשוט לא מומלץ למי שלא מתקדם טבעי להתחיל סטרואידים. כן זה עולם אחר, אבל מי שלא מצליח להחזיק תפריט טוב כשגרה גם מכאן לא יצא מרוצה, בטח אחרי סייקל. יש סיכונים בסייקל, בטח ובטח בגיל 19.

כמו שאמרו, אם אתה לא מצליח להתקדם טבעי, לא מומלץ להתחיל סייקל.

הפתרון זה לאכול עוד, כל עוד אין לך בעיה בריאותית.

לרוב הבעיה של חבר׳ה כמוך שהם לא מסודרים עם האוכל (לא יודע אתה ספציפית) אוכלים 2-3 ארוחות גדולות ביום ובטוחים שהם אוכלים מלאאאא...

ממליץ להחליף תזונאי אם אתה עדיין 53 קילו. תנסה את מייק מהאתר כאן, אם תעקוב אחרי ההוראות שלו אין סיבה שתשאר במשקל הזה בהנחה ואין בעיה רפואית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית