הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה גיינר עדיף optimum serious mass או muscle pharm combal xl

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי לכולם ערב טוב,אני לא מצליח להגיע לערך הקלורי של סוף יום אף פעם פשוט אף פעם (עושה מסה) אני אוכל המון שיבולת שועל,חמאת בוטנים,שמן זית,אגוזים לחם מלא המון אורז ועדיין לא מגרד את הערכים שלי .
החלטתי לקנות גיינר אפילו שזה זבל מלא סוכרים כי אני פשוט לא מגיע לערכים ולא מתחזק. מתכנן לקחת מהגיינר סקופ אחד גג שתיים ביום להשלמה קלורית נדרשת.
עכשיו יש 2 גיינרים שאני מתלבט ביניהם.
Optimum nutrition serious mass או muscle pharm combat xl mass gainer מה מבין שניהם עדיף לי? אפשר להציע לי גיינר של חברה אחרת אבל בטווח מחירים בין 250-350 לא יותר תודה

נערך לאחרונה:
היי לכולם ערב טוב,אני לא מצליח להגיע לערך הקלורי של סוף יום אף פעם פשוט אף פעם (עושה מסה) אני אוכל המון שיבולת שועל,חמאת בוטנים,שמן זית,אגוזים לחם מלא המון אורז ועדיין לא מגרד את הערכים שלי .
החלטתי לקנות גיינר אפילו שזה זבל מלא סוכרים כי אני פשוט לא מגיע לערכים ולא מתחזק. מתכנן לקחת מהגיינר סקופ אחד גג שתיים ביום להשלמה קלורית נדרשת.
עכשיו יש 2 גיינרים שאני מתלבט ביניהם.
Optimum nutrition serious mass או muscle pharm combat xl mass gainer מה מבין שניהם עדיף לי? אפשר להציע לי גיינר של חברה אחרת אבל בטווח מחירים בין 250-350 לא יותר תודה

א. חבל על הכסף. תקנה אבקת חלבון ותכין גיינר ביתי.
ב. מאיפה אתה יודע כמה קלוריות אתה אמור להכניס ביום?
ג. תן פרטים על עצמך - גובה, משקל, כמה קלוריות אתה מכניס ביום מה הנייטרלי שלך?

אל תקפוץ לסתם מסקנות משום שגיינר לא מה שיעזור לך לעלות במשקל.

• פותח/ת השרשור
א. חבל על הכסף. תקנה אבקת חלבון ותכין גיינר ביתי.
ב. מאיפה אתה יודע כמה קלוריות אתה אמור להכניס ביום?
ג. תן פרטים על עצמך - גובה, משקל, כמה קלוריות אתה מכניס ביום מה הנייטרלי שלך?

אל תקפוץ לסתם מסקנות משום שגיינר לא מה שיעזור לך לעלות במשקל.
גובה 1.68 משקל 68 קלוריות שאני אמור להכניס זה 2500 הניטרלי יצא לי 1954 ואני מודד הכול עם משקל מטבח+ תפריט מסודר מתזונאית ספורט משתדל להתמיד בתפריט

גובה 1.68 משקל 68 קלוריות שאני אמור להכניס זה 2500 הניטרלי יצא לי 1954 ואני מודד הכול עם משקל מטבח+ תפריט מסודר מתזונאית ספורט משתדל להתמיד בתפריט

אתה לא אמור להכניס שום 2500 מאיפה הבאת את זה אני לא מבין? אם הנייטרלי שלך אכן 1954 מספיק שתכניס 2200-2300 ק׳ כדאי לעלות במשקל. הסיבה היחידה שיכולה להיות היא שאתה לא מחשב קלוריות כמו שצריך. גיינר זה ממש לא מה שיעזור לך על כמה וכמה שהוא מלא בזבל ויקר ללא סיבה מוצדקת. תפרסם את התפריט שלך. מה לגבי תוכנית אימונים? עושה אירובי?

• פותח/ת השרשור
אתה לא אמור להכניס שום 2500 מאיפה הבאת את זה אני לא מבין? אם הנייטרלי שלך אכן 1954 מספיק שתכניס 2200-2300 ק׳ כדאי לעלות במשקל. הסיבה היחידה שיכולה להיות היא שאתה לא מחשב קלוריות כמו שצריך. גיינר זה ממש לא מה שיעזור לך על כמה וכמה שהוא מלא בזבל ויקר ללא סיבה מוצדקת. תפרסם את התפריט שלך. מה לגבי תוכנית אימונים? עושה אירובי?
  1. לא עושה אירובי..תוכנית אימון AB . והתפריט לא לידי עכשיו אני לא בבית חחח אבל בגדול ממה שאני זוכר זה:
  2. בוקר-שייק חלבון על בסיס חלב,כף ח.בוטנים טבעית 50 גרם שיבולףת שועל.
  3. אחרי אימון (מתאמן בוקר): יוגורט גו אפרסק,6 שקדים,6 אגוזי מלך.
  4. צהריים:200 גרם חזה עוף+200 גרם אורז.
  5. ארוחת ביניים:שיבולת שועל 75 גרם+כוס חלב
  6. ארוחת ערב: טונה במים+2 ביצים+4 פרוסות לחם קל+סלט ירקות עם 3 כפות שמן זית.
  7. לפני שינה:שייק חלבון על בסיס חלב

1. לא עושה אירובי..תוכנית אימון AB . והתפריט לא לידי עכשיו אני לא בבית חחח אבל בגדול ממה שאני זוכר זה:
  2. בוקר-שייק חלבון על בסיס חלב,כף ח.בוטנים טבעית 50 גרם שיבולףת שועל.
  3. אחרי אימון (מתאמן בוקר): יוגורט גו אפרסק,6 שקדים,6 אגוזי מלך.
  4. צהריים:200 גרם חזה עוף+200 גרם אורז.
  5. ארוחת ביניים:שיבולת שועל 75 גרם+כוס חלב
  6. ארוחת ערב: טונה במים+2 ביצים+4 פרוסות לחם קל+סלט ירקות עם 3 כפות שמן זית.
  7. לפני שינה:שייק חלבון על בסיס חלב

בלי לחשב, זה נראה כמו 2000 ק׳ בלחץ. אתה מחשב את האורז והשיבולת שועל לפני או אחרי בישול?

שיבולת שועל לא מבשל אוכל אותה ככה עם חלב. והאורז מחשב אחרי בישול
במילים אחרות אתה לא מחשב נכון קלוריות. 200 גרם אורז מבושל זה בערך 50-70 גרם לא מבושל שזה אומר הרבה פחות קלוריות. אורז סופח המון מים לכן עדיף לשקול לפני בישול. ובלי קשר לאורז, התפריט ממש לא נראה כמו 2500 ק׳.

• פותח/ת השרשור
במילים אחרות אתה לא מחשב נכון קלוריות. 200 גרם אורז מבושל זה בערך 50-70 גרם לא מבושל שזה אומר הרבה פחות קלוריות. אורז סופח המון מים לכן עדיף לשקול לפני בישול. ובלי קשר לאורז, התפריט ממש לא נראה כמו 2500 ק׳.
אוקי טוב שאתה מתקן אותי אולי אוכל להימנע מהגיינר. אז לא הבנתי,אני שוקל במשקל מטבח את האורז לפני שאני מבשל אותו ולאחר מכן נכנס לאינטרנט לראות את הערכים?

אפשר לבדוק ערכים של אורז מבושל גם.

אני לא רוצה לשבור לתזונאית שלך את התפריט אבל למה לאכול לחם קל אם אתה לא עולה במשקל?

אתה יכול לאכול עוד אגוזים, עוד אורז וכו׳ וכו׳...

אם אתה פתוח לשינוי התפריט יהיה מאוד קל להכניס עוד קלוריות.

אגב, לא כל הגיינרים הם זבל, אבל זה לא משהו שחובה לצרוך. קל מאוד להכניס קלוריות במצבך.

• פותח/ת השרשור
אפשר לבדוק ערכים של אורז מבושל גם.

אני לא רוצה לשבור לתזונאית שלך את התפריט אבל למה לאכול לחם קל אם אתה לא עולה במשקל?

אתה יכול לאכול עוד אגוזים, עוד אורז וכו׳ וכו׳...

אם אתה פתוח לשינוי התפריט יהיה מאוד קל להכניס עוד קלוריות.

אגב, לא כל הגיינרים הם זבל, אבל זה לא משהו שחובה לצרוך. קל מאוד להכניס קלוריות במצבך.
האמת התפריט הזה לפני כמה חודשים .מחר יש לי תור אליה לשינוי התפריט אז אעבור איתה על הכול ונוסיף קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית