הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל קלן+קטוטיפן

Arilos

משתמש מתחיל
69
1
נק' מוניטין:
1
69
1
שלום, רוצה להתחיל סייקל קלן בשילוב קטוטיפן, אני שוקל 105 קילו גובה 1.90, יש לי ניסיון בסייקל קלן בלבד ללא שילוב קטוטיפן. השאלה שלי היא מה המינון של קטוטיפן שיתאים למשקל שלי? באיזה שלב בסייקל לשלב את הקטוטיפן? וכמה זמן אפשר למשוך סייקל קלן בשילוב קטוטיפן? (אין לי הגבלה של כדורים)
תודה רבה לכל העונים!

אתה לא מחויב להשתמש בקטוטיפן . אבל עם אתה מתעקש אז אחרי שימוש של שבועיים בקלן אתה יכול להוסיף כל יום כדור אחד של קטוטפין לפני שינה.

אתה לא מחויב להשתמש בקטוטיפן . אבל עם אתה מתעקש אז אחרי שימוש של שבועיים בקלן אתה יכול להוסיף כל יום כדור אחד של קטוטפין לפני שינה.

אז מה אתה אומר שבעצם אפשר לקחת קלן יותר משבועיים ללא קטוטפין ללא שום סיכונים?

• פותח/ת השרשור
אין אפשרות כזאת לכל הדעות, הקלן מאבד מיעילותו לאחרי כשבועיים שימוש , הרצפטורים רווים , זה נכתב בכל המאמרים ולדעת כולם , לכן חייב להוסיף קטוטיפן למי שרוצה למשוך סייקל קלן מעל לשבועיים

אין אפשרות כזאת לכל הדעות, הקלן מאבד מיעילותו לאחרי כשבועיים שימוש , הרצפטורים רווים , זה נכתב בכל המאמרים ולדעת כולם , לכן חייב להוסיף קטוטיפן למי שרוצה למשוך סייקל קלן מעל לשבועיים
טעות בכל המאמרים ולמי שרשם וחשב כך. הרצטפטורים אחרי שבועיים שלוש מתרגלים לקלן והתופעות לוואי שמורגשות בהתחלה יורדות קצת. אבל האפקטיביות של הקלן לא יורדת הוא עובד בכל הכוח.

טעות בכל המאמרים ולמי שרשם וחשב כך. הרצטפטורים אחרי שבועיים שלוש מתרגלים לקלן והתופעות לוואי שמורגשות בהתחלה יורדות קצת. אבל האפקטיביות של הקלן לא יורדת הוא עובד בכל הכוח.
מה הטווח המקסימלי לדעתך לשימוש בקלן ללא קטוטיפן?

• פותח/ת השרשור
בשורה התחתונה, השאלה שלי היא מה המינון של קטוטיפן למשקל שלי, שהוא 105 קילו, כמה כדורים של 1 מ״ג לקחת ביום?

@Mike
מה דעתך?
מאמת ששימוש ממושך לא יכול לגרום לשיתוק הרצפטורים?

מהשרשור בנעוצים "המדריך השלם לשורפי שומן", זה מה שהוא רשם אז:

שאלה: האם נכון שאסור לקחת קלן ליותר משבועיים רצוף? מדוע?
תשובה: לא מומלץ לקחת קלן במשך יותר משבועיים רצופים. לקיחה ממושכת תגרום לפגיעה ברצפטורי הבטא בגוף מה שיכול לגרום לבעיות חמורות מאוד שיאלצו אתכם ליטול תרופות במשך שארית חייכם.
קיימת אפשרות לקחת קלן במשך תקופה העולה על שבועיים אך צריך לשלב מוצר בשם Ketotifen. המוצר יכול לעזור במניעת שיתוק הרצפטורים ולתת עוד כמה שבועות של שימוש בקלן (6-8 שבועות לערך). המינונים של Ketotifen הם 2-3 מ"ג לפני השינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית