הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה לעשות עם אבקת חלבון לא טעימה

Naor Cohen

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
טוב אז קניתי לפני חודשיים דיימיטיז בטעם קרם עוגיות ומהפעם הראשונה שטעמתי, ידעתי שזה הולך להיות מסע ארוך ומייגע עם האבקה הזו.

הדרך היחידה שמצאתי לצרוך את האבקה מבלי להרגיש את הטעם זה לשים בבלנדר חצי ליטר מים וחלב יחד עם בננה קפואה מה שיוצר שייק דמוי גלידה (די טעים) .

אבל ההתעסקות כל ערב עם השייק ואז עוד לשטוף הכל.. יותר מידי. (גם יוצא שייק יותר מידי קלורי..)

אז התחלתי לחפש מתכונים לעוגות ופנקייקים ומה לא.. הכל פשוט מגעיל מגעיל מגעיל. כי מן הסתם הטעם מתבסס על האבקה..

יש למישהו רעיון אחרון מה יש לי לעשות עם זה? אולי איזה מתכון מיוחד שינטרל את הטעם של האבקה? או שכנראה אצטרך פשוט לזרוק את זה..

אחי למדתי שבחיים לפעמים יש דברים שצריך לבלוע ולהמשיך הלאה... 🤤

ברוב הפעמים שיצא לי לקנות אבקות מגעילות (בטעות כמובן) או שסיימתי אותם בחוסר חשק , או שפשוט הבאתי לחברים שיהנו או יתענו במקומי.

הייתה לי בעבר גם אבקת חלבון שלהם (שוקולד עשיר או משהו כזה) שייקים ארורים, פשוט קיבלתי את זה שזה לא עומד להיות
כיף בלשון המעטה ולפעמים הייתי צריך 1-2 דקות אחרי זה להתאפס על עצמי ולא להקיא עכשיו הכל...זה היה שווה את זה על פני לדחוף עוד
100 גרם חזה עוף

שתדע להבא, כל הטעמים שניסיתי של ה- ISO100 היו מגעילים לטעמי, כולל הטעם הזה.
ובכללי מנסיוני, לא יודע למה זה ככה, אבל חלבון מי גבינה concentrate בד"כ הטעמים הכי סבבה, אבקות isolate בד"כ קצת פחות סבבה ו- hydrolyzed הכי מגעילות.

נסה להכין מהאבקה שלך דייסת שיבולת שועל במקרר. משהו כזה:

או

אפשר להוסיף גם פירות יער קפואים, קוקוס, קקאו, קינמון וכל מה שבא לך.

תנסה להוסיף אותו לשייק פירות, לפעמים זה עוזר.
יש לי 2 אבקות, אחד מסריח שאני לא יודע מה לעשות איתו, כי הוא הורס לי כל שייק. ואחד סבבה ובו אני משתמש. נראה לי שאקח מהמסריח פעם בשבוע עם איזה שייק חזק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית