הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

גריפר COC

yuval729

משתמש פעיל
445
108
נק' מוניטין:
122
445
108
אני מחפש לקנות גריפרים של captain of crush, אבל אני לא יודע איזה רמה לקנות וכל אחד עולה 25 דולר. אשמח לקנות ממישהו שכבר לא משתמש, נגיד רמה 1 או ה"trainer" שהוא כבר חזק מדי בשבילם.

אני התחלתי עם 1, אם אתה אדם מתאמן אתה כנראה תוכל כבר לסגור אותו פעם אחת או פעמיים, אבל מציע לך לקנות אולי את ה0.5 ואת ה1 ככה שתוכל לשחק איתם

הייתי סוגר 1 נגיד לזוגות ואז שלישיות עד שהגעתי ל15 בערך.
אחרי כמה חודשים של משחק אני ב2 כרגע סוגר חמישיות יד ימין ורבעיות יד שמאל, מאמין שעוד חודשיים אקנה את ה2.5

לסיכום: תקנה 0.5 ו 1

ש1 מתחיל להיות קל תקנה 1.5, ותתאמן על 1 ו1.5

ואז ש1.5 ניהיה קל תקנה 2 ותעבוד עם 2 ו1.5

והאלו שקנית תמיד ישארו שם לחימום טוב

רוב המתאמנים (הממוצעים) לא הצליחו לסגור מספר 1 כשהסתובבתי איתו במכון בכמה מקרים (עם קצת הכוונה טכנית אולי הסטטיסטיקה הייתה קצת שונה).

כמה דדליפט יש לך עם אחיזה רגילה?

לא הייתי הולך על פחות מ-1. תלחץ אותו (אפילו עם 2 ידיים - היד השנייה עוזרת לנעול) ותעבוד בחזרות שליליות איטיות. אתה תמצא אותו די מהר. כשהוא יפסיק לאתגר אותך תקנה את ה-2 ישר אם אתה רוצה להשקיע כמה שפחות. (ההבדל של ה .5 יהיה מורגש ממש בין 2 ל-3)

אם אתה רוצה לעבוד על גריפ ה- CoC הוא לא בהכרח הכלי האידיאלי אם כי זה צעצוע מאוד כיפי.

לא הייתי הולך על פחות מ-1. תלחץ אותו (אפילו עם 2 ידיים - היד השנייה עוזרת לנעול) ותעבוד בחזרות שליליות איטיות. אתה תמצא אותו די מהר. כשהוא יפסיק לאתגר אותך תקנה את ה-2 ישר אם אתה רוצה להשקיע כמה שפחות. (ההבדל של ה .5 יהיה מורגש ממש בין 2 ל-3)

אם אתה רוצה לעבוד על גריפ ה- CoC הוא לא בהכרח הכלי האידיאלי אם כי זה צעצוע מאוד כיפי.
ההבדל בין 1 ל1.5 הוא מאד מאד קטן באמת, הפתיע אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית