הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון גריפר הענקי בעולם

• פותח/ת השרשור
לא ניראה לי אני עם הרגל אצליח ללחוץ אותו

כן, יש מצב שאתה לוחץ אותו ברגל אם אתה שוקל לפחות 200 קילו ולוחץ בקצה הידית! במרכז הגריפר אני מצליח להזיז אותו רק 1 ס"מ ובקצה כמעט מגיע ל parallel!

כן, יש מצב שאתה לוחץ אותו ברגל אם אתה שוקל לפחות 200 קילו ולוחץ בקצה הידית! במרכז הגריפר אני מצליח להזיז אותו רק 1 ס"מ ובקצה כמעט מגיע ל parallel!
אתה עושה כח של 200 קילו עם הידיים ?

• פותח/ת השרשור
חדש חדש! Griper מיוחד לStrongmen!

כן, סטרונגמן או powerlifter רציני שלוחץ מעל 200 קילו יכול לתת fight רציני!
אתה עושה כח של 200 קילו עם הידיים ?

אין לי מושג כמה אני לוחץ בצורה כזו אבל בלחיצת חזה ( benchpress ) לחצתי 135х9! גריפר בגודל סטנדרטי וגריפר ענק!
h-330.jpg

קוטר הקפיץ 15מ"מ!
h-328.jpg

Hi Gripman,
Serious question.
If you are in grippers business and metal-welding etc.
Why don't you make quality bars?
Prices in Israel are high, and there are no quality bars...

Here in Australia I use something called ABC bar (Australian Barbel Company) very good quality (prefer it than Elieko) and not so expansive, around 300$...

זה כבר לא גריפר, אבל נחמד.
אגב, יש את הגריפר הרקולס שהוא באמת גריפר והחזק ביותר שקיים. לא זוכר מה בדיוק עוצמת הלחיצה שלו אבל משהו גם באזור ה-200.

• פותח/ת השרשור
Hi Gripman,
Serious question.
If you are in grippers business and metal-welding etc.
Why don't you make quality bars?
Prices in Israel are high, and there are no quality bars...

Here in Australia I use something called ABC bar (Australian Barbel Company) very good quality (prefer it than Elieko) and not so expansive, around 300$...
I am out of business, it is not profitable to make bars, grippers in Israel, the production is very expensive! Grippers for me is only hobby, I like grippers!
זה כבר לא גריפר, אבל נחמד.
אגב, יש את הגריפר הרקולס שהוא באמת גריפר והחזק ביותר שקיים. לא זוכר מה בדיוק עוצמת הלחיצה שלו אבל משהו גם באזור ה-200.

הרקולס באופן תיאורטי מוגדר כגריפר הכי חזק בעולם 2400 פאונד ( 1088 קילו ), באופן פרקטי ידיות אלומינום דקות מאוד אינו מיועדות למשקלים כל כך גדולים, נסיון ללחוץ גריפר במלחציים\למדוד אותו אגרום להתפרקותו, בנוסף קפיץ עשוי בצורה שאחרי לחיצה ראשונה קפיץ לא יחזור למצב התחלתי בגלל קוטר פיתול קטן! לסיכום, הרקולס הוא גריפר לאספנים בלבד, ללא פונקציונליות של גריפר אמיתי.

h-332.jpg

Hell Gripper הוא גריפר הגדול בעולם ( לא החזק ), שוקל 3879 גרם, בנוסף יש לא קפיץ הכי גדול בעולם 15 מ"מ ( יותר גדול אפילו מהרקולס ), ומה שעושה אותו ייחודי זה פונקציונליות לא רק לאספנים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית